Lakealla tapahtuu

18.1.2018

Haemme rakennuttamisen projektipäällikköä Kokkolaan

Päätehtävänäsi on rakennuttamishankkeiden johtaminen hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita päättäväisesti eteenpäin ja neuvottelet aktiivisesti myös uusista projekteista.

Olet itsenäinen rakennuttamisen ammattilainen, hallitset laajoja asiakokonaisuuksia, omaat hyvät neuvottelutaidot ja kykenet päätöksentekoon paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti niin asiantuntijana, yhteistyökumppanina kuin projektin johtajana. Työpisteesi sijaitsee Kokkolassa ja lähiseudun keskeisten toimijoiden tuntemus on eduksi tehtävässä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • rakennusinsinöörin, DI:n, arkkitehdin tai muun teknisen alan soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta rakennuttamistehtävistä
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • sujuvaa toimistosovellusten ja muiden tarvittavien ohjelmistojen käyttötaitoa

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä menestyvässä, eteenpäin pyrkivässä ja kasvavassa yrityksessä, vahvan ja osaavan organisaation tuen sekä kilpailukykyiset työsuhteen edut.

 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry. Tiedustelut arkisin klo 8-17 Lakeusrekryn rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään su 4.2.2018.

https://www.lakeusrekry.fi/lomake/form.php?id=338

Vanhempia uutisia

Uutisarkisto