Asunto

Kerrostalo

17 276 € / 65.0m2 / 3h+k+(s)

Mittarikatu 1 A20, Vaasa

Mittarikatu 1 A20

Nyt ennakkomarkkinoinissa. As Oy Vaasan Viherlehto on 6-kerroksinen puurakenteinen kerrostalo, joka kohoaa kauniille ja vehreälle tontille Melaniemeen, noin 5 km Vaasan keskustasta. Ympäröivä luonto ja ekologinen puukerrostalo ovat mahtava yhdistelmä. Taloon rakentuu asuntoja kaksioista neliöihin. Se sopii monenlaisille asukkaille: yksinasuville, pareille kuin lapsiperheillekin. Muutaman kilometrin päästä löytyvät päiväkodit, koulut ja kaupat. Viherlehto on Lakean Omaksi-kohde, mikä mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman henkilökohtaiseen isoon lainaan sitoutumista.

Perustiedot

Sijainti: Vaasa, 65320
Osoite: Mittarikatu 1 A20
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2020
Vapautuminen: Arviolta 9/2020
Huoneistoselitelmä 3h+k+(s)
Huoneiden lukumäärä: 3
Asuinpinta-ala: 65.0
Kohdenumero: TA1377

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 17 276,00
Myyntihinta: 17 276,00
Yhtiövastike: 994,00
Rahoitusvastike: 0,00
Hoitovastike: 994,00
Vesimaksu: 14,00
Lisätietoja maksuista: 14.00 EUR/kk. Mittarin mukaan
Muut maksut:
Omaksi-kodissa maksat kokonaisvuokraa, joka tällä asunnolla on arvioitu 994EUR/kk. Tämän lisäksi maksat vain käyttämäsi sähkön ja vesimaksun. Kokonaisvuokra sisältää siis kaikki asumisen kulut: taloyhtiön hoitovastikkeet ja rahoituskulut sekä lainanlyhennystä. Lainanlyhennyksellä kasvatat omaa pääomaasi jokainen kuukausi. Tämän asunnon osalta yhtiölainaosuus on 229 529euroa ja asunnon kokonaishinta on 246 805 euroa. Lainan kokonaislaina-aika on noin 21 vuotta, sisältäen rakennusajan. Lainasta lyhennetään 55% 20 vuoden kuluessa, jonka jälkeen maksetaan 45%:n loppuosuus kerralla asuntojen lunastamisen yhteydessä. Kysy lisää Omaksi-rahoituksesta asuntomyyjältämme.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Asunnon kunto: Erinomainen
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Asunnon tilat:
Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot piharakennuksessa.
Keittiön kuvaus:
Induktioliesitaso, kalusteisiin sijoittettava 60 cm leveä uuni, jääpakastinkaappi ja astianpesukone. Kodinkoneiden vakioväri on valkoinen ja ne ovat GRAM-merkkiset. Kaapinovet ovat laminaattipintaisia tai maalattuja mdf-ovia, vakiomalli.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Kalusteet ovat tehdasvalmisteiset kylpyhuonekalusteet. Allas-, peili- ja pyykkikaapit Kankarin kalusteen mallistosta. Tilavaraus pesutornille. Pyykinpesukoliitäntä.
Materiaalit:
Asuinhuoneiden sisäseinät ovat pääosin maalattuja, kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiöiden kalustevälitilassa on laminaattipintainen levy. Asuinhuoneiden katot ovat kuultomaalattua CLT- puulevyä tai valkoisia kattolevypintoja. Alas laskujen kohdalla valkoisia kattolevypintoja. Kylpyhuoneissa on sisäkatossa kosteudenkestävä sisustuspaneeli. Ovet ja ikkunat / Huoneistojen kerrostaso-ovet yksilehtisiä ovia, ovissa on tammiviilupinta. Väliovet ovat laakaovia. Parvekeovet ovat lasiaukollisia puu-alumiini-ikkunaovia.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Osassa asuntoja on kylpyhuonesaunavaraus (s), mallille Harvia Sirius. Kahdessa isoimmassa asunnossa on kiinteä sauna.
Energiatodistus: Ei ole

Taloyhtiö Asunto Oy Vaasan Viherlehto


Yleisesti

Rakennettu: 2020
Tontin omistus: Vuokra
Isännöinti: Lakea Oy

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
32 kpl, joista 10 kpl autokatoksia. Autopaikkojen hallinta myöskin Omaksi-sopimuksella. Autopaikan hinta 3700 eur,josta omaksi- maksu 260 eur ja autokatoksen hinta 9200 eur, josta omaksi-maksu 645 eur. Kysy lisää asuntomyyjältä.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla