Asunto

Kerrostalo

65 109 € / 41.0m2 / 2h+kt

Astreankatu 23 D91, Hyvinkää

Astreankatu 23 D91

Myyntikohde, Asunto Oy Hyvinkään Valtteri on kuusikerroksinen kerrostalo osoitteessa Astreankatu 23D, Hyvinkään Hangonsillalla. Se tarjoaa kaikkea, mitä keskusta-asumiselta voi toivoa. Lähellä on niin keskustan monipuoliset palvelut ja loistavat kulkuyhteydet kuin luonnon rauhakin.

Huoneistojakauma kiehtoo sijoittajia, yksiasuvia, pieniä perheitä ja senioriasukkaita: yksiöiden, kaksioiden ja kolmioiden avarat pohjaratkaisut luovat tilan tuntua, samoin kuin huoneistokohtaiset lasitetut parvekkeet.

Kohteessa on kaikkiaan 40 asuntoa. Pienimmät ovat kooltaan 28,5m2 yksiöitä ja kookkaimmat 60m2 kolmioita.

Tervetuloa tutustumaan uuteen kotiisi.

Perustiedot

Sijainti: Hyvinkää, 05900
Osoite: Astreankatu 23 D91
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2019
Vapautuminen: Arviolta 12/2019
Huoneistoselitelmä 2h+kt
Huoneiden lukumäärä: 2
Asuinpinta-ala: 41.0
Kohdenumero: TA447

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 162 900,00
Myyntihinta: 65 109,00
Velkaosuus: 97 791,00
Yhtiövastike: 622,74
Rahoitusvastike: 466,94
Hoitovastike: 155,80
Muut maksut:
Yhtiölainan määrä on 60% asuntojen kokonaishinnasta ja yhtiölainan arvioitu laina-aika on max.25 vuotta, joista lyhennysvapaita vuosia on max.3 vuotta, sisältäen rakennusajan. Yhtiölaina on mahdollista maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana. Hinnaston mukainen rahoitusvastike on laskettu 1,20% korolla. Rahoitusvastike sisältää lainan lyhennysosuuden ha koron. Lainan hoitokulut tarkistetaan, kun yhtiölaina on kilpailutettu. Vastikkeet tarkistetaan vuosittain yhtiökokouksen yhteydessä. Hinnaston arvioitu hoitovastike on 3,80EUR/m2/kk,. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 20EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Hinnasto on alustava. Se tarkistetaan, kun suunnitelma ja rakennuskustannukset tarkentuvat.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Ei
Parveke: Kyllä
Asunnon kunto: Erinomainen
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Asunnon tilat: Irtaimistovarastot
Keittiön kuvaus:
Tehdasvalmisteiset kalusteet ovat suunnitelmien mukaisia vakiokalusteita. Tasoon upotettu tasoliesi ja erillisuuni, jääpakastikaappi sekä kalusteovellinen astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Pesutiloissa on altaaseen intergroitu allaskaappi ja peilikaappi. Pesuhuoneiden seinissä ja lattioissa on laatoitus.
Materiaalit:
Asuintilojen seinät on maalattu. Keittiöiden kalustevälissä on laatoitus tai laminaatti. Pesutilojen katossa on puupaneeli, huonetilojen sisäkatoissa pääosin ruiskutasoite. Asuntojen alakatot ja kotelot ovat maalattuja. Asuinhuoneistojen lattioissa on parketti, laminaatti tai vinyylilaatta. Kalusteet ovat suunnitelmien mukaisia vakiokalusteita. Rungot ja täytelevyt ovat valkoista melamiinia. Kalusteovet ovat maalattua mdf-levyä tai mikrolaminaattia.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Useita ruokamarkketteja n.500 -800m., Koulut: Useita päiväkoteja ja päivähoitpaikkoja, 600m-1km. Härkävehmaan koulu vieressä (n.145m), muita kouluja n.1km säteellä.
Yhteydet:
Hyvinkään rautatieasema lähellä.

Muuta lisätietoa

Energiatodistus: Ei ole

Taloyhtiö Asunto Oy Hyvinkään Valtteri


Yleisesti

Rakennettu: 2019
Tontin omistus: Oma

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
Autokatoksia 4kpl, tolppapaikkoja 10, invapaikkoja 1
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla