Asunto

Kerrostalo

38 762 € / 26.0m2 / 1h+kt

Herman Renlundin katu 30 B1, Kokkola

Herman Renlundin katu 30 B1

Leenalan vehreisiin maisemiin rakennetaan neljäkerroksinen talo, joka tarjoaa kompakteja koteja keskustan läheisyydessä viihtyville. Yksiöiden ja kaksioiden neliöt on hiottu huippuunsa - huolellisesti suunnitellut pohjat tuntuvat kokoaan isommilta. Hyvän suunnittelun ansiosta asunnot ovat myös avaria valoisia. Suurimmasta osasta löytyy lasitettu parveke. Järkevät mittasuhteet ja viihtyisä viimeistely tekevät asunnoista ihanteellisia koteja kuin myös toimivia sijoituskohteita.

Betonipinta antaa talolle modernin, mutta ympäristöönsä istuvan ulkoasun. Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat taloyhtiön saunatilat, kaksi autotallia ja sekä tekniset tilat. Ulkoiluvälinevarasto ja talovarastoto löytyvät samalla tontilla sijaitsevan toisen taloyhtiön 1.kerroksesta.

Erikseen osakkeina myytäviä autopaikkoja on 21- Taloyhtiön pihasta löytyy myös viihtyisä oleskelualue talon asukkaille. Kaikissa asunnoissa on valmiina 10Mt:n laajakaistaliittymä.

Puutaloalueen vieressä sijaitsevan Herman Renlundinkadun läheltä löytyvät palvelut ja esimerkiksi Kokkola keskussairaala ja sosiaali- ja terveysalan oppilaitos.

Perustiedot

Sijainti: Kokkola, 67200
Osoite: Herman Renlundin katu 30 B1
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2019
Vapautuminen: Arviolta 1/2020
Huoneistoselitelmä 1h+kt
Huoneiden lukumäärä: 1
Asuinpinta-ala: 26.0
Kohdenumero: TA490

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 96 900,00
Myyntihinta: 38 762,00
Velkaosuus: 58 138,00
Yhtiövastike: 172,36
Rahoitusvastike: 68,36
Hoitovastike: 104,00
Muut maksut:
Lainan arvioitu kokonaislaina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika on noin 1.vuosi ja asumisajasta 1.vuosi lyhennysvapaata. Lyhennykset puolen vuoden välein, ensimmäinen 30.6.2019. Laina on mahdollista maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana. Hinnaston mukainen rahoitusvastike on laskettu 1,4% kokonaiskorolla. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 12EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Asunnon kunto: Erinomainen

Asunnon tilat ja materiaalit

Asunnon tilat: Huoneistokohtaiset varastot
Keittiön kuvaus:
Kalusteet ovat kalustesuunnitelman mukaan. Kaapisto-ovet ovat pinnnoiltaan mikrolaminaattia tia maalattuja mdf-ovia ja kalusterungot valkoista melamiinia. Työtasot ovat suorareunaisia laminaattitasoja.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Allaskaappi, peilikaappi sekä pyykkikaappi. Tilavaraus pesutornille, jossa pyykinpesukoliitäntä mahdollista pesukonetta varten. Kylpyhuoneen suihku varustettu suihkunurkalla.
Materiaalit:
Asuintilojen lattiapinnoitteessa kuivissa tiloissa on laminaatti. Kylpyhuoneen lattiassa on keraaminen laatta. Asuinhuoneiden sisäseinät ovat pääosin maalattuja.Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiön kalustevälitilassa on kalustelaminaatti. Asuinhuoneistojen sisäkatot ovat pääsoin ruiskutasoitettua kipsilevyä tai ontelolaattaa. Kylpyhuoneissa on valkolakattu terveoksainen kuusipaneeli. Huoneiston kerrostaso-ovet huulletut, yksilehtiset, lakatut viilupintaiset osastoivat ovet. Väliovet ovat lasiaukollisia ulosaukeavia puualumiiniovia. Huoneistojen ikkunat ovat 3-lasisia puu-alumiini MSE-ikkunoita. Ikkunoissa ja ovissa valmistajan vakioheloitus. Ikkunoissa ja parvekeovissa sälekaihtimet. Keittiön pesuallas on työtasoon upotettava yksialtainen komposiittiallas.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Muuta lisätietoa

Energiatodistus: Ei ole

Taloyhtiö Asunto Oy Kokkolan Hermanninkulta


Yleisesti

Rakennettu: 2019
Tontin omistus: Oma

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
Autoaikoista 21 on osoitettu As Oy Kokkolan Hermanninkullan yhtiölle. Autopaikoista 2 kpl on autotalleja, 4 kpl on autokatoksessa ja 15 on sähköpistokkeella varustettuja pyäköintiruutuja. Autopaikat myydään erillisillä osakkeilla.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla