Haemme asuntomyyjää Vantaalle

Rekrytointi

Haemme asuntomyyjää Vantaalle

Haemme Vantaalle ammattitaitoista, tavoitteellista ja hyvät ihmissuhdetaidot omaavaa ASUNTOMYYJÄÄ

Asuntomyyjän työssä päätehtäväsi on Lakean myyntiasuntojen ja Omaksi-asuntojen myynti, myyntiprosessin hoitaminen sekä sen kehittäminen. Hankit ja kontaktoit aktiivisesti asiakkaita ja piensijoittajia. Olet mukana hankkeen suunnittelussa alusta lähtien ja teet alueellista markkinatutkimusta jo ennen tontin hankintaa. Teet hinnaston ennen tontin hankintapäätöstä, projektipäälliköltä saatujen asuntojakaumarajoitteiden pohjalta. Kutsut koolle ja fasilitoit markkinoinnin aloituspalaverin ennen ennakkomarkkinointia. Aloituspalaverissa tuotetaan kohteelle oma identiteetti sekä mainosmallisto. Laadit kohteelle markkinointisuunnitelman ja huolehdit siitä, että markkinoinnilla on kulloinkin tarvittavat tiedot eri vaiheiden esitteiden luontiin sekä pidät heidät tietoisena myös eri prosessin vaiheista (aloituksesta luovutukseen). Olet aina mukana kohteen esittelyn lisäksi myös kohteen luovutuksessa.

MITÄ PITÄISI OSATA?
Olet kerännyt kokemusta asuntomyynnistä sekä asuntokaupan eri vaiheista. Sinulla on vahva myynnillinen tausta, olet tottunut toimimaan eri sidosryhmien kanssa ja pitämään kiinni sovituista aikatauluista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet loistava organisoija, tehokas, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Nautit ihmisten kohtaamisesta, olet sosiaalinen ja helposti lähestyttävä. Haluat haastaa ja miettiä uusia näkökulmia asioihin. Ennen kaikkea nautit asuntomyynnistä.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi merkonomi / tradenomi tai vastaava alalle soveltuva koulutus. LKV -tutkinto katsotaan eduksi. Tärkeintä osaamista ovat kuitenkin kokemus asuntomyynnistä ja erityisesti kokemus uudisasuntokaupasta katsotaan eduksi.

MITÄ SAAT MEILTÄ?
Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä, ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta.

MITEN HAET?
Rekrytointia hoitaa Eezy Henkilöstöpalvelut
(ent. Smile henkilöstöpalvelut).

Tiedustelut tehtävästä Johanna Majakangas, johanna.majakangas@smilepalvelut.fi
050 487 3577.
Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si 29.12.2019 mennessä tämän linkin kautta tai osoitteeseen rekry@smilepalvelut.fi otsikolla Asuntomyyjä.

Me Lakealla hallitsemme rakennuttamisen, asuntomyynnin, vuokrauksen ja isännöinnin eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille kunnia-asioita. Tule tutustumaan meihin osoitteessa www.lakea.fi