Haemme kiinteistöpäällikköä Seinäjoelle tai Vaasaan

Rekrytointi

Haemme kiinteistöpäällikköä Seinäjoelle tai Vaasaan

Kiinteistöpäällikkönä päätehtävänäsi on Lakean omistaman kiinteistökokonaisuuden hallinta, johon kuuluu kohdekohtaisten pitkän tähtäimen suunnitelmien laadinta sekä korjausohjelman suunnittelu ja korjausten toteuttaminen yhdessä isännöinti- ja rakennuttajatiimiemme kanssa. Hankintojen keskittäminen, kilpailuttaminen ja toteuttaminen sekä kiinteistöjen ylläpidon ja huoltokirjakäytäntöjen kehittäminen kuuluvat tehtäväkenttääsi. Toimit myös teknisenä asiantuntijana monenlaisissa kiinteistöjä koskevissa kysymyksissä. Työpisteesi sijaitsee joko Seinäjoella tai Vaasassa.

MITÄ PITÄISI OSATA?

Olet vahva kiinteistöalan ja rakentamistalouden osaaja, kykenet hallitsemaan kiinteistökokonaisuutta ja yksittäisiä kiinteistöjä teknis-taloudellisesti elinkaarinäkökulmasta sekä toimimaan itsenäisenä asiantuntijana. Teet työssäsi jatkuvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten ihmisten kanssa työskentely on sinulle luontevaa. Työpisteesi sijaitsee joko Seinäjoella tai Vaasassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • rakennusinsinöörin tai muun teknisen alan soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta korjausrakentamisesta ja pts-suunnittelusta
  • hankinta- ja kilpailutusosaamista
  • oma-aloitteista, järjestelmällistä ja suunnitelmallista työotetta
  • kiinteistötekniikan ja sähköisten huoltokirjojen tuntemus on tehtävässä eduksi

MITÄ SAAT MEILTÄ?

Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. 

MITEN HAET? 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään tiistaina 9.3.2021.

Hae kiinteistöpäällikön tehtävää tämän linkin kautta

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa, joten luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille kunnia-asioita. Tutustu meihin osoitteessa www.lakea.fi.