Haemme Lakealle isännöitsijää Jyväskylään

Rekrytointi

Haemme Lakealle isännöitsijää Jyväskylään

Olemme hakemassa kehittyvään Jyväskylän toimipisteeseemme lisävahvistukseksi isännöitsijää.


Isännöitsijän työssä päätehtäviäsi ovat nimettyjen isännöintikohteiden hallinnollisten tehtävien hoitaminen, kiinteistöjen teknisiin asioihin ja remontteihin liittyvät asiat sekä asiakkaiden palveleminen asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, oman organisaation sekä yhteistyökumppanien kanssa. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylän toimistolla. mutta sinulla on kohteita hoidettavana myös muilla paikkakunnilla.

Olet täsmällinen ja vuorovaikutustaitoinen isännöinnin ammattilainen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä tarvittava isännöinnin kokemus ja osaaminen. Tavanomaiset nykyaikaiset toimistosovellukset ja -työkalut taipuvat käsissäsi erinomaisesti. Kykenet hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia, suunnittelemaan tekemistäsi, pitämään langat käsissäsi ja tekemään itsenäisiä päätöksiä myös paineen alla. Asiakkaiden palveleminen ja asioiden hoitaminen laadukkaasti on sinulle tärkeää ja olet halukas oppimaan uutta joka päivä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän osaavassa ja hyvähenkisessä porukassa menestyvässä yrityksessä, erinomaiset kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhteen edut.

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Seinäjoelta ollahan lähäretty ja koko Suomea tavootellahan. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla. Tutustu meihin osoitteessa www.lakea.fi.

MITEN HAET?
Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään su 8.9.2019.