Haemme nyt Lakean Vaasan toimistolle vuokravälittäjää

Rekrytointi

Haemme nyt Lakean Vaasan toimistolle vuokravälittäjää

Vuokravälittäjänä tulet olemaan vastuussa koko Vaasan alueen vuokrausprosessista itsenäisesti. Vastaat asunnon tarkastamisesta, mahdollisesta pintapuolisesta kunnossapidosta ja remonttien organisoinnista. Työhösi tulee kuulumaan myös vapaiden tai vapautumassa olevien asuntojen markkinointia digitaalisia ja perinteisiä kanavia hyödyntäen.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvät organisointitaidot. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, joten omaat hyvät sosiaaliset taidot ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen kielellä. Ruotsin ja englannin kielien taito on etu ja auttaa sinua työssäsi. Persoonaltasi olet sosiaalinen, siedät hyvin painetta ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn.

Työ alkaa määräaikaisena työsuhteena, kestäen vuoden 2020 loppuun. Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä, ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta.

Rekrytointia hoitaa WasaTalent Oy.
Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Sihto, 050 518 9448 tai ville.sihto@wasatalent.fi 
Hakuaika päättyy 11.12.2019.


Me Lakealla hallitsemme rakennuttamisen, asuntomyynnin, vuokrauksen ja isännöinnin eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille kunnia-asioita. Tule tutustumaan meihin osoitteessa www.lakea.fi.