Haemme rakennuttamisen projektipäällikköä Seinäjoelle tai Vaasaan

Rekrytointi

Haemme rakennuttamisen projektipäällikköä Seinäjoelle tai Vaasaan

Projektipäällikön tehtävässä vastaat rakennuttamishankkeiden johtamisesta hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita päättäväisesti eteenpäin sekä hoidat yhteyksiä asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja viranomaistahoihin.  Työpisteesi sijaitsee joko Seinäjoella tai Vaasassa.

MITÄ PITÄISI OSATA?

Olet jo itsenäinen rakennuttamisen ammattilainen tai haluat kasvaa sellaiseksi. Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus rakennusprojektien läpiviennistä joko työmaatehtävistä tai rakennuttajan roolissa. Olet hyvä hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia, omaat hyvät neuvottelutaidot ja kykenet päätöksentekoon paineen alla. Ennen kaikkea olet jämäkkä, toimeen tarttuva ja luottamusta herättävä henkilö ja haluat kehittyä jatkuvasti ammattilaisena.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • rakennusinsinöörin, DI:n, arkkitehdin tai muun teknisen alan soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta rakennuttamistehtävistä
  • rakentamistalouden hallintaa
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • sujuvaa toimistosovellusten ja muiden tarvittavien ohjelmistojen käyttötaitoa 

MITÄ SAAT MEILTÄ?

Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. 

MITEN HAET? 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään tiistaina 9.3.2021.

Hae rakennuttamisen projektipäällikön tehtävää tämän linkin kautta

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa, joten luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille kunnia-asioita. Tutustu meihin osoitteessa www.lakea.fi.