Haemme Seinäjoelle myyntiassistenttia

Rekrytointi

Haemme Seinäjoelle myyntiassistenttia

Etsimme Seinäjoen toimistoomme innokasta, järjestelmällistä ja kehitysideoita porisevaa myyntiassistenttia.

Myyntiassistentin työssä toimit liiketoimintajohtajan, myyntipäällikön, asuntomyyjien ja vuokravälittäjien tukena. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi mainosmateriaalien valmistelua ja toimittamista medialle, sekä erilaisten myyntiraporttien tuottamista oikea-aikaisesti. Some-maailmassa liikut kuin kala vedessä, etkä vierasta toimiston yleishommiakaan. Mikään tehtävä ei ole liian vähäpätöinen sinulle ja olet joustava tiimipelaaja.   

MITÄ PITÄISI OSATA?
Olet kerännyt kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja sinulle on luontaista toimia ihmisten kanssa, olet asiakaspalvelija. Pystyt keskittymään tarkkuutta vaativiin tehtäviin ja etsimään tietoa tehokkaasti eri lähteistä.

Sinulla on erinomainen yleisten toimisto-ohjelmien hallinta ja koulutustaustasi voi olla esimerkiksi liiketalouden alalta.

MITÄ SAAT MEILTÄ?
Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä, ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi.  Työsuhde-etumme pruukaavat olla julumetut.

MITEN HAET? 
Lähetä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen 1.12.2019 mennessä osoitteeseen rekry@lakea.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Leena Korpela keskiviikkona 20.11. klo 13-16 numerossa 040 846 4900 ja Jaana Mäki-Maunus tiistaina 26.11. klo 13-16 numerossa 050 301 2011.


Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla. Tutustu meihin osoitteessa www.lakea.fi.