Haussa kirjanpitäjä Seinäjoelle

Rekrytointi

Haussa kirjanpitäjä Seinäjoelle

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Seinäjoelta ollahan lähäretty ja koko Suomea tavootellahan. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla. 

Haemme nyt Seinäjoelle

KIRJANPITÄJÄÄ

Päätehtävänäsi on nimettyjen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpito, vuokra- ja vastikereskontra ja lainaosuuslaskenta. Tehtäviisi kuuluu myös ostoreskontraa, käyttöomaisuuskirjanpitoa, konsernilaskentaa ja raportointia. Vastaat tehtävistäsi itsenäisesti osana taloustiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä koko organisaatiomme kanssa. Työpisteesi sijaitsee Seinäjoen toimistolla.

MITÄ PITÄISI OSATA?

Olet itsenäinen ja vastuuntuntoinen kirjanpidon osaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja jo kokemusta kirjanpidon tehtävistä. Hallitset nykyaikaiset kirjanpidon työvälineet ja toimisto-ohjelmistot erinomaisesti. Persoonana olet joustava ja vuorovaikutustaitoinen tiimipeluri. Haluat kehittää osaamistasi ja kasvaa yhä vahvemmaksi laskentatoimen ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. laskentatoimen tradenomi)
  • kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä vahvaa kirjanpito- ja tilinpäätösosaamista
  • asunto-osakeyhtiökirjanpidon tuntemusta
  • kokemusta vuokra- ja ostoreskontran tehtävistä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja
  • kokemusta sähköisen kirjanpidon ohjelmistoista sekä kykyä oppia uusia työvälineitä (Netvisor-osaaminen katsotaan eduksi)

MITÄ SAAT MEILTÄ?
Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja vastuullisessa tehtävässä nykyaikaisten ja kehittyvien työvälineiden sekä osaavan tiimin tuella. Työyhteisömme on avoin ja kannustava. Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset.

MITEN HAET? 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään ke 19.12.2018.