Projektipäällikkö Jyväskylään

Rekrytointi

Projektipäällikkö Jyväskylään

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Seinäjoelta ollahan lähäretty ja koko Suomea tavootellahan. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla.

 

Lakea Oy:n toiminnan kasvaessa voimakkaasti haemme nyt Jyväskylään kokeneen aluepäällikön tiimiin kokenutta ja rakennuttamistehtävistä innostunutta

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Päätehtävänäsi on rakennuttamishankkeiden johtaminen hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita ammattitaitoisesti eteenpäin ja neuvottelet aktiivisesti myös uusista projekteista. Toimit tiiviisti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

 

Koulutukseltasi olet esimerkiksi rakennusalan insinööri, rakennusmestari tai olet suorittanut jonkin muun soveltuvan teknisen alan tutkinnon. Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta rakennuttamistehtävistä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti toimisto- ja muita ohjelmia.

 

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, kehitysorientoitunut ja joustava. Sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot, hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet päätöksentekoon myös paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti niin asiantuntijana, yhteistyökumppanina kuin projektin johtajana.

 

MITÄ SAAT MEILTÄ?

Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä, ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Työsuhde-etumme pruukaavat olla julumetut.

 

KIINNOSTUITKO?

Hae paikkaa 28.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Lakea Oy:ssä Veikko Jokimäki p 040 506 0860 ja Adeccolla Mika Salminen 050 444 4428.

Hae työpaikkaa tästä.