Projektipäällikkö, onko tuleva työpaikkasi Lakealla!

Rekrytointi

Projektipäällikkö, onko tuleva työpaikkasi Lakealla!

Toimintamme kasvaessa pääkaupunkiseudulla tarvitsemme tulevaisuudessa lisää henkilökuntaa viemään eteenpäin uudisrakentamishankkeitamme.

 

Kiinnostuitko? Voit olla suoraan yhteydessä liiketoimintajohtaja Veikko Jokimäkeen, puh. 040 506 0860 tai lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen veikko.jokimaki@lakea.fi.

Projektipäällikkönä vastaat monipuolisten rakennuttamishankkeiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta suunnittelun ohjauksesta takuuajan tehtäviin saakka. Toimit rakennusaikana tilaajan edustajana. Viet hankkeita määrätietoisesti eteenpäin, sekä hoidat yhteyksiä asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja viranomaistahoihin. Projektipäällikkönä työskentelet yhdessä asiantuntevan ja sitoutuneen organisaatiomme kanssa.

Työpisteesi sijaitsee Vantaalla lentokentän kupeessa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Lakea toimii myös rakennuttamiensa asuntojen myyjänä tai vuokraajana ja kantaa asumisaikaista vastuuta huolehtimalla valmistuneiden kohteiden isännöinnistä ja taloushallinnosta. Oman asuntotuotannon lisäksi Lakea rakennuttaa asuntoja myös muille toimijoille.

Toivomme, että sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus asuntorakentamisesta -tai rakennuttamisesta sekä soveltuva rakennusalan koulutus (esim. rakennusmestari, rakennusinsinööri, DI, arkkitehti). Voit olla joko työuran alussa oleva kehityshaluinen tulevaisuuden ammattilainen tai sinulla voi jo olla laajemmin kokemusta vastaavista tehtävistä.

Odotamme, että työtäsi ohjaa asiakaskeskeisyys sekä kustannus- ja laatutietoisuus. Olet hyvä hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia, omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja kykenet hyvään ja ripeään päätöksentekoon myös paineen alla. Olet lisäksi vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja jämäkästi toimeen tarttuva.

Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa, ketterästi toimivaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta.