Tulevaisuuden taloushallinnon ammattilainen, tule kesätöihin Lakealle!

Rekrytointi

Tulevaisuuden taloushallinnon ammattilainen, tule kesätöihin Lakealle!

Hei sinä toisen tai kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija, etsitkö kesätöitä? Jos olet innokas oppimaan uutta osana rentoa ja lämminhenkistä osaajien työyhteisöämme, tämä on tilaisuutesi!

Haemme taloushallinnon osastollemme Seinäjoen toimistolle oma-aloitteista ja järjestelmällistä opiskelijaa avustamaan erilaisissa taloushallinnon tehtävissä kesälomien sijaisena ajalla 1.5.-31.8.2021.

Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä, ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Meillä raikaa työn lomassa myös nauru!

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@lakea.fi 19.2.2021 mennessä. Talousjohtajamme Petri Niemisalo antaa lisätietoa tehtävästä keskiviikkona 10.2.2021 klo 12-14 numerossa 050 342 6053.


Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla. Tutustu meihin osoitteessa www.lakea.fi.