Asunto

Kerrostalo

20 845 € / 74.0m2 / 3h+kt

Amiraalistonkatu 11 B18, Turku

Amiraalistonkatu 11 B18

VIELÄ MUUTAMA PERHEASUNTO JA LIIKETILA VAPAANA

Uuden ajan puukaupunkialueelle Linnanfälttiin nouseva Turun Amiraali 2 on ihastuttava moderni pienkerrostalo. Talon lämminhenkinen yleisilme muodostuu luonnollisesta ja terveellisestä puusta rakennusmateriaalina. Yhdessä aiemmin valmistuneen Amiraali 1:n kanssa se muodostaa viehättävän puutalokokonaisuuden, joka erottuu ympäristön kauniista vanhoista puutaloista edustaen tämän päivän arkkitehtuuria. Puusta rakennetussa pienkerrostalossa asut terveellisesti ja turvallisesti arjesta nauttien.

Taloyhtiön sijainti on rauhallisella Amiraalistonkadulla historiallisessa keskustamiljöössä. Läheltä löytyvät Turun linna ja Suomen Joutsen Aurajoen rannasta. Linnanfältti kehittyy hyvää vauhtia viehättäväksi ja persoonalliseksi asuinalueeksi kuten vaikkapa naapuritkin Portsa tai Kakolanmäki. Arvioitu valmistuminen 06/2021.

Viehättävä Amiraali 2 on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde.

Ota yhteyttä ja kysy tästä lisää! Puh. 050 563 7779 Pirjo Heide

Perustiedot

Sijainti: Turku, 20100
Osoite: Amiraalistonkatu 11 B18
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2021
Vapautuminen: Arviolta 6/2021
Huoneistoselitelmä 3h+kt
Huoneiden lukumäärä: 3
Asuinpinta-ala: 74.0
Kohdenumero: TA1058

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 298 506,00
Myyntihinta: 20 845,00
Velkaosuus: 277 661,00
Yhtiövastike: 1 291,16
Rahoitusvastike: 0,00
Hoitovastike: 1 291,16
Vesimaksu: 20,00
Lisätietoja maksuista:
20.00 EUR/kk. tasauslaskutus kerran vuodessa.
Muut maksut:
Hoitovastike kohdassa tarkoitetaan tämän Omaksi -asunnon kokonaisvuokraa. Kokonaisvuokra sisältää lainan lyhennysosuuden joka on 575,64 EUR. Taloyhtiön yhtiölaina on 93 % asuntojen kokonaishinnasta. Yhtiölainan laina-aika on 21 vuotta, sisältäen rakennusajan. Lainasta lyhennetään 55 % 20 vuoden kuluessa. jonka jälkeen maksetaan 45 %:n loppuosuus kerralla asuntojen lunastamisen yhteydessä. Hinnaston mukaisen asuntojen vuokran lainanhoitokulut on laskettu 1,0 % korolla ja lyhennys annuiteettiperiaatteella. Lainan korko on Kuntarahoituksen myöntämä 10 vuoden koronvaihtosopimuskorko lisättynä 0,60 %-yksikön marginaalilla. Luoton marginaali on voimassa kymmenen vuotta luoton ensimmäisen erän nostosta. Luotonottaja ja luotonantaja sopivat aikaisintaan kolme kuukautta ennen marginaalin voimassaoloajan päättymistä kymmenen vuoden jälkeen voimaan tulevasta luoton uudesta marginaalista . Vuokraan sisältyvä hoitovuokra-arvio on 6,50 EUR/m2/kk (sis. tontin vuokra 1,74 EUR/m2/kk). Autokatos- ja autopistokepaikat lunastetaan kuten asunnot. Arvioidut asumismenot tarkistetaan ennen muuttoa sekä vuosittain lokakuun loppuun mennessä, jolloin ilmoitetaan seuraavan vuoden asumismenot.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Asunnon kunto: Erinomainen
Lämmitysjärjestelmä:
kaukolämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Jääkaappipakastin, astianpesukone, kalusteuuni ja liesitaso kuuluvat jokaiseen keittiöön. Työtasot ovat laminaattia. Mikroaaltouunille on tilavaraus. Kalusteiden välitilassa laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kattavasti varustellut kylpyhuoneet, johon mahtuu pesutorni tarvittaessa.
Saunan kuvaus:
Taloyhtiön saunaosasto sijaitsee piharakennuksessa suojaisalla piha-alueella.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Turun Linna 500m, Forum Marinum 400m, Lähikauppa 1km, kauppatori 2,3km, Koulut: Topeliuksen koulu 800m, Klassinen lukio 2km
Yhteydet:
paikallisliikenteen pysäkki 200m, Turun satama 800m, Turun rautatieasema 2km.

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: Asuinhuoneen seinä- ja kattopinnat ovat maalatut. Asuinhuoneiden lattiat ovat laminaattia, jalkalistat valkoiset. Kylpyhuoneen lattia ja seinät laatoitetaan ja katto paneloidaan. Ikkunat: Talo A:n kaikissa parvekeovissa sekä kaakon, lounaan ja luoteen ikkunoissa sekä talo B:n kaikissa parvekeovissa hieman normaalia tummemmat ikkunat ylilämpenemisen estämiseksi. Ikkunoissa sälekaihtimet. Parvekkeet ja terassit: 2. kerroksen asunnoissa kaikissa on parvekkeet. Sisäpihan puoleiset parvekkeet ovat avoparvekkeita, kadun puoleiset parvekkeet sisäänvedettyjä lasitettuja parvekkeita. Yksiöissä ranskalaiset parvekkeet. 1. kerroksen asunnoissa ulkonevat avoparvekkeet. Säilytystilat: Huoneistokohtainen irtaimistovarasto. Erilliset yhteiskäyttöiset varastot ulkoiluvälineille.
Energiatodistus: On
Energia Luokka: Energialuokka: B2018

Taloyhtiö Asunto Oy Turun Amiraali 2


Yleisesti

Rakennettu: 2021
Tontin omistus: Vuokra
Tontin pinta-ala: 2 219,00
Isännöinti: Lakea Oy

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
Yhteensä 20 autopaikkaa, joista 10 autohallissa kannen alapuolella ja 10 autohallin kannella. Myydään erikseen Omaksi -rahoituksella.
Sauna:
Taloyhtiön saunaosasto sijaitsee piharakennuksessa suojaisalla piha-alueella.
Hissi: Ei
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla