Uudiskohteet

Meille on tärkeää, että koti auttaa asukastaan elämään omannäköistään elämää. Siksi asuntovalikoimamme on laaja ja monipuolinen – luomme koteja elämistä varten.

Uudiskohteet

Uusi koti on uuden alku

Olemme rakennuttaneet jo yli 12 600 uutta kotia ympäri Suomen.

Panostamme asumisen laatuun, toimintamme kehittämiseen sekä asiakkaidemme tasokkaaseen palveluun. Lisäksi huomioimme asuntojen ja asumisen suunnittelussa kestävän kehityksen periaatteet ideoimalla uusia asumismuotoja ja -ratkaisuja.

Millaista kotia sinä etsit? 


Tutustu RS-kohteen ostajan oppaaseen:

Opas ei koske Omaksi-kohteita.
Näin uuden kodin osto Lakean RS-kohteesta etenee

1. Ennakkomarkkinointi
Ennakkomarkkinoinnissa olevasta uudiskohteesta on saatavilla alustavat tiedot, kuten myyntiesite ja ennakkomarkkinointihinnasto.

2. Varaus 
Kun olet löytänyt ennakkomarkkinoinnissa olevasta kohteesta itsellesi mieluisan asunnon, teet siitä varauksen. Varauksen teon yhteydessä allekirjoitetaan varauspaperit.

3. Rakentamisen aloittaminen
Kun saamme riittävän määrän varauksia suunnitteilla olevaan uudiskohteeseen, kohteen rakennustyöt käynnistyvät.

4. Kaupanteko
Uudiskohteen kauppa tehdään aina kirjallisesti ja kauppakirjaan merkitään myös kohteen arvioitu valmistumispäivä. RS-kohde sisältää asuntokauppalain vaatimat turvajärjestelmät – se tuo ostajalle kuluttajansuojaa ja mielenrauhaa. Asunnon kokonaishinta muodostuu asunnon myyntihinnasta ja velkaosuudesta.

5. Pintamateriaalien valinta
Kun ostat rakentamisen alkuvaiheessa olevan uudiskohteen, pääset myös vaikuttamaan uuden kotisi pintamateriaaleihin. Myyntihintaan sisältyy Lakean etukäteen valitsemat materiaalimaailmat, joista voit valita mieleisesi kokonaisuuden.

6. Muuttotarkastus
Kun uudiskohde on valmistunut, pääset tutustumiskäynnille tulevaan kotiisi. Tämän tarkastuksen yhteydessä asiakkaalle annetaan muuttotarkastuslomake täytettäväksi.


7. Muutto 
Kun olet suorittanut asunnon myyntihinnan kokonaisuudessaan saat avaimet uuteen kotiisi. 

8. Vuositarkastus 
Uudiskohteen vuositarkastus järjestetään noin vuoden kuluttua kohteen valmistumisesta. Vuositarkastuksen yhteydessä huoneistojen omistajilta kerätään mahdolliset virheilmoitukset.