Asunto

Kerrostalo

149 897 € / 66.5m2 / 3h+kt

Museokatu 7, Kirkkopuistikko 4 E13, Vaasa

Museokatu 7, Kirkkopuistikko 4 E13

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUNNELMALLISIIN JA HARMONIAA HUOKUVIIN MUUTTOVALMIISIIN KOTEIHIN VAASAN PARAATIPAIKALLE, AS OY VAASAN ELEKTRAAN!

Vapaana muutamia kolmioita 50-66,5m2 sekä kaksi valmiiksi vuokrattua hyvin tuottavaa sijoitusasuntoa (27,5m2).

Mahdollisuus hankkia autohallipaikka taloyhtiön autohallista.

Sovi henkilökohtainen esittely suoraan asuntomyyjämme kanssa katariina.heinua@lakea.fi

Historiaa henkivälle paikalle, omalle tontille, on rakentunut kaksi uutta taloa; Kirkkopuistikon puoleinen 8.kerroksinen tornitalo sekä Museokadun puoleinen 4. kerroksinen talo. Asuntoja on yhteensä 34 kappaletta, kaksi liiketilaa sekä autokatos- ja hallipaikkoja.

Asuntojen tyylikkäät ja klassiset pintamateriaalit jatkavat talon arkkitehtuurin luomaa tunnelmaa ulkoa sisätiloihin. Asunnot varustetaan jäähdytysjärjestelmin, kaukolämpöön liitetyllä vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä huoneistokohtaisella koneellisella ilmanvaihdon LTO-järjestelmällä. Huoneistot on varustettu ovipuhelimin.

Jokaisessa asunnossa on käyttövalmiina 25 M:n perusyhteys.

Kaikissa asunnoissa perusvarusteena mm. AEG-kodinkoneet, Oraksen kosketusvapaat keittiöhanat, Petra-keittiökalusteet ja Svedbergin kylpyhuonekalusteet.

Taloyhtiön erikoisuutena on pihalla sijaitseva vanha väestönsuoja, jonka sisään on toteutettu hulppeat saunatilat. Väestönsuojan päälle rakennettavalta yhteisellä terassilla asukkaat pääsevät nauttimaan vanhan ajan umpikorttelin tunnelmasta.

Katso lista vapaista asunnoista ja autopaikoista kotisivujemme alalaidasta kohde-esittelyn jälkeen. Voit myöskin jättää yhteydenottopyynnön suoraan asuntomyyjällemme katariina.heinua@lakea.fi

Pääomavastikkeiden osalta tällä hetkellä maksetaan korkoja ja kuluja, lyhennykset alkavat keväällä 2023.

Huom. asunnot on stailattu kuviin Lempi Lifestyle - tuotteilla ja kuvat on otettu eri asuntomalleista ja asunnoista, Lakea Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Perustiedot

Sijainti: Vaasa, 65100
Osoite:
Museokatu 7, Kirkkopuistikko 4 E13
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2022
Vapautuminen: Heti vapaa
Huoneistoselitelmä 3h+kt
Huoneiden lukumäärä: 3
Asuinpinta-ala: 66.5
Kohdenumero: TA1771

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 375 050,00
Myyntihinta: 149 897,00
Velkaosuus: 225 153,00
Yhtiövastike: 592,61
Rahoitusvastike: 359,91
Hoitovastike: 232,70
Vesimaksu: 15,00
Lisätietoja maksuista:
15.00 EUR/kk. Ennakkovesimaksu, mittarin mukaan, tasauslaskutus kerran vuodessa.
Muut maksut:
HUOM: Pääomavastikkeiden osalta tällä hetkellä maksetaan korkoja ja kuluja, lyhennykset alkavat keväällä 2023. Tämän asunnon osalta pääomavastike 05/23 on arvioidusti 1189,38 eur/kk. Yhtiölaina on Vaasan Osuuspankista. Lainan kokonaislaina-aika on 25 vuotta, josta 2v 7kk lyhennysvapaata sisältäen rakennusajan. Ensimmäinen lyhennys 30.6.2023. Laina on tasalyhenteinen. Laina on mahdollista maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana. Laina on sidottu 12 kk euriboriin + marginaali 1,05%. Rakennusaikana hallinnon luovutuskokoukseen saakka marginaali 1,55%. Viitekoron arvo aina vähintään 0,00%. Hinnaston mukainen 1. asumisvuoden rahoitusvastike on laskettu 1,22 % kokonaiskorolla. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 15 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Pesuallas on työtasoon upotettava. Erillinen induktioliesitaso, erillinen kalusteeseen asennettava kiertoilmauuni, astianpesukone, jääkappi-/pakastinyhdistelmä, isoimmissa asunnoissa on erilliset jääkaappi ja pakastin. Tilavaraus mikrolle.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Allaskaappi, peilikaappi, suihkuseinä sekä osassa kylpyhuoneista pyykkikaappi. Pyykinpesukoneliitäntä mahdollista pesukonetta varten.
Saunan kuvaus:
Asunnoissa E12, E14, E16 ja E18 on sauna. Taloyhtiössä on saunatilat.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Keskustan paveluihin alle 1km., Koulut: Åbo Akademi n. 450m, Vaasan Yliopisto n.900m, VAMK n.900m, Vasa Övningskola n.300m, Lyseon Lukio n. 850m, Satamapuiston päiväkoti n.650m.
Yhteydet: Hyvät

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: KEITTIÖ: Kalusteet ovat kalustesuunnitelman mukaan. Kaapinovet ovat kalustetoimittajan vakiopinnoitteisia ovia ja kalusterungot valkoista melamiinia. Työpöytätasot ovat suorareunaisia laminaattitasoja. Pesuallas on työtasoon upotettava. MAKUUHUONEET JA ETEISET: Kalusteet ovat kalustesuunnitelman mukaan. Kaapinovet ovat maalattuja mdf-ovia tai liukuovia kalustekuvien mukaan ja kalusterungot valkoista melamiinia. LATTIAT: Asuintilojen lattiapinnoitteena kuivissa tiloissa on laminaatti, ohutpuulattia tai parketti huoneistokohtaisen materiaalisuunnitelman mukaisesti. Kylpyhuoneessa sekä mahdollisessa saunassa on keraaminen laatta. SEINÄT: Sisäseinät ovat pääosin maalattuja. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiön kalustevälitilassa on keraaminen laatta. Asuntojen saunoissa on saunapaneeli. KATOT: Asuinhuoneiden sisäkatot ovat pääosin ruiskutasoitettua ontelolaattaa tai maalattua kipsilevyä. Kylpyhuoneissa on sisustuspaneeli.
Energiatodistus: On
Energia Luokka: Energialuokka: B2018

Taloyhtiö Asunto Oy Vaasan Elektra Bostads Ab


Yleisesti

Rakennettu: 2022
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 3 196,00
Isännöinti: Lakea Oy

Taloyhtiöön kuuluu

Sauna:
Asunnoissa E12, E14, E16 ja E18 on sauna. Taloyhtiössä on saunatilat.
Hissi: Kyllä

Kohde kartalla