Asunto

Kerrostalo

14 796 € / 48.5m2 / 2h+kt

Pajalantie 23 D19, Järvenpää

Pajalantie 23 D19

UUSIA LAKEA OMAKSI KOTEJA JÄRVENPÄÄN KESKUSTAN LÄHEISYYTEEN

Kävelymatkan päähän Järvenpään keskustasta, Pajalan kaupunginosaan nousee uusia Lakea Omaksi asuntoja. Tontille on suunniteltu seitsemänkerroksinen kerrostalo, jossa on 40 asuntoa: tilavista yksiöistä (33,5m2) isompiin perheasuntoihin (84m2). Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet. Autopaikoitus toteutetaan myytävillä autokatos- ja autopistokepaikoilla.

Sijainti on uutta asuinrakentamisen aluetta, kulttuurihistoriallisen Kartanonseudun asuinalueen ja Pietolan kaupunginosan kulmauksessa. Alueen sijainti on kävelymatkan päässä Järvenpään keskustan palveluista ja rautatieasemasta. Lähijunan kyydissä Helsingin keskustaan kestää vain puoli tuntia. Lähellä ovat mm. ruokakauppa, päiväkoti, koulu, uima- ja jäähalli sekä liikuntakeskus.

Järvenpään Pajalantie 23 D on nyt ennakkomarkkinoinnissa ja ennakkovarauksia otetaan vastaan. Loistavalla sijainnilla oleva Järvenpään Pajalantie 23 D on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde. Kun itse pääset valistemaan kotisi väri- ja materiaalimaailman Lakean mallistosta, olet jo lähellä oman kodin tuntua!

Järvenpään Pajalantie 23 D on Lakean Omaksi-rahoituskohde, jossa pääset asuntoon pienellä osuudella käsiksi. Ota yhteyttä ja kysy tästä lisää!

Pirjo Heide

Asuntomyyjä, YKV, LKV, KiAT

puh. 050 563 7779

pirjo.heide@lakea.fi

Rakentamisen arvioitu aloitus kesällä 2021.

Perustiedot

Sijainti: Järvenpää, 04410
Osoite: Pajalantie 23 D19
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2022
Vapautuminen:
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Huoneistoselitelmä 2h+kt
Huoneiden lukumäärä: 2
Asuinpinta-ala: 48.5
Kohdenumero: TA1816

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 210 053,00
Myyntihinta: 14 796,00
Velkaosuus: 195 257,00
Yhtiövastike: 867,00
Rahoitusvastike: 0,00
Hoitovastike: 867,00
Vesimaksu: 20,00
Lisätietoja maksuista:
20.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut maksut:
Hoitovastike kohdassa tarkoitetaan tämän Omaksi -asunnon kokonaisvuokraa. Kokonaisvuokra sisältää lainan lyhennysosuuden joka on 466 EUR. Kuntarahoituksen myöntämä takauslaina on 88,3 % asuntojen kokonaishinnasta. Takauslaina-aika on 20 vuotta + rakentamisaika. Kohteen valmistumisesta lähtien Kuntarahoituksen takauslainasta lyhennetään 60 % noin 20 vuoden kuluessa, jonka jälkeen maksetaan 40 %:n loppuosuus kerralla asuntojen lunastamisen yhteydessä. Takauslainan lyhennykset on laskettu annuiteettiperiaatteella. Lainan korko on Kuntarahoituksen myöntämä 10 vuoden koronvaihtosopimuskorko lisättynä 0,63 %-yksikön marginaalilla. Luoton marginaali on voimassa kymmenen vuotta luoton ensimmäisen erän nostosta. Luotonottaja ja luotonantaja sopivat aikaisintaan kolme kuukautta ennen marginaalin voimassaoloajan päättymistä kymmenen vuoden jälkeen voimaan tulevasta luoton uudesta marginaalista. Lakean myöntämä yhtiölaina on 4,7 % asuntojen kokonaishinnasta. Lakean yhtiölainan laina-aika on rakentamisaika + 1v. 9kk, laina on tasalyhenteinen. Asumisajan alkaessa maksetaan ensin Lakean myöntämä yhtiölaina kokonaisuudessaan pois. Tänä aikana Kuntarahoituksen myöntämästä takauslainasta maksetaan ainoastaan koron osuutta. Molempien lainojen osalta hinnaston mukaiset arvioidut lainanhoitokulut on laskettu 1,0 % korolla. Asuntojen kokonaisvuokraan sisältyvä hoitovuokra-arvio on 4,90 eur/m2/kk. Autokatospaikan vastikekerroin on 0,3 ja autopistokepaikan vastikekerroin on 0,2. Autokatos- ja autopistokepaikat lunastetaan kuten asunnot. Yhtiön välittömään hallintaan jää LE-autopaikka AP78. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 20 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Arvioidut asumismenot tarkistetaan ennen muuttoa sekä vuosittain lokakuun loppuun mennessä, jolloin ilmoitetaan seuraavan vuoden asumismenot.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Asunnon kunto: Erinomainen
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö. Asuintiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys, märkätiloissa sähköinen mukavuuslattialämmitys.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Kalusteiden ovet mdf-ovia ja työtasot korkeapainelaminaattia. Altaat ovat yksialtaisia komposiittialtaita. Keittotiloissa jää-pakastinkaappi tai erilliset jääkaappi ja pakastin sekä astianpesukone, 60 cm induktioliesitaso ja integroitu uuni.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuoneissa on wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, valaisin-kaappi, kattovalaisin, pyykkikomero, wc-paperiteline, pyyhekoukkuja, pistorasiat sekä tilavaraus ja liitännät päällekkäin sijoitettaville pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan kääntyvillä suihkuseinillä. Lattiassa sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Saunan kuvaus: Sauna 77,5 m2 asunnoissa.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Lähikaupat: K-Supermarket Pajala 500m, S-market 700m. Prisma Järvenpää ja Citymarket 1,8km., Koulut: Kartanon koulu 700m. Kinnarin koulu 1,9km. Järvenpään yhteiskoulu 2,5km. Järvenpään lukio 400m.
Yhteydet:
Järvenpään rautatieasema 1,2km, lähijunat Helsinkiin puolen tunnin välein. Omalla autolla Lahden moottoritien läheisyys.

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: Asuinhuoneiden seinäpinnat ovat maalattuja. Asuntojen kylpyhuoneiden seinät ovat laatoitettuja. Keittiön kalustevälissä laatoitus. Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat kolmisauvaparkettia. Kylpyhuoneiden lattiat ovat laatoitettuja. Asuinhuoneiden ja keittotilojen kattopinnat on tasoitettu ja maalattu ja alakatot maalattua kipsilevyä. Kylpyhuoneiden ja wc:n katot ovat puupaneelia. Asuintilojen lattioissa vesikiertoinen lattialämmitys.
Energiatodistus: Ei ole
Energia Luokka: Energialuokka: B2018

Taloyhtiö Asunto Oy Järvenpään Pajalantie 23 D


Yleisesti

Rakennettu: 2022
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 900,00

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
Autopaikat sijaitsevat yhteispihalla. Autopaikkoja on yhtiölle 27, joista 13 kpl sijaitsevat autokatoksissa. Autopaikoista 1 paikka on varattu liikuntaesteisille.
Sauna: Sauna 77,5 m2 asunnoissa.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla