Asunto

Kerrostalo

15 734 € / 48.5m2 / 2h+kt

Pajalantie 23 D26, Järvenpää

Pajalantie 23 D26

UUSIA LAKEA OMAKSI KOTEJA JÄRVENPÄÄN KESKUSTAN LÄHEISYYTEEN

Kävelymatkan päähän Järvenpään keskustasta, Pajalan kaupunginosaan nousee uusia Lakea Omaksi asuntoja. Tontille on suunniteltu seitsemänkerroksinen kerrostalo, jossa on 40 asuntoa: tilavista yksiöistä (33,5m2) isompiin perheasuntoihin (84m2). Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet. Autopaikoitus toteutetaan myytävillä autokatos- ja autopistokepaikoilla.

Sijainti on uutta asuinrakentamisen aluetta, kulttuurihistoriallisen Kartanonseudun asuinalueen ja Pietolan kaupunginosan kulmauksessa. Alueen sijainti on kävelymatkan päässä Järvenpään keskustan palveluista ja rautatieasemasta. Lähijunan kyydissä Helsingin keskustaan kestää vain puoli tuntia. Lähellä ovat mm. ruokakauppa, päiväkoti, koulu, uima- ja jäähalli sekä liikuntakeskus.

Järvenpään Pajalantie 23 D on nyt ennakkomarkkinoinnissa ja ennakkovarauksia otetaan vastaan. Loistavalla sijainnilla oleva Järvenpään Pajalantie 23 D on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde. Kun itse pääset valistemaan kotisi väri- ja materiaalimaailman Lakean mallistosta, olet jo lähellä oman kodin tuntua!

Järvenpään Pajalantie 23 D on Lakean Omaksi-rahoituskohde, jossa pääset asuntoon pienellä osuudella käsiksi. Ota yhteyttä ja kysy tästä lisää ja tee oma varauksesi!

Pirjo Heide

Asuntomyyjä, YKV, LKV, KiAT

puh. 050 563 7779

pirjo.heide@lakea.fi

Rakentamisen arvioitu aloitus kesällä 2020.

Perustiedot

Sijainti: Järvenpää, 04410
Osoite: Pajalantie 23 D26
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2021
Vapautuminen: Arviolta 9/2021
Huoneistoselitelmä 2h+kt
Huoneiden lukumäärä: 2
Asuinpinta-ala: 48.5
Kohdenumero: TA1817

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 222 130,00
Myyntihinta: 15 734,00
Velkaosuus: 206 396,00
Yhtiövastike: 881,00
Rahoitusvastike: 0,00
Hoitovastike: 881,00
Vesimaksu: 20,00
Lisätietoja maksuista:
20.00 EUR/kk. Tasauslaskutus vuosittain.
Muut maksut:
Hoitovastike kohdassa tarkoitetaan tämän Omaksi -asunnon kokonaisvuokraa. Kokonaisvuokra sisältää lainan lyhennysosuuden joka on 466 EUR. Taloyhtiön yhtiölaina on 93 % asuntojen kokonaishinnasta. Yhtiölainan laina-aika on 21 vuotta sisältäen rakennusajan. Lainasta lyhennetään 60 % noin 20 vuoden kuluessa, jonka jälkeen maksetaan 40 %:n loppuosuus kerralla asuntojen lunastamisen yhteydessä. Arvioidut lainanhoitokulut on laskettu 1,0 % korolla, lyhennys annuiteettiperiaatteella kuitenkin niin, että laina-aika pysyy vakiona. Lainanhoitokulut tarkistetaan, kun yhtiölaina on kilpailutettu. Vuokraan sisältyvä alustava hoitovuokra-arvio on 4,90 EUR/m2/kk. Autokatospaikan vastikekerroin on 0,3 ja autopistokepaikan 0,2. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 20 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Asunnon kunto: Erinomainen
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö. Asuintiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys, märkätiloissa sähköinen mukavuuslattialämmitys.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Kalusteiden ovet mdf-ovia ja työtasot korkeapainelaminaattia. Yksialtaiset rst-altaat astianpesupöydällä. Keittiössä jää-pakastinkaappi, astianpesukone, 60 cm induktioliesitaso ja kalusteeseen integroitu uuni. Tilavaraus mikroaaltouunille.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuoneissa on wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, valaisin-kaappi, kattovalaisin, pyykkikomero (jos ei eteisessä), wc-paperiteline, pyyhekoukkuja, pistorasiat sekä tilavaraus ja liitännät päällekkäin sijoitettaville pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan suihkuseinillä (nivelillä liikkuvat lasiovet). Lattiassa sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Saunan kuvaus: Sauna 77,5 m2 asunnoissa.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Lähikaupat: K-Supermarket Pajala 500m, S-market 700m. Prisma Järvenpää ja Citymarket 1,8km., Koulut: Kartanon koulu 700m. Kinnarin koulu 1,9km. Järvenpään yhteiskoulu 2,5km. Järvenpään lukio 400m.
Yhteydet:
Järvenpään rautatieasema 1,2km, lähijunat Helsinkiin puolen tunnin välein. Omalla autolla Lahden moottoritien läheisyys.

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: Asuinhuoneiden seinäpinnat ovat maalattuja. Asuntojen kylpyhuoneiden seinät ovat laatoitettuja. Keittiön kalustevälissä on levy tai laatoitus. Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat kolmisauvaparkettia. Kylpyhuoneiden lattiat ovat laatoitettuja. Asuinhuoneiden ja keittotilojen kattopinnat on tasoitettu ja maalattu ja alakatot maalattua kipsilevyä. Kylpyhuoneiden ja wc:n katot ovat puupaneelia. Asuintilojen lattioissa vesikiertoinen lattialämmitys.
Energiatodistus: Ei ole
Energia Luokka: Energialuokka: B2018

Taloyhtiö Asunto Oy Järvenpään Pajalantie 23 D


Yleisesti

Rakennettu: 2021
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 900,00

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
Autopaikat sijaitsevat yhteispihalla. Autopaikkoja on yhtiölle 27, joista 13 kpl sijaitsevat autokatoksissa. Autopaikoista 1 paikka on varattu liikuntaesteisille.
Sauna: Sauna 77,5 m2 asunnoissa.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla