Asunto

Kerrostalo

15 675 € / 48.5m2 / 2h+kt

Pajalantie 23 D26, Järvenpää

Pajalantie 23 D26

Odotetut Omaksi-asunnot ovat nyt varattavissa Järvenpäässä! Rauhalliselle ja arvostetulle alueelle aivan Järvenpään keskustan tuntumaan nousee 7-kerroksinen kerrostalo. Toimivan tilaviksi suunniteltuja koteja siinä on yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Reilut asuinnelilöt muovautuvat hyvin myös esimerkiksi etätyöskentelyyn kotoa käsin.

Ahkerille saunojille on isommissa asunnoissa oma saunansa ja useissa kodeissa on myös käytännöllinen vaatehuone. Lasitetut parvekkeet, miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto ja laadukkaat kodinkoneet tuovat arkeen mukavuutta. Tästä taloyhtiössä on myös koteja, joissa on erillinen keittiö, jos avokeittiö ei tunnu omaan arkeen sopivalta.

Rakentamisen aikana tulevat asukkaat voivat valita uuden kotinsa pintamateriaalit ja sävyt esimerkiksi lattian, keittiön työtasojen ja kaapistojen sekä kylpyhuoneen laattojen osalta.

Pajalantie 23D:n asunnot ovat suosiota saaneita Omaksi-koteja, jotka antavat mahdollisuuden oman asunnon hankkimiseen pienellä alkupääomalla, ilman suurta henkilökohtaista asuntolainaa.

Vastavalmistuneeseen Omaksi-asuntoon muutettaessa maksetaan vain 7 % asunnon kokonaishinnasta. Kodissa asutaan ensin vuokralla maksaen kuukausittain vuokran yhteydessä lainanlyhennystä. Sopimuksessa määritellyn ajan kuluttua Omaksi-kotinsa osakkeet voi lunastaa itselleen maksamalla asunnon loppukauppahinnan, jolloin asunnosta tulee tavallinen omistusasunto.

Harkitsetpa muuttoa omakotitalosta vaivattomaan kerrostaloon, ensimmäistä omaa kotia tai lisätilaa kasvavalle perheellesi, Omaksi-asunto on riskitön ja turvallinen vaihtoehto, rahaa jäädessä myös muuhun elämään.

Löytyisikö uusi kotisi Järvenpään keskustan kupeesta rauhalliselta alueelta, mutta läheltä kaikkea arjelle olennaista? Ota yhteyttä niin kerron lisää näistä osaksi uutta korttelia nousevista Omaksi-asunnoista! Arvioitu valmistuminen kesällä 2023.

Pirjo Heide

Asuntomyyjä, YKV, LKV, KiAT

puh. 050 563 7779

pirjo.heide@lakea.fi

Perustiedot

Sijainti: Järvenpää, 04410
Osoite: Pajalantie 23 D26
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2022
Vapautuminen: Arviolta 7/2023
Huoneistoselitelmä 2h+kt
Huoneiden lukumäärä: 2
Asuinpinta-ala: 48.5
Kohdenumero: TA1817

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 221 499,00
Myyntihinta: 15 675,00
Velkaosuus: 205 824,00
Yhtiövastike: 992,00
Rahoitusvastike: 0,00
Hoitovastike: 992,00
Vesimaksu: 20,00
Lisätietoja maksuista:
20.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut maksut:
Hoitovastike kohdassa tarkoitetaan tämän Omaksi -asunnon kokonaisvuokraa. Kokonaisvuokra sisältää lainan lyhennysosuuden joka on 497 EUR. Kuntarahoitus Oyj:n myöntämä takauslaina 7.766.523 eur ja takauslainan lisälaina 314.477 eur ovat yht. 88,5 % kohteen kokonaishinnasta. Takauslaina-aika on rakentamisaika + 20 vuotta. Kohteen valmistumisesta lähtien Kuntarahoituksen takauslainoista lyhennetään 60 % n. 20 vuoden kuluessa, jonka jälkeen maksetaan 40 %:n loppuosuus kerralla asuntojen lunastamisen yhteydessä. Takauslainojen loppuerän maksu on 06/2043. Takauslainojen ensimmäiset lyhennykset ovat 09/2025. Takauslainojen lyhennykset on laskettu mukautetulla annuiteettiperiaatteella. Takauslainan 7.766.523 eur korko on Kuntarahoituksen myöntämä 10 vuoden koronvaihtosopimuskorko lisättynä 0,63 % -yks. marginaalilla. Takauslainan 314.477 eur korko on 6 kk Euribor -korko lisättynä 0,63 % -yks. marginaalilla. Molempien luottojen marginaalit ovat voimassa 11.12.2030 saakka. Luotonottaja ja luotonantaja sopivat aikaisintaan kolme kuukautta ennen marginaalin voimassaoloajan päättymistä kymmenen vuoden jälkeen voimaan tulevasta uudesta marginaalista.Lakean myöntämä yhtiölaina 410.072 eur on 4,5 % kohteen kokonaishinnasta. Lakean yhtiölainan laina-aika on rakentamisaika + 1v. 8kk, laina on tasalyhenteinen. Asumisajan alkaessa maksetaan ensin Lakean myöntämä yhtiölaina kokonaisuudessaan pois. Tänä aikana Kuntarahoituksen myöntämistä takauslainoista maksetaan ainoastaan koron osuutta.Sekä takauslainojen että Lakean yhtiölainan osalta hinnaston mukaiset arvioidut lainanhoitokulut on laskettu 1,5 % korolla. Asuntojen kokonaisvuokraan sisältyvä hoitovuokra-arvio on 4,90 eur/m2/kk. Autokatospaikan vastikekerroin on 0,3 ja autopistokepaikan vastikekerroin on 0,2. Autokatos- ja autopistokepaikat lunastetaan kuten asunnot. Yhtiön välittömään hallintaan jää LE-autopaikka AP78. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 20 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Arvioidut asumismenot tarkistetaan ennen muuttoa sekä vuosittain lokakuun loppuun mennessä, jolloin ilmoitetaan seuraavan vuoden asumismenot.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö. Asuintiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys, märkätiloissa sähköinen mukavuuslattialämmitys.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Kalusteiden ovet mdf-ovia ja työtasot korkeapainelaminaattia. Altaat ovat yksialtaisia komposiittialtaita. Keittotiloissa jää-pakastinkaappi tai erilliset jääkaappi ja pakastin sekä astianpesukone, 60 cm induktioliesitaso ja integroitu uuni.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuoneissa on wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, valaisin-kaappi, kattovalaisin, pyykkikomero, wc-paperiteline, pyyhekoukkuja, pistorasiat sekä tilavaraus ja liitännät päällekkäin sijoitettaville pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan kääntyvillä suihkuseinillä. Lattiassa sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Saunan kuvaus: Sauna 77,5 m2 asunnoissa.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Lähikaupat: K-Supermarket Pajala 500m, S-market 700m. Prisma Järvenpää ja Citymarket 1,8km., Koulut: Kartanon koulu 700m. Kinnarin koulu 1,9km. Järvenpään yhteiskoulu 2,5km. Järvenpään lukio 400m.
Yhteydet:
Järvenpään rautatieasema 1,2km, lähijunat Helsinkiin puolen tunnin välein. Omalla autolla Lahden moottoritien läheisyys.

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: Asuinhuoneiden seinäpinnat ovat maalattuja. Asuntojen kylpyhuoneiden seinät ovat laatoitettuja. Keittiön kalustevälissä laatoitus. Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat kolmisauvaparkettia. Kylpyhuoneiden lattiat ovat laatoitettuja. Asuinhuoneiden ja keittotilojen kattopinnat on tasoitettu ja maalattu ja alakatot maalattua kipsilevyä. Kylpyhuoneiden ja wc:n katot ovat puupaneelia. Asuintilojen lattioissa vesikiertoinen lattialämmitys.
Energiatodistus: Ei ole
Energia Luokka: Energialuokka: B2018

Taloyhtiö Asunto Oy Järvenpään Pajalantie 23 D


Yleisesti

Rakennettu: 2022
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 900,00
Isännöinti: Juha Tornberg Lakea Oy

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
Autopaikat sijaitsevat yhteispihalla. Autopaikkoja on yhtiölle 27, joista 13 kpl sijaitsevat autokatoksissa. Autopaikoista 1 paikka on varattu liikuntaesteisille.
Sauna: Sauna 77,5 m2 asunnoissa.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla