Asunto

Autopaikka

8 739 € / 13.0m2 / autohallipaikka

Museokatu 7, Kirkkopuistikko 4 AH3, Vaasa

Museokatu 7, Kirkkopuistikko 4 AH3

Historiaa henkivälle paikalle, omalle tontille, on valmistunut kaksi uutta taloa; Kirkkopuistikon puoleinen 8.kerroksinen tornitalo sekä Museokadun puoleinen 4. kerroksinen talo. Asuntoja on yhteensä 34 kappaletta, kaksi liiketilaa sekä autokatos- ja hallipaikkoja.

Tartu tilaisuuteen hankkia muuttovalmis koti huippueduin. Vapaana muutamia kolmioita tornitalosta 50-66,5m2. Katso asuntokohtaiset tarjoukset ja varaa henkilökohtainen esittely kohteeseen.

Lisäksi mahdollisuus hankkia autohallipaikka taloyhtiön autohallista.

Asuntojen tyylikkäät ja klassiset pintamateriaalit jatkavat talon arkkitehtuurin luomaa tunnelmaa ulkoa sisätiloihin. Asunnot varustetaan jäähdytysjärjestelmin, kaukolämpöön liitetyllä vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä huoneistokohtaisella koneellisella ilmanvaihdon LTO-järjestelmällä. Huoneistot on varustettu ovipuhelimin.

Jokaisessa asunnossa on käyttövalmiina 25 M:n perusyhteys.

Kaikissa asunnoissa perusvarusteena mm. AEG-kodinkoneet, Oraksen kosketusvapaat keittiöhanat, Petra-keittiökalusteet ja Svedbergin kylpyhuonekalusteet.

Taloyhtiön erikoisuutena on pihalla sijaitseva vanha väestönsuoja, jonka sisään on toteutettu hulppeat saunatilat. Väestönsuojan päälle rakennettavalta yhteisellä terassilla asukkaat pääsevät nauttimaan vanhan ajan umpikorttelin tunnelmasta.

Pääomavastikkeiden lyhennykset alkavat keväällä 2023.

Huom. asunnot on stailattu kuviin Lempi Lifestyle - tuotteilla ja kuvat on otettu eri asuntomalleista ja asunnoista. Huoneistokohtaiset 3D kuvaukset on kuvattu joko kyseisestä vapaasta asunnossa tai vastaavassa asuntomallissa. Lakea Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Perustiedot

Sijainti: Vaasa, 65100
Osoite:
Museokatu 7, Kirkkopuistikko 4 AH3
Tyyppi: Autopaikka
Rakennusvuosi: 2022
Vapautuminen: Arviolta 8/2022
Huoneistoselitelmä autohallipaikka
Asuinpinta-ala: 13.0
Kohdenumero: TA1873

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 21 900,00
Myyntihinta: 8 738,54
Velkaosuus: 13 161,46
Yhtiövastike: 111,30
Rahoitusvastike: 93,10
Hoitovastike: 18,20
Vesimaksu: 15,00
Lisätietoja maksuista:
15.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Pesuallas on työtasoon upotettava. Erillinen keraaminen liesitaso, erillinen kalusteeseen asennettava kiertoilmauuni, astianpesukone, jääkappi-/pakastinyhdistelmä, isoimmissa asunnoissa on erilliset jääkaappi ja pakastin. Tilavaraus mikrolle.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Allaskaappi, peilikaappi, suihkuseinä sekä osassa kylpyhuoneista pyykkikaappi. Pyykinpesukoneliitäntä mahdollista pesukonetta varten.
Saunan kuvaus:
Asunnoissa E16 ja E18 on sauna. Taloyhtiössä on saunatilat.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Keskustan paveluihin alle 1km., Koulut: Åbo Akademi n. 450m, Vaasan Yliopisto n.900m, VAMK n.900m, Vasa Övningskola n.300m, Lyseon Lukio n. 850m, Satamapuiston päiväkoti n.650m.
Yhteydet: Hyvät

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: KEITTIÖ: Kalusteet ovat kalustesuunnitelman mukaan. Kaapinovet ovat maalattuja mdf -ovia ja kalusterungot valkoista melamiinia. Työpöytätasot ovat suorareunaisia laminaattitasoja. Pesuallas on työtasoon upotettava. MAKUUHUONEET JA ETEISET: Kalusteet ovat kalustesuunnitelman mukaan. Kaapinovet ovat maalattuja mdf-ovia tai liukuovia kalustekuvien mukaan ja kalusterungot valkoista melamiinia. LATTIAT: Asuintilojen lattiapinnoitteena kuivissa tiloissa on laminaatti, ohutpuulattia tai parketti.Kylpyhuoneessa sekä mahdollisessa saunassa on keraaminen laatta. SEINÄT: Sisäseinät ovat pääosin maalattuja. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiön kalustevälitilassa on keraaminen laatta. Asuntojen saunoissa on saunapaneeli. KATOT: Asuinhuoneiden sisäkatot ovat pääosin ruiskutasoitettua ontelolaattaa tai maalattua kipsilevyä. Kylpyhuoneissa on sisustuspaneeli.
Energiatodistus: On
Energia Luokka: Energialuokka: B2018

Taloyhtiö Asunto Oy Vaasan Elektra Bostads Ab


Yleisesti

Rakennettu: 2022
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 3 196,00
Isännöinti: Isännöinti Mäkinen

Taloyhtiöön kuuluu

Sauna:
Asunnoissa E16 ja E18 on sauna. Taloyhtiössä on saunatilat.
Hissi: Kyllä

Kohde kartalla