Asunto

Liiketila

109 500 € / 39.0m2 / liiketila

Kynäkatu 4 B92, Espoo

Kynäkatu 4 B92

Espoon ensimmäiset Omaksi-asunnot valmistuivat Suurpeltoon!

Runoilija valmistui Suurpellon kylämäiselle asuinalueelle Espoon keskuspuiston ja hyvien ulkoilumaastojen läheisyyteen.

Seitsemänkerroksisessa Runoilijassa on koteja 28 m2 yksiöistä aina isompiin 76,5 m2 perheasuntoihin. Kahden ensimmäisen kerroksen yksiöt ja kaksiot ovat korkeakattoisia parvellisia koteja. Talon yhteisissä tiloissa on mm. Postin automaatti, kerhohuone sekä kolme saunaosastoa.

Runoilijan asunnoissa on miellyttävä, kaukolämpöön kytketty vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto. Kaksioissa, kolmioissa ja neljän huoneen asunnoissa on lasitetut parvekkeet ja yksiöissä joko lasitettu parveke tai ranskalainen parveke käytännöllisillä liukuovilla.

Lähipalvelut sijaitsevat aivan tien toisella puolella kauppakeskus Suuriksessa ja kivijalkaliikkeet palvelevat Suurpellon pääkadun varrella.

Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä Runoilijasta ja niiltä pääsee sujuvasti esimerkiksi Matinkylän ja Niittykummun metroasemille.

Kun hankit Omaksi-asunnon sen rakentamisvaiheessa, maksat vain 7% sen kokonaishinnasta. Tämän jälkeen asut turvallisesti vuokralla kasvattaen asuntosi omistusosuuttasi jokaisen vuokranmaksun yhteydessä, ilman suurta asuntolainaa harteillasi.

Sopimuksessasi määritellyn ajan kuluttua voit maksaa jäljellä olevan asuntosi hinnan loppusuorituksella, jonka jälkeen sinulla on hallussasi 100% asunto-osakeyhtiölain mukainen omistusasunto.

Asuntojen valmistumisajankohta 30.6.2022. Kahden liiketilan arvioitu valmistuminen elokuun loppuun mennessä.

Ota yhteyttä ja kysy vapaista asunnoista!

Perustiedot

Sijainti: Espoo, 02250
Osoite: Kynäkatu 4 B92
Tyyppi: Liiketila
Rakennusvuosi: 2022
Vapautuminen: Arviolta 5/2022
Huoneistoselitelmä liiketila
Asuinpinta-ala: 39.0
Kohdenumero: TA2141

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 109 500,00
Myyntihinta: 109 500,00
Yhtiövastike: 294,84
Rahoitusvastike: 0,00
Hoitovastike: 294,84
Vesimaksu: 20,00
Lisätietoja maksuista:
20.00 EUR/kk. Tasauslaskutus kerran vuodessa.
Muut maksut:
Kuntarahoitus Oyj:n myöntämä yhtiölaina on 93 % asuntojen kokonaishinnasta. Yhtiölainan laina-aika on 22 vuotta sisältäen rakentamisajan. Kohteen valmistumisesta lähtien yhtiölainasta lyhennetään 60 % n. 20 vuoden kuluessa, jonka jälkeen maksetaan 40 %:n loppuosuus kerralla asuntojen lunastamisen yhteydessä, yhtiölainan loppuerän maksu on 30.12.2042. Yhtiölainan ensimmäinen lyhennys on 30.12.2022. Lainan lyhennykset on laskettu mukautetulla annuiteettiperiaatteella. Lainan korko on Kuntarahoituksen myöntämä 10 vuoden koronvaihtosopimuskorko lisättynä 0,63 %-yksikön marginaalilla. Luoton marginaali on voimassa 10 vuotta luoton ensimmäisen erän nostosta 30.12.2030 saakka. Luotonottaja ja luotonantaja sopivat aikaisintaan kolme kuukautta ennen marginaalin voimassaoloajan päättymistä kymmenen vuoden jälkeen voimaan tulevasta luoton uudesta marginaalista. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 20 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Liiketilat myydään ilman velkaosuutta. Liiketiloista perittävä hoitovastike on 7,44 EUR/m2/kk, hoitovastike lasketaan vastikekertoimella 1,2. Liiketilojen hoitovastike ei sisällä asuntoihin kohdistuvaa Omaksi-järjestelmän hallintokulukorvausta. Asuntojen kokonaisvuokraan sisältyvä hoitovuokra-arvio on 7,20 eur/m2/kk (sis. tontin vuokra 2,37 EUR/m2/kk). Autohallipaikan vastikekerroin on 0,3.Parven pinta-alan osalta hoitovuokran vastikekerroin on 0,5. Yhtiön tontilla sijaitsevat LE-autopaikat (2kpl) jäävät yhtiön hallintaan. Autohallipaikat lunastetaan kuten asunnot. Hinnaston mukaisessa vuokrassa on varauduttu korkokannan mahdolliseen nousuun, lainanhoitokulut on laskettu 1,0 %:n korolla. Arvioidut asumismenot tarkistetaan ennen muuttoa sekä vuosittain lokakuun loppuun mennessä, jolloin ilmoitetaan seuraavan vuoden asumismenot.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö, jakotapa toteutetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä; kaikissa huoneissa vesikiertoinen lattialämmitys, samoin kuin kylpyhuoneessa.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Keittiökalusteiden ovet ovat mikrolaminaattia tai maalattua mdf-pintaista kalustelevyä. Työtasot ovat korkeapainelaminaattia. Altaat ovat tasoon upotettavia komposiitista valmistettuja altaita. Kaapeissa ja laatikoissa on vaimenninmekanismit.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Pesuhuoneissa seinät ja lattiat vesieristetään ja laatoitetaan. Yhtä seinää tehostetaan tehostevärein. Kattoihin asennetaan valkokuultomäntypaneeli. Pyykkikomero sijaitsee huoneistosta riippuen, joko pesuhuoneessa tai eteisessä. Pesuhuoneiden säilytyskalusteina on lisäksi valaisinpeilikaappi ja allaslaatikosto. Pesuhuoneessa suihkualue on varustettu kääntyvällä, lasisella suihkuseinällä.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Kauppakeskus Suuris 26m: mm. K-Supermarket Suurpelto, Kotipizza, Kukkakauppa, Postin automaatti, Kuntoilupaikkoja, Ravintoloita, Kampaamoita ? ja kauneushoitola, Koulut: Opinmäen alakoulu ja Espoo International School 800m. Olarin koulu ja -lukio 1,6km. Suurpellon päiväkoti (Poppelikuja) 900m.
Yhteydet:
Lähimmät bussipysäkit: Lukusolmu 210m, Suurpellonaukio 280m. Suurpellon puistokadulta pääsee yhdellä bussilla suoraan mm. Leppävaaraan, Kauniaisiin, Espoon keskukseen, Kauklahteen, Matinkylään (M), Tapiolaan (M) ja Niittykumpuun (M). Lisäksi vie

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: Asuinhuoneistojen kuivien tilojen seinäpinnat ovat maalattuja, katot ruiskutasoitettuja tai maalattuja. Asuinhuoneissa lattiapinnat ovat laminaattia. Lattian ja seinän rajaan asennetaan puiset jalkalistat. Asuinhuoneiden ja pesutilojen lattiat parvia lukuunottamatta varustetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Parvet: Asuntojen sisäiset portaat ovat teräs- tai puurunkoisia portaita puuaskelmin. Parvellisten asuntojen sisäportaissa ovat puukäsijohteellisia teräspinnakaiteet. Parven etureunan kaide on teräspinnarakenteinen. Kodinkoneet: Yksiöissä sekä kaksioissa A7, A16, B54 ja B62 on jääkaappi pakastelokerolla, 2-levyinen tasoon upotettava induktioliesitaso, yhdistelmäuuni mikrotoiminnolla. Muissa asunnoissa on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen tasoon upotettava induktioliesitaso, kalusteuuni sekä 60 cm leveä astianpesukone sekä tilavaraus mikrolle. 4h+k-asunnoissa on erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi. Kaikissa asunnoissa on valaisimella varustettu liesikupu, joka 4h+kt -asunnoissa on saarekemallinen. Keittiön yläkaapiston alapuolella asennetaan led-valonauha.
Energiatodistus: On
Energia Luokka: Energialuokka: B2018

Taloyhtiö Asunto Oy Espoon Runoilija


Yleisesti

Rakennettu: 2022
Tontin omistus: Vuokra
Tontin pinta-ala: 2 706,00

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
Autopaikat (52 kpl) sijaitsevat vieressä olevan liikekiinteistön pysäköintitalossa korttelissa 21183. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Tontilla rakennuksen pohjoispäädyssä on kaksi autopaikkaa liikuntaesteisille.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla