Asunto

Kerrostalo

125 182 € / 82.5m2 / 4h+k+s

Mittarikatu 1 B B25, Vaasa

Mittarikatu 1 B B25

Hei kodinetsijä, tervetuloa tutustumaan ihastuttaviin As Oy Vaasan Sammallehdon muuttovalmiisiin koteihin!

Vapaana vielä muutamia asuntoja kokoluokassa 42m2 kaksiosta aina tilavampiin 93m2 perheasuntoihin. Tarjoamme uuden asunnon ostajalle varainsiirtoveron suuruisen alennuksen 30.4.24 mennessä tehtyihin kauppoihin. Edun arvo on voimassa olevan varainsiirtoveron verran asunnon velattomasta hinnasta.

(Lakea pidättää oikeuden muutoksiin).

Hieman enemmän tilaa ja rauhaa! Toiset kaipaavat katujen vilinää, toiset metsäpolun mutkia, mutta useimpien sydämessä on paikka kummallekin, juuri itselle sopivassa suhteessa. Niille, jotka haluavat yhdistää väljemmän asumisen ja luonnon rauhoittavan kutsun kerrostalon mukavuuteen, tarjoaa Asunto Oy Vaasan Sammallehto oman seesteisen saarekkeen Melaniemessä, viiden kilometrin päässä keskustasta. Siellä on hieman enemmän tilaa, hieman lähempänä luontoa ja kuitenkin kiinni kaikessa. Sopivasti kaikkea! Suomalainen haluaa luonnon osaksi omaa ja lastensa elämää tinkimättä arjen sujuvuudesta. Lenkkipolku on tärkeä, mutta niin on myös lähikauppa ja parkkiruutu latauspisteellä.

Väljä asuminen on mukavaa, mutta vain jos pohjaratkaisu toimii, kodinkoneet ovat tätä päivää ja paikka löytyy niin polkupyörälle kuin lastenvaunuillekin. Asunto Oy Vaasan Sammallehto Melaniemessä on uuden kerrostaloasunnon huolettomuutta alueella, jossa leijuu perinteikkään pientaloasumisen kiireetön henki. Jos Sammallehdon rakentamiselle etsitään avainsanaa, se on järkiperäisyys. Asuntokokoja löytyy 28 neliön yksiöistä 93 neliön perheasuntoihin. Me Lakealla osaamme miettiä arkea monissa muodoissaan ja sitä, mikä tuo asumiseen todellista arvoa vuosien ajan. Siksi Sammallehdon viidessä kerroksessa on hieman tilavampia asuntoja, hieman mietitymmät ratkaisut ja hieman fiksumpaa tekniikkaa, kohtuullisella hinnalla. Sopivasti kaikkea, muttei mitään liikaa. Siellä luonnolla on oma rytminsä ja läheisellä keskustalla omansa. Sinä päätät, kumpaa rytmiä päiväsi mittaan kuuntelet.

Katso kaikki vapaana olevat asunnot ja tee varaus Sinulle sopivaan kotiin osoitteesta www.lakea.fi tai ota yhteyttä asuntomyyntiimme

myynti@lakea.fi ja me kerromme lisää!

HUOM! Huoneistokohtaiset kuvaukset on kuvattu joko kyseisestä vapaasta asunnossa tai vastaavassa asuntomallissa. Lakea Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Perustiedot

Sijainti: Vaasa, 65320
Osoite: Mittarikatu 1 B B25
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2023
Vapautuminen: Arviolta 8/2023
Huoneistoselitelmä 4h+k+s
Huoneiden lukumäärä: 4
Asuinpinta-ala: 82.5
Kohdenumero: TA2594

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 253 457,00
Myyntihinta: 125 182,00
Velkaosuus: 128 275,00
Yhtiövastike: 904,00
Rahoitusvastike: 0,00
Hoitovastike: 380,00
Vesimaksu: 14,00
Lisätietoja maksuista:
14.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut maksut:
Kohteen lainoittaja on Vaasan Osuuspankki / Vasa Andelsbank. Lainan kokonaislaina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika ja noin 8kk asumisajasta lyhennysvapaita. Ensimmäinen lyhennys on 15.5.2024. Lyhennys tasalyhennysperiaatteella. Osakkailla on mahdollisuus maksaa pois lainaosuutensa kuluitta kaupanteon yhteydessä (sekä korontarkistuspäivänä). Myöhemmin asumisaikana tehtävät lyhennykset ovat mahdollisia hallituksen määrääminä aikoina, tällöin osakkaan maksettavaksi tulevat myös mahdolliset pankin hinnaston mukaiset kulut Laina on sidottu 12 kk euriboriin + marginaali asumisaikana 1,05%. Viitekoron arvo vähintään 0,00%. Hinnaston mukainen rahoitusvastike on laskettu 4,9 % kokonaiskorolla. Vastikkeiden tarkistus yhtiökokouksessa. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Mediavastike:3,3 euroa/asuntoa/kk. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 14 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Ei
Parveke: Kyllä
Asunnon kunto: Erinomainen
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Kalusteet ovat kalustesuunnitelman mukaan. Kaapinovet ovat maalattuja mdf -ovia ja kalusterungot valkoista melamiinia. Työpöytätasot ovat suorareunaisia laminaattitasoja. Pesuallas on työtasoon upotettava malli. Asunnoissa on erilliset induktioliesitasot, erillinen kalusteeseen asennettava uuni, jääkaappi-/pakastinyhdistelmä ja astianpesukone. Isoimmissa asunnoissa erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Allaskaappi, peilikaappi sekä osassa kylpyhuoneista pyykkikaappi. Suihkuseinäke. Pyykinpesukoneliitäntä mahdollista pesukonetta varten.
Saunan kuvaus:
Suurimmissa asunnoissa on sauna.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Ristinummen terveysasema 3,0 km, Kaupunginsairaala 3,0 km, Tammikaivon terveysasema 3,0 km. Liisanlehto - kauppakeskittymä 2,9 km, K-Supermarket Huutoniemi 2,2 km, Lidl 1,2 km, K-Market Kuninkaantie 2,0 km., Koulut: Huutoniemen koulu 2,4 km, Nummen koulu 3,0 km, Variskan koulu 2,7 km, Korsholms gymnasium 6,7 km, Vasa gymnasium 5,0 km.

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: Lattiapinnat: Asuintilojen lattiapinnoitteena kuivissa tiloissa on laminaatti. Kylpyhuoneessa sekä mahdollisessa saunassa on keraaminen laatta. Seinäpinnat: Asuinhuoneiden sisäseinät ovat pääosin maalattuja. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiön kalustevälitilassa on keraaminen laatta. Asuntojen saunoissa on terveoksainen kuusipaneeli. Kattopinnat: Asuinhuoneiden sisäkatot ovat pääosin ruiskutasoitettua ontelolaattaa tai maalattua kipsilevyä. Kylpyhuoneissa ja asuntojen saunoissa on terveoksainen kuusipaneeli. Ikkunat ja ovet: Huoneiston kerrostaso-ovet huulletut, yksilehtiset, lakatut viilupintaiset osastoivat ovet. Väliovet ovat maalattuja laakaovia. Parvekeovet ovat lasiaukollisia ulosaukeavia puualumiiniovia. Huoneistojen ikkunat ovat 3-lasisia puu-alumiini MSE-ikkunoita. Ikkunoissa ja ovissa valmistajan vakioheloitus. Ikkunoissa ja parvekeovissa sälekaihtimet.
Energiatodistus: On
Energia Luokka: Energialuokka: B2018

Taloyhtiö Asunto Oy Vaasan Sammallehto Bostads Ab


Yleisesti

Rakennettu: 2023
Tontin omistus: Vuokra
Tontin pinta-ala: 8 035,00
Isännöinti: Lakea Oy

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
10 lämmityspistokkeellista katospaikkaa, 22 lämmityspistokkeellista autopaikkaa ja 1 liikuntaestemitoitettu autopaikka.
Sauna:
Suurimmissa asunnoissa on sauna.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla