Asunto

Kerrostalo

100 184 € / 31.5m2 / 1h+kt

Kalasatamankatu 36 B39, Helsinki

Kalasatamankatu 36 B39

Sovi asuntoesittely ja tule käymään paikan päällä! Voit käyttää hyväksesi myös nopean päättäjän etumme; ajalla 2. - 31.10.2023 Asunto Oy Helsingin Verkkosaaresta asuntokaupan tehneet saavat hankkimansa kodin 6 kuukauden vastikkeet ilmaiseksi.*

Rakennustyöt etenevät tontilla laadukkaasti aikataulujen mukaisesti ja nämä meren läheisyydessä sijaitsevat Hitas-kodit valmistuvat kesäkuussa 2024.

Vapaana on vielä monipuolisia asuntoja 31,5 m2 yksiöstä aina 94,5 m2 viiden huoneen kotiin.

* Etu sisältää hoito- ja rahoitusvastikkeen. Etu koskee ajalla 2. - 31.10.2023 As Oy Helsingin Verkkosaaren asuntoihin solmittuja uusia kauppoja.

Asunto Oy Helsingin Verkkosaari rakentuu osaksi Verkkosaaren uutta merellistä asuinaluetta, vajaan viiden kilometrin päähän Helsingin keskustan sykkeestä.

Nämä ajanmukaiset kerrostalokodit ovat Hitas-asuntoja, valoisista yksiöistä aina ylimmän kerroksen näyttävään 103 m2 kattoterassilliseen viiden huoneen asuntoon. Talon ensimmäisessä kerroksessa on myös kaksi liiketilaa.

Asunnoissa on miellyttävä kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihdon säätömahdollisuus. Rakennuksessa on keskitetty viilennysjärjestelmä. Keittiöissä on vakiovarustuksena myös astianpesukone, induktioliesitaso sekä kalusteeseen integroitu uuni ja liesituuletin. Aurinkopaneelit toimivat osana rakennuksen energiajärjestelmää.

Kaunis sisäpiha ja ylimmässä kerroksessa sijaitseva asukkaiden yhteiskäytössä oleva saunaosasto sekä monikäyttötila tukevat hyvää yhteisöllistä asumista. Pihan alla sijaitsevassa pysäköintitilassa on mahdollisuus myös sähköautojen lataukseen.

Täällä asutaan laadukkaasti meren äärellä aivan palveluiden vieressä ja tehokkaiden julkisen liikenteen reittien varrella. Löytyisikö tuleva kotisi uuden hengen ja tunnelman saavasta Verkkosaaresta?

Talon arvioitu valmistumisajakohta sijoittuu kesäkuuhun 2024.

Perustiedot

Sijainti: Helsinki, 00580
Osoite: Kalasatamankatu 36 B39
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2024
Vapautuminen: Arviolta 6/2024
Huoneistoselitelmä 1h+kt
Huoneiden lukumäärä: 1
Asuinpinta-ala: 31.5
Kohdenumero: TA2782

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 250 264,00
Myyntihinta: 100 184,00
Velkaosuus: 150 080,00
Yhtiövastike: 663,00
Rahoitusvastike: 427,00
Hoitovastike: 236,00
Vesimaksu: 25,00
Lisätietoja maksuista:
25.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Asunnon kunto: Erinomainen
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö, jakotapa vesikiertoinen lattialämmitys 2. - 7.kerros. 1 kerroksessa on patterilämmitys. Rakennus varustetaan keskitetyllä viilennysjärjestelmällä,. Aurinkopaneeleja hyödynnetty.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Keittiökalusteet ovat Novart Oy:n Petra-mallistosta. Runko on vakiovalkoinen. Ovet ovat hidastimilla varustettuja mdf- tai laminaattipintaisia ovia. Laatikostot ovat kvalibox -mekanismeilla varustettuja. Työtasot ovat korkeapainelaminaattia. Altaat ovat yksialtaisia RST- tai komposiittialtaita huoneistotyypin mukaan. Keittotiloissa on jää-pakastinkaappi tai erilliset jääkaappi ja pakastin sekä astianpesukone, 60 cm induktioliesitaso ja kalusteeseen integroidut uuni ja liesituuletin. Kaikissa keittotiloissa on välitilavalaisin, pistorasiat sekä hylly asiakkaan mikroaaltouunille.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kalusteet Lakean tuotevalikoiman mukaan Temal Oy:n mallistosta. Kalusteet ovat märkätilaan soveltuvia vakiokalusteita. Kylpyhuoneiden varustus pohjakuvien mukaan. Kylpyhuoneissa on tilavaraus ja liitännät päällekkäin sijoitettaville pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan suihkuseinillä. Kylpyhuoneessa on alakattoon integroitu valaistus. Saunassa valaisin on lauteen alla.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Kauppakeskus Redi 600m. Lidl Tukkutori 300m. Wolt Market 600m. K-Market Redi 600m. K-Supermarket Redi 800m., Koulut: Kalasataman peruskoulu 1,5km. Vallilan ala-aste 2km. Päiväkoti Louhi 700m. Päiväkoti Ariel 1km.
Yhteydet:
Useita bussipysäkkejä alle 200m. Kalasataman metroasema 700m.

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: Asuinhuoneiden seinäpinnat ovat maalattuja. Asuntojen kylpyhuoneiden seinät ovat laatoitettuja. Keittiön kalustevälissä on laatoitus. Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat laminaattia. Kylpyhuoneiden ja wc-tilojen lattiat ovat laatoitettuja. Asuinhuoneiden kattopinnat ovat pääosin vaaleita ruiskutasoitepintoja. Kylpyhuoneiden ja wc:n katot ovat puupaneelia. Kalusteet: Hylly- ja tankokaapit ovat Novart Oy:n Petra-mallistosta täyskorkeilla ovilla. Runko on vakiovalkoinen. Kaappien vetimet asukasvalintana Novart Oy:n mallistosta. Osassa asuntoja on alkovissa tai sängyn yläpuolella yläkaapit. Siivouskomerossa (SV) on letkuteline ja lukittava lokero. Asuinhuoneissa on sälekaihtimien lisäksi verhokiskot ja verhopidikkeet. Eteisessä on alakattoon integroitu valaistus. Ikkunat: Huoneistojen ikkunat ovat sisäänaukeavia ja puuosiltaan valkoisia MSE-AL ikkunoita. Parvekkeiden kokolasiovet ovat yksilehtisiä, ulosaukeavia ja puuosiltaan valkoisia. Ikkunoiden ja parvekeovien ulko-osat ovat harmaata tai valkoista alumiinia. Huoneistojen ikkunoissa ja ovissa on valkoiset alumiinisälekaihtimet. Mobiiliyhteyksien parantamiseksi huoneistoissa vähintään yksi ikkuna tai parvekeovi on varustettu ns. antennilasilla. Ikkunarakenteissa noudatetaan melu- ja energiaselvityksien vaatimustasoja. Ovet: Huoneistojen porrastaso-ovet ovat puurakenteisia, äänieristettyjä ja tammiviilupintaisia palo-ovia. Huoneistojen väliovet ovat valkoisia, puurunkoisia ja huullettuja laakaovia. Osassa asuntoja on myös valkoisia pinta-asenteisia liukuovia. Saunan lasiovet ovat kirkasta turvalasia.
Energiatodistus: On
Energia Luokka: Energialuokka: A2018

Taloyhtiö Asunto Oy Helsingin Verkkosaari


Yleisesti

Rakennettu: 2024
Tontin omistus: Vuokra
Tontin pinta-ala: 812,00

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
Taloyhtiön nimeämättömät autopaikat 24 kpl sijaitsevat pysäköintilaitoksessa viereisellä tontilla nro 5.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla