Asunto

Kerrostalo

51 600 € / 46.0m2 / 2h+kt

Isokatu 7 B9, Kokkola

Isokatu 7 B9

ENNAKKOMARKKINOINNISSA, Koti Kokkolan Ytimessä!

Niemenkulma rakennetaan aivan keskelle Kokkolaa, historialliselle paikalle ydinkeskustaan. Vanhalle Niemenkulman tontille nouseva kokonaisuus koostuu kahdesta neljäkerroksisesta talosta, joista löytyy koteja 22m2:n yksiöstä 108,5m2:n viisiöön, yhteensä 70 uuden omistusasunnon verran. Upean sijaintinsa ansiosta Niemenkulma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden asua keskellä urbaania kaupunkitunnelmaa, mutta omassa rauhassa Herman Renlundin museon ja vanhempien talojen naapurina kävelykadun äärellä. Laadukkain materiaalein varustetussa Niemenkulmassa toteutetaan joitakin erityisiä ratkaisuja, jotka sijainnin ohella tekevät kohteesta ainutlaatuisen. Osassa huoneistoja on viihtyisä viherhuone: parvekkeenomainen lämmitetty tila, joka tuo asumiseen lisää väljyyttä ja mahdollisuuksia. Viherhuoneen ulkolasitus on lämpöeristettyä liukulasia ja lattiassa on keraaminen laatta. Iso osa Niemenkulman parvekkeista on lasitettuja. Muutamasta A-talon huoneistosta löytyy lisäksi upea lasikatolla ja seinälasituksella varustettu kattoterassi. Katutasoon tehdään liiketiloja. Kellarikerrokseen rakennusten ja pihakannen alle sijoittuu kellaritilat, jossa on taloyhtiön yhteistiloja, kuten saunatilat, pesula, varastoja ja autopaikoitus.

Perustiedot

Sijainti: Kokkola, 67100
Osoite: Isokatu 7 B9
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2019
Vapautuminen: Arviolta 12/2020
Huoneistoselitelmä 2h+kt
Huoneiden lukumäärä: 2
Asuinpinta-ala: 46.0
Kohdenumero: TA613

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 172 000,00
Myyntihinta: 51 600,00
Velkaosuus: 120 400,00
Yhtiövastike: 293,00
Rahoitusvastike: 132,00
Hoitovastike: 161,00
Vesimaksu: 12,00
Lisätietoja maksuista:
12.00 EUR/kk. Tasauslaskutus vuosittain
Muut maksut:
Lainan arvioitu kokonaislaina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaikana n.1,5 vuotta ja asumisajasta n. 1 vuosi lyhennysvapaita. Lyhennys annuiteettiperiaatteella. Laina on mahdollista maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana. Hinnaston mukainen rahoitusvastike on laskettu 1,3% kokonaiskorolla. Myös autopaikkoihin on tarkoitus ottaa yhtiölainaa n.70% kokonaishinnoista. Hoito- ja rahoitusvastike ilmoitetaan myöhemmin.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Asunnon kunto: Erinomainen
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Asunnoissa on erilliset induktioliesitasot, erillinen kalusteeseen asennettava uuni ja astianpesukone. Kylmäkoneeneet ovat huoneistotyypistä riippuen, joo jääkaappi-pakastinyhdistelmä tai erillinen pakasti ja jääkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuoneen seinissä ja lattiassa on keraaminen laatta. Allaskaappi, peilikaappi sekä mahdollinen pyykkikaappi. Suihkuseinä. Tilavaraus pesutornille, jossa pyykinpesukoneliitäntä mahdollista pesukonetta varten. Kylpyhuoneen suihku varustettu suihkun
Saunan kuvaus:
Osassa asunnoista on huoneistokohtainen sauna. Saunojen lattia on keraamiseta laattaa, seinät ja katto ovat lämpökäsitetlytä haapaa. Lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Kaikkien keskustan palveluiden äärellä

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: Asuintilojen lattiapinnoitteena kuivissa tiloissa on parketti. Asuinhuoneiden sisäseinät ovat pääosin maalattuja. Keittiön kalustevälitilassa on keraaminen laatta. Keittiön kalusteet ovat kalustesuunnitelman. Kaapinovet ovat pinnoiltaan maalattuja peiliovia, viiluovia tai kiiltävävalkoinen kalvo-ovi , materiaali -ja tuotevalintaoppaan mukaan. Kalusterungot ovat valkoista melamiinia. Työpöytätasot ovat suorareunaisia laminaattitasoja. Pesuallas on työtasoon upotettava yksialtainen komposiittiallas. Makuuhuoneissa ja eteisessä kalusteet ovat kalustesuunnitelman mukaan. Kaapinovet valkoiseksi maalattuja mdf-ovia ja kalusterungot valkoista melamiinia. Säilytystilat: Vaatehuone, kaapistot makuuhuoneissa, irtaimistovarasto
Energiatodistus: Ei ole

Taloyhtiö Asunto Oy Kokkolan Niemenkulma


Yleisesti

Rakennettu: 2019
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 2 506,00
Isännöinti: Lakea Oy

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
Talo-B ensimmäisessä kerroksessa on 3 puolilämmintä autotallia, piha-alueella on 3 sähköpistokkeella varustettua pysäköintiruutua ja kellarin pysäköintihallissa on 59 autopysäköintipaikkaa. Autopaikat myydään erikseen omina osakkeinaan. Autotallin hinta 29500 eur, pistokepaikka 5000 eur, autohallipaikka 17900 eur.
Sauna:
Osassa asunnoista on huoneistokohtainen sauna. Saunojen lattia on keraamiseta laattaa, seinät ja katto ovat lämpökäsitetlytä haapaa. Lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla