Asunto

Kerrostalo

50 544 € / 28.0m2 / 1h+kt+alk

Laivakatu 6 As 16, Vaasa

Laivakatu 6 As 16

RAKENTAMINEN ALKAA. Vielä ehdit varata oman kotisi Vaasan Laivadulta!

As Oy Vaasan Laivakatu Bo Ab on suunniteltu sopimaan mahdollisimman hyvin Vöyrinkaupungin historialliseen miljööseen. Keskeinen mutta rauhallinen sijainti keskustan kainalossa tarjoaa sekoituksen ydinkeskusta elämää palveluiden äärellä sekä tunnelmallista asumista idyllisellä puutaloalueella.

Nelikerroksisessa asuintalossa on koteja 28 m2 yksiöistä 70 m2 kolmioihin, yhteensä 27kpl. Asuntojen lisäksi talon ensimmäiseen kerrokseen tulee kaksi liikehuoneistoa.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat myöskin talon yhteiset tilat: Asuntojen irtaimistovarastot, tekniset tilat, sauna- ja yhteistilat sekä pyykkitila. Pihapiiristä löytyvät autoille pistoke- ja katospaikat, viihtyisä leikki -- ja oleskelualue sekä kesäkeittiö. Tontti on taloyhtiön oma.

Perustiedot

Sijainti: Vaasa, 65100
Osoite: Laivakatu 6 As 16
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2019
Huoneistoselitelmä 1h+kt+alk
Huoneiden lukumäärä: 1
Asuinpinta-ala: 28.0
Kohdenumero: TA827

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 126 320,00
Myyntihinta: 50 544,00
Velkaosuus: 75 776,00
Yhtiövastike: 172,00
Rahoitusvastike: 74,00
Hoitovastike: 98,00
Vesimaksu: 12,00
Lisätietoja maksuista:
12.00 EUR/kk. mittarin mukaan, tasauslaskutus kerran vuodessa.
Muut maksut:
Taloyhtiön asuntoihin ja autopaikkoihin kohdistuva yhtiölaina on otettu Vaasan Osuuspankista. Kokonaislaina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika ja asumisajasta 1. vuosi lyhennysvapaita. Ensimmäinen lyhennys on 30.9.2021. Lyhennystapa tasalyhenteinen. Laina on mahdollista maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana. Lainan korko sidottu 12 kk euriboriin, marginaali 0,72 %, viitekoron arvo on aina vähintään 0,00%. Hinnaston mukainen rahoitusvastike on laskettu n. 1,17 % kokonaiskorolla. Rahoitusvastike tarkistetaan asuntojen valmistumisen yhteydessä sekä vuosittain yhtiökokouksessa. Liiketiloille on erillinen laina, jonka ehdot muuten samat kuin em. lainassa, mutta korkomarginaali 1,22 %. Hinnastossa laskettu n. 1,4 %:n kokonaiskorolla. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 12 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Mediavastike 14 EUR/huoneisto/kk, tarkistus palvelutuottajan perimien taksojen mukaan. Sauna- ja yhteistilan sekä pyykkitilan käytöstä perittävät korvaukset päätetään ennen muuttoa asumisaikaisen isännöitsijän toimesta.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Asunnon kunto: Erinomainen
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Keraamisella tasoilla vaustetut erilliset liesitasot, erillinen asenettava kiertoilmauuni, jääkaappi-pakastinyhdistelmä ja astianpesukone. Asuntokoossa 70m2 on erillinen jääkaappi ja pakastinkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Allaskaappi, peilikaappi sekä osassa kylpyhuoneistoa pyykkikaappi. Suihkuseinäke. Pyykinpesukoneliitäntä mahdollista pesukonetta varten.
Saunan kuvaus:
Asuntokoot 70m2, 57m2 ja 52,5m2 on kiinteä sauna.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Keskustan palvelut kävelyetäisyydellä., Koulut: Onkilahden koulu: 342 m, Vasa Övningsskola, Gymnasium: 1,1 km, Vöyrinkaupungin koulu: 550 m, Vaasan kristillinen koulu: 736 m, Vaasan lyseon lukio: 1,05 km
Yhteydet:
Rautatieasema ja matkakeskus kävelyetäisyydellä.

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: Asuintilojen lattiapinnoitteena kuivissa tiloissa on laminaatti. Kylpyhuoneessa sekä mahdollisessa saunassa on keraaminen laatta. Asuinhuoneistojen sisäseinät ovat pääsoin maalattuja. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiön kalustevälitilassa on kalustelaminaatti. Asuinhuoneiden sisäkatot ovat pääosin ruiskutasoitettua ontelolaattaa tai maalattua kipsilevyä. Kylpyhuoneissa on terveoksainen kuusipaneeli. Säilytystilat: Irtaimistovarasto.
Energiatodistus: On
Energia Luokka: Energialuokka: B2018

Taloyhtiö Asunto Oy Vaasan Laivakatu Bo Ab


Yleisesti

Rakennettu: 2019
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 1 841,00
Isännöinti: Lakea Oy

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
26 autopaikkaa, joista 8 kpl autokatospaikkoja. Autopaikat myydään erikseen omina osakkeinaan.
Sauna:
Asuntokoot 70m2, 57m2 ja 52,5m2 on kiinteä sauna.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla