Asunto Oy Jyväskylän Varpu

Asunto Oy Jyväskylän Varpu

Mannisenmäentie 7, 40270 PALOKKA

Lakean Omaksi-rahoitusmallin kohde Asunto Oy Jyväskylän Varpu on nyt valmis, muuttamaan pääset vaikka heti! Asunto Oy Jyväskylän Varpu kohoaa osana Mannisenmäen vehreää asuinaluetta. Taloyhtiön omalla tontilla sijaitsee yksi 4-kerroksinen, hissillinen asuinkerrostalo, jossa on 22 kpl asuntoja yksiöstä viiden huoneen perheasuntoon. Asuinrakennuksen lisäksi tontilla on erillinen ulkovälinevarasto, autokatos sekä autopaikoitusalue. Taloyhtiöstä löytyy myös asukkaille yhteinen kerhotila, joka on varustettu rentoon ajanviettoon ja pelailuun tarkoitetulla pingispöydällä.

Varpu on varustettu myös muilla asuinmukavuutta tuovilla yksityiskohdilla. Kotimainen Rollock-älylukitusjärjestelmä sujuvoittaa arkea ja mahdollistaa myös oman puhelimesi toimimisen asuntosi avaimena kulkutagin lisäksi. Eteisen valot toimivat liiketunnistimella ja keittiöstä löydät USB-latauspisteen suoraan elektroniikkalaitteidesi latausta varten.

Omaksi-rahoitusmallilla pääset käsiksi upouuteen asuntoon pienellä alkupääomalla ilman sitoutumista isoon henkilökohtaiseen lainaan. Myös asuntojen viihtyvyyteen on kiinnitetty huomiota. Isot ikkunat ja parvekkeiden ikkunaovet tuovat valoa huoneistoihin. Parvekkeet ovat lasitettuja tarjoten näin miellyttävän asuintilan jatkeen keväästä pitkälle syksyyn. Asumismukavuutta tuo myös kaikissa asuinhuoneissa oleva vesikiertoinen lattialämmitys. Autokatos- ja pistokepaikat myydään Omaksi-rahoitusmallilla erillisinä osakkeina.

Halutessasi voit jättää varauksen Sinua kiinnostavaan asuntoon suoraan nettisivujemme kautta tai olemalla yhteydessä asuntomyyjäämme.

Olisiko tässä juuri Sinulle sopiva koti? Ota yhteyttä, niin sovitaan esittely ja käydään tutustumassa asuntoihin yhdessä:

Oona Mäki-Rajala

Asuntomyyjä

+358 50 476 1160

oona.maki-rajala@lakea.fi

HUOM. Linkin kohteen esitteeseen löydät lisätiedoista tai Lakean nettisivuilta lakea.fi Asunto Oy Jyväskylän Varpu -taloyhtiön pääsivulta klikkaamalla kohtaa Esite.

Asuinkerrokset: 4
Asuntomäärä: 22

Ota yhteyttä:

Card image cap

Asuntomyyjä
Oona Mäki-Rajala

050 476 1160
oona.maki-rajala@lakea.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sinun pitää hyväksyä ehdot ennen lähetystä.

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä info@lakea.fi. Lisätietoja

Etunimi puuttuu.
Sukunimi puuttuu
Puhelinnumero puuttuu
Sähköposti puuttuu
Viesti puuttuu.