Asunto Oy Kuopion Kaarna

Asunto Oy Kuopion Kaarna

Puijonsarventie 56, 70260 KUOPIO

Upea puukerrostalokohde Asunto Oy Kuopion Kaarna rakentuu Julkulan vehreisiin, luonnonkauniisiin rantamaisemiin. Tämä uniikki kohde viimeistellään rantasaunalla, joka tulee asukkaiden käyttöön, ja josta pääset pulahtamaan suoraan Kallaveteen. Puu rakennusmateriaalina on luonnonmukainen sekä ympäristöystävällinen ja se luo asuntoihin viihtyisän tunnelman. Lakea Oy on rakennuttanut puukerrostaloja aiemmin muualle Suomeen ja mm. sen ensimmäinen puukerrostalokokonaisuus Jyväskylän Puukuokka on voittanut arkkitehtuurin Finlandia-palkinnon.

Asunto Oy Kuopion Kaarna on ensimmäinen kahdesta tontille rakentuvasta puukerrostalosta. Asuntoja on tarjolla yksiöistä kolmioihin ja asiakkaamme pääsevät vaikuttamaan asuntojensa pintamateriaalivalintoihin. Kaikki asunnot myydään Lakean Omaksi-rahoitusmallilla, jossa pääset käsiksi upouuteen asuntoon pienellä alkupääomalla ilman sitoutumista isoon henkilökohtaiseen lainaan. Arvioidun aikataulun mukaan rakentaminen alkaa syksyllä 2020 ja kohde on valmis syksyllä 2021.

Kaarna tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille: Kotoisa puuntuoksu rappukäytävässä, Kallaveden laineiden liplatus laituria vasten ja pehmeät löylyt rantasaunan lauteilla istuen. Löytyisikö sinun kotisi tästä idyllisestä kerrostalokohteesta? Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja kohteesta ja pääset tekemään varauksia jo ennen virallisen ennakkomarkkinoinnin käynnistymistä:

Nina Huovinen

Asuntomyyjä, LKV

050 471 7029

nina.huovinen@lakea.fi

Asuinkerrokset:
Asuntomäärä:


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sinun pitää hyväksyä ehdot ennen lähetystä.

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä info@lakea.fi. Lisätietoja

Etunimi puuttuu.
Sukunimi puuttuu
Puhelinnumero puuttuu
Sähköposti puuttuu
Viesti puuttuu.