Asunto Oy Seinäjoen Pohjan Akka

Asunto Oy Seinäjoen Pohjan Akka

Sammonkatu 13, 60120 SEINÄJOKI

TULOSSA ENNAKKOMARKKINOINTIIN

Keskustaa rautatien takana piileskelevä Pohjan kaupunginosa elää omaa, hieman leppoisampaa elämäänsä jyrkkäkattoisissa puutaloissa, sinne tänne ripotelluissa kerrostaloissa ja puistomaisilla kaduilla - aivan kuin jo vuosikymmeniä sitten. Mutta myös huominen näkyy ja kuuluu. Monipuolinen kauppakeskittymä Päivölässä tuo kuhinaa tutuille teille. Uudistuva asemanseutu ja suunnitelmissa oleva kävelytunnelihanke piirtävät kuvia tulevaisuuden yhä paremmista kulkuyhteyksistä keskustan palveluihin.

Sammonkadulle rakennettava Pohjan Akka on 59 monipuolista asuntoa yhdessä rapussa, seitsemässä kerroksessa. Se on suuren kauppakeskittymän liepeillä ja melkein keskustan kainalossa - tulevaisuudessa aina vain enemmän. Se on uuden ajan elämänmenoa hybridi-latauspaikkoineen, lattialämmityksineen ja moderneine koneineen, mutta myös vanhan ajan yhteisöllisyyttä kellarin yhteistiloineen, pesutupineen ja saunoineen. Pohjan Akka on suurien ikkunapintojen valaisemia monimuotoisia neliöitä erilaisiin elämäntilanteisiin ylimpien kerroksien väljistä asunnoista kompakteihin yksiöihin. Se on löytö pysyvää arvoa etsivälle aktiiviselle asujalle sekä huomisen Seinäjokea alueella, jossa vanha kohtaa uuden.

Pohjassa jo asuvat eivät sieltä hevillä muuta. He tietävät jotain, jonka muutkin alkavat nähdä: Täällä on sopivasti vanhaa ja paljon uutta. Täällä tunnelmallinen eilinen luo leppoisat puitteet huomisen kasvulle. Täällä on helppo olla - keskellä kaikkea, mutta hieman leppoisammin.

As Oy Seinäjoen Pohjan Akka rakennetaan omalle tontilleen RS-hankkeena.

Ota nyt yhteyttä ja liity ennakkovaraajalistallemme, niin saat ensimmäisenä tiedon, kun kohde tulee ennakkomarkkinointiin!

(Rakennuttaja pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelma muutoksiin)

Asuinkerrokset: 7
Asuntomäärä: 59

Ota yhteyttä:

Card image cap

Asuntomyyjä
Oona Mäki-Rajala

050 476 1160
oona.maki-rajala@lakea.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sinun pitää hyväksyä ehdot ennen lähetystä.

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä info@lakea.fi. Lisätietoja

Etunimi puuttuu.
Sukunimi puuttuu
Puhelinnumero puuttuu
Sähköposti puuttuu
Viesti puuttuu.