Asunto Oy Kokkolan Kustaankruunu

Asunto Oy Kokkolan Kustaankruunu

Falanderinkatu 7, 67200 KOKKOLA

TULOSSA ENNAKKOMARKKINOINTIIN !

Suunnitelmat Kustaa Adolfin kadun ja Falanderinkadun kulmauksessa etenevät.

Aloitamme Asunto Oy Kustaankruunun ennakkomarkkinoinnin alkuvuodesta 2023!

As Oy Kustaankruunu nousee aivan Kokkolan intiimin keskustan kupeeseen. Rauhalliset kävely- ja pyöräilyreitit vievät kuitenkin hetkessä pois pääkadun vilinästä Neristanin idylliseen vanhaan kaupunkiin tai Suntinrantaan. Erilaisten ulkoilu-, liikunta- ja harrastusmahdollisuuksien ansiosta Kustaankruunu onkin loistava vaihtoehto myös toiminnallisempaa elämää viettäville.

Monipuolinen asuntojakauma ulottuu kompakteista yksiöistä ylempien kerrosten isompiin huoneistoihin, joissa ikkunapintaa avautuu kolmeen suuntaan. Kulmien hyödyntämisen sekä parvekkeiden sijoittelun ansioista huoneistoihin onkin saatu näkymät useampiin ilmansuuntiin.

Klassisen suunnittelun ansiosta Kustaankruunun kodit tarjoavat myös yksityisyyttä ja rauhaa niille, jotka arvostavat omaa tilaa. Ympäröivä rauhallinen pientaloympäristö tuntuu varmasti kotoisalta omakotitalosta kerrostalokotiin muuttaville, ja mahtavan sijainnin ansiosta luontoon tai keskustaan pääsee käden käänteessä. Toisaalta taas perheillekin on tarjolla helpompaa arkea toimivien pohjaratkaisujen, selkeiden makuuhuoneiden, kodinhoitohuoneiden ja useampien WC-tilojen ansiosta.

Kun olet ajoissa liikkeellä ja varaat asunnon ennakkomarkkinointivaiheessa, Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asuntosi sisustukseen.

Lattioiden, keittiön kaapistojen ja kylpyhuoneen laatoitusten suhteen asukkaat voivat valita useista valmiiksi mietityistä pintamateriaalivaihtoehdoista juuri omiin kotiunelmiin sointuvat ratkaisut.

Pysäköintipaikoitukset on sijoitettu aivan rakennuksen välittömään läheisyyteen, ja tarjolla on sekä pistoke- että katospaikkoja. Lisäpanostuksena paikoitukseen on myös kolme autotallia.

Maltillisen kokoisessa pihapiirissä on myös leikkialue sekä sopivasti vehreyttä.

Uskomme, että Kustaankruunusta tulee aiemmin Kokkolaan rakentamamme suuren suosion saaneen Niemenkulman tavoin kaikkien paikallisten tuntema tulevaisuuden maamerkki. Voimme siis jälleen tarjota uusia unelmien koteja elämän monimuotoisiin tarpeisiin.

Jätä meille jo yhteystietosi ja saat asuntojen esitteen ensimmäisten joukossa, kun ennakkomarkkinointi alkaa.

Katariina Heinua, LKV

asuntomyyjä, sisustussuunnittelija, SisAK

p.040 826 3635

katariina.heinua@lakea.fi

Lakea Oy

Huom. visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemys kohteesta, Lakea Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Asuinkerrokset:
Asuntomäärä:


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sinun pitää hyväksyä ehdot ennen lähetystä.

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä info@lakea.fi. Lisätietoja

Etunimi puuttuu.
Sukunimi puuttuu
Puhelinnumero puuttuu
Sähköposti puuttuu
Viesti puuttuu.