Asunto

Kerrostalo

16 216 € / 50.0m2 / 2h+kt

Pajalantie 23 D39, Järvenpää

Pajalantie 23 D39

Kesällä 2023 valmistuneessa Omaksi-taloyhtiössä vapaana enää yksiöitä ja kaksiota.

Tässä uuteen kortteliin valmistuneessa, aivan keskustan tuntumassa sijaitsevassa

7-kerroksisessa talossa on avaria koteja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Ne tarjoavat tilaa arvostavalle reiluja asuinneliöitä ja käytännöllisiä, myös esimerkiksi etätyöskentelyyn tai -opiskeluun, soveltuvia ratkaisuja.

Huolella toteutetuissa asunnoissa on laadukkaat kodinkoneet sekä pintamateriaalit. Lasitetut parvekkeet, puuparkettilattia, koneellinen ilmanvaihto sekä miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys tuovat arkeen mukavuutta. Useissa asunnoissa on vaatehuone ja isoimmissa kolmioissa myös oma sauna. Vapaana on vielä myös koteja, joissa on erillinen keittiö, jos avokeittiö ei tunnu omaan arkeen sopivalta.

Autokatos- tai pihaparkkipaikka on hankittavissa erillisellä sopimuksella.

Pajalantie 23D:n asunnot ovat Omaksi-koteja, jotka mahdollistavat oman asunnon hankkimisen pienellä alkupääomalla, ilman suurta henkilökohtaista asuntolainaa. Omaksi-asunto on turvallinen vaihtoehto moneen eri elämäntilanteeseen, rahaa jäädessä myös muuhun elämään. Kodissa asutaan ensin vuokralla maksaen kuukausittain vuokran yhteydessä lainanlyhennystä. Sopimuksessa määritellyn ajan kuluttua voit lunastaa kotisi kokonaan itsellesi maksamalla asuntosi loppukauppahinnan. Tämän jälkeen sinulla on hallussasi aivan tavallinen omistusasunto.

Kiinnostuitko, ota yhteyttä ja kysy tästä lisää!

Puh. 010 207 4180

myynti@lakea.fi

Huom. Yllä olevat kuvat ovat sisustetusta malliasunnosta D38 2h+kt (48,5m2).

Perustiedot

Sijainti: Järvenpää, 04410
Osoite: Pajalantie 23 D39
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2023
Vapautuminen: Arviolta 7/2023
Huoneistoselitelmä 2h+kt
Huoneiden lukumäärä: 2
Asuinpinta-ala: 50.0
Kohdenumero: TA1825

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 231 550,00
Myyntihinta: 16 216,00
Velkaosuus: 215 334,00
Yhtiövastike: 1 217,00
Rahoitusvastike: 0,00
Hoitovastike: 1 217,00
Vesimaksu: 20,00
Lisätietoja maksuista:
20.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut maksut:
Hoitovastike kohdassa tarkoitetaan tämän Omaksi -asunnon kokonaisvuokraa. Kokonaisvuokra sisältää lainan lyhennysosuuden joka on 520 EUR. Kuntarahoitus Oyj:n myöntämä takauslaina 7.766.523 eur ja takauslainan lisälaina 314.477 eur ovat yht. 88,5 % kohteen kokonaishinnasta. Takauslaina-aika on rakentamisaika + 20 vuotta. Kohteen valmistumisesta lähtien Kuntarahoituksen takauslainoista lyhennetään 60 % n. 20 vuoden kuluessa, jonka jälkeen maksetaan 40 %:n loppuosuus kerralla asuntojen lunastamisen yhteydessä. Takauslainojen loppuerän maksu on 06/2043. Takauslainojen ensimmäiset lyhennykset ovat 09/2025. Takauslainojen lyhennykset on laskettu mukautetulla annuiteettiperiaatteella. Takauslainan 7.766.523 eur korko on Kuntarahoituksen myöntämä 10 vuoden koronvaihtosopimuskorko lisättynä 0,63 % -yks. marginaalilla. Takauslainan 314.477 eur korko on 6 kk Euribor -korko lisättynä 0,63 % -yks. marginaalilla. Molempien luottojen marginaalit ovat voimassa 11.12.2030 saakka. Luotonottaja ja luotonantaja sopivat aikaisintaan kolme kuukautta ennen marginaalin voimassaoloajan päättymistä kymmenen vuoden jälkeen voimaan tulevasta uudesta marginaalista.Lakean myöntämä yhtiölaina 410.072 eur on 4,5 % kohteen kokonaishinnasta. Lakean yhtiölainan laina-aika on rakentamisaika + 1v. 8kk, laina on tasalyhenteinen. Asumisajan alkaessa maksetaan ensin Lakean myöntämä yhtiölaina kokonaisuudessaan pois. Tänä aikana Kuntarahoituksen myöntämistä takauslainoista maksetaan ainoastaan koron osuutta.Sekä takauslainojen että Lakean yhtiölainan osalta hinnaston mukaiset arvioidut lainanhoitokulut on laskettu 1,5 % korolla. Asuntojen kokonaisvuokraan sisältyvä hoitovuokra-arvio on 4,90 eur/m2/kk. Autokatospaikan vastikekerroin on 0,3 ja autopistokepaikan vastikekerroin on 0,2. Autokatos- ja autopistokepaikat lunastetaan kuten asunnot. Yhtiön välittömään hallintaan jää LE-autopaikka AP78. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 20 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Arvioidut asumismenot tarkistetaan ennen muuttoa sekä vuosittain lokakuun loppuun mennessä, jolloin ilmoitetaan seuraavan vuoden asumismenot.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Kyllä
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö. Asuintiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys, märkätiloissa sähköinen mukavuuslattialämmitys.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Kalusteiden ovet mdf-ovia ja työtasot korkeapainelaminaattia. Altaat ovat yksialtaisia komposiittialtaita. Keittotiloissa jää-pakastinkaappi tai erilliset jääkaappi ja pakastin sekä astianpesukone, 60 cm induktioliesitaso ja integroitu uuni.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuoneissa on wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, valaisin-kaappi, kattovalaisin, pyykkikomero, wc-paperiteline, pyyhekoukkuja, pistorasiat sekä tilavaraus ja liitännät päällekkäin sijoitettaville pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan kääntyvillä suihkuseinillä. Lattiassa sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Saunan kuvaus: Sauna 77,5 m2 asunnoissa.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Lähikaupat: K-Supermarket Pajala 500m, S-market 700m. Prisma Järvenpää ja Citymarket 1,8km., Koulut: Kartanon koulu 700m. Kinnarin koulu 1,9km. Järvenpään yhteiskoulu 2,5km. Järvenpään lukio 400m.
Yhteydet:
Järvenpään rautatieasema 1,2km, lähijunat Helsinkiin puolen tunnin välein. Omalla autolla Lahden moottoritien läheisyys.

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: Asuinhuoneiden seinäpinnat ovat maalattuja. Asuntojen kylpyhuoneiden seinät ovat laatoitettuja. Keittiön kalustevälissä laatoitus. Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat kolmisauvaparkettia. Kylpyhuoneiden lattiat ovat laatoitettuja. Asuinhuoneiden ja keittotilojen kattopinnat on tasoitettu ja maalattu ja alakatot maalattua kipsilevyä. Kylpyhuoneiden ja wc:n katot ovat puupaneelia. Asuintilojen lattioissa vesikiertoinen lattialämmitys.
Energiatodistus: Ei ole
Energia Luokka: Energialuokka: B2018

Taloyhtiö Asunto Oy Järvenpään Pajalantie 23 D


Yleisesti

Rakennettu: 2023
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 900,00
Isännöinti:
Isännöinti Lakea Oy Lakea Oy

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
Autopaikat sijaitsevat yhteispihalla. Autopaikkoja on yhtiölle 27, joista 13 kpl sijaitsevat autokatoksissa. Autopaikoista 1 paikka on varattu liikuntaesteisille.
Sauna: Sauna 77,5 m2 asunnoissa.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla