Rekrytointi

Avoinna olevat työpaikat löydät tältä sivulta.
Asiantuntijat ovat osaamisemme ja hyvän palvelumme ydin. Kuulutko sinä joukkoomme?
Avoimet työpaikkahakemukset osoitteeseen rekry@lakea.fi

Haemme rakennuttamisen tiimiimme Seinäjoelle rakennuttaja-asiamiestä

Rakennuttaja-asiamiehen tehtävässä hoidat Lakean rakennuttamiskohteiden hallinnollisia tehtäviä.

Tehtävänkuvaasi sisältyvät rakennutettavien kohteiden monipuoliset hallinnolliset tehtävät tontinhankinta-vaiheesta aina kohteiden hallinnonluovutukseen saakka. Vastuullasi on esimerkiksi yhtiöjärjestysten laadinta, yhtiöiden perustaminen, kohteiden talousarvioiden laadinta, sekä rahoitusjärjestelyjen käytännön organisointi. Vakuus-, lainhuuto- ja kiinnitysasiat, sekä hinnasto- ja vastikelaskelmat yhdessä asuntomyynnin ja rakennuttamisen kanssa kuuluvat tehtäviisi. Huolehdit rakentamisaikaisesta kirjanpidosta ja hallinnollisesta isännöinnistä, sekä asuntokauppalain mukaisten kokousten järjestämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Mitä toivomme sinulta

Sinulla on korkeakoulututkinto sisältäen joko kaupallisia tai juridisia opintoja. Hallitset asunto-osakeyhtiöiden taloudenpidon perusasiat. Omaat hyvät perustiedot RS-kohteiden toteuttamiseen liittyvistä velvoitteista ja sopimuskokonaisuuksista sekä tunnet asunto-osakeyhtiöiden perustamisen, rakennusaikaisen hallinnon ja rahoituksen menettelyt. Valtion tukemaan (ARA) asuntotuotantoon liittyvien tehtävien tunteminen on eduksi tehtävässä.

Jos taustasi on kiinteistöalalta esimerkiksi kiinteistönvälityksestä, asuntomyynnistä, isännöinnistä tai taloushallinnosta tai vaikkapa pankki- ja rahoitusalan tehtävistä, sinulla on hyvät lähtökohdat tehtävässä kehittymiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta ja itsenäistä otetta työskentelyyn sekä kykyä hallita useita kokonaisuuksia samanaikaisesti. Arvostamme korkealle yhteistyökykyä monien eri tahojen, niin talon sisäisten kuin ulkopuolisten kanssa. Rakennuttaja-asiamiehen tutkinto katsotaan hakijalle eduksi.

Mitä saat meiltä

Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä, ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta.

Miten haet

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa www.lakeusrekry.fi viimeistään sunnuntaina 6.2.2022.


Lakea Oy on luotettava ja turvallinen asumisen ammattilainen – suunnittelusta rakennuttamiseen, asuntojen myynnistä ja vuokrauksesta isännöintiin. Panostamme kestävien asumismuotojen ja asumista helpottavien palvelujen kehittämiseen, josta esimerkkinä Lakea Omaksi®-kodit. Olemme myös puukerrostalorakentamisen edelläkävijä Suomessa muun muassa Lakea Sydänpuu®-konseptilla. Haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa, sillä asumisen monimuotoiset neliöt ovat osaamisemme ydin.
Tutustu meihin osoitteessa www.lakea.fi