Rekrytointi

Asiantuntijamme ovat osaamisemme ja hyvän palvelumme ydin. Kuulutko sinä joukkoomme? Tutustu työpaikkailmoituksiimme!

Haemme Lakealle rakennuttamisen projektipäällikköä

Rakennusalan ammattilainen – kaipaatko urallesi uusia haasteita ja työntekijöistään aidosti välittävää, valtavirrasta poikkeavaa työnantajaa?

Etsimme Lakea Oy:lle kokenutta ja ammattitaitoista
rakennuttamisen projektipäällikköä Vantaan toimipisteellemme.

vastaamaan alkaviin hankkeisiin uudisasuntojen rakennuttamisprojekteista kokonaisvaltaisesti. Päätehtävänäsi on rakennuttamishankkeiden johtaminen hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita ammattitaitoisesti eteenpäin ja neuvottelet aktiivisesti myös uusista projekteista.

Miksi hakea Lakealle töihin? Lakea hankkii tarvitsemansa tontit itse ja toimii hankkeissaan sekä tilaajana että rakennuttajana. Lakea toimii myös rakennuttamiensa asuntojen myyjänä tai vuokraajana ja kantaa asumisaikaista vastuuta huolehtimalla valmistuneiden kohteiden isännöinnistä ja taloushallinnosta. Edellä mainittu yhdistelmä tekee yrityksestä ainutlaatuisen toimijan alallaan Suomessa. Oman asuntotuotannon lisäksi Lakea rakennuttaa asuntoja myös muille toimijoille. Lakea on pienehkö ja ketterä yritys, jossa työntekijöistä aidosti välitetään ja jonka talous sekä tilauskanta ovat vakaalla pohjalla. Hankkeemme ovat kannattavia ja yrityksenä kasvamme maltillisesti ympäri Suomen, pääkaupunkiseudun ollessa yksi Lakean tärkeimpiä kasvavia sekä kehittyviä alueita.

Lakea Oy toteuttaa tämän rekrytointitoimeksiannon yhteistyössä Adeccon kanssa, ja valittu henkilö tulee työllistymään vakituiseksi työntekijäksi suoraan Lakea Oy:lle.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman pikaisesti, tästä linkistä.

Hakuaika päättyy viimeistään 15.4.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa
Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs,
puh. 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi.
Laita hakemukseen mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään.

Me Lakealla hallitsemme rakennuttamisen, asuntomyynnin, vuokrauksen ja isännöinnin eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille kunnia-asioita.