Lakealaiseen voi luottaa

Ystävällinen, rehellinen ja luonnollinen oma itsensä – kaikille. Lupausten pitämistä ja avosydämisyyttä. Sellaista on lakealaisuus.

Erilaisuus on rikkautemme.

Tuula
Aluepäällikkö

Monimuotoisuus on rakkautemme.

Niko
Projektipäällikkö

Asumisen neliöt ovat osaamisemme.

Helinä
Rakennuttaja-asiamies

Luotettavuus on meidän juttumme.

Jaakko
talouspäällikkö

Tule meille töihin!

Lakeampi työpaikka on ihmisen kokoinen

Meillä Lakealla organisaatio on ihmistä varten eikä toisin päin. Uskomme matalaan hierarkiaan ja ketterään tekemiseen, jotta voimme toimia kun on toiminnan aika. Kuuntelemalla jokaisen ääntä ja antamalla arvoa jokaisen mielipiteille saamme käyttöömme kaiken sen viisauden ja osaamisen, joka joukkoomme kätkeytyy.

Lakeampi työpaikka tukee kasvuasi

Meidän liiketoimintamme rakennetaan luottamukselle. Siksi on tärkeää, että jokainen lakealainen tuntee alansa kuviot ja perehdytetään tehtäviinsä kunnolla ennen tuloksien vaatimista! Uskomme jatkuvaan oppimiseen, kehittymiseen ja kouluttautumiseen – kun kasvat uusiin tehtäviin, tuemme sinua matkalla ja palkitsemme perillä.

Lakeampi työpaikka on sinun näköisesi

Kukaan ei tunne työtä paremmin kuin sen tekijät. Siksi voit kehittää toimenkuvaasi itsesi näköiseksi – ja nähdä tulokset tilipussissasi. Jäykistelyn sijaan meille on tärkeää, että jokaisen asioista sovitaan joustavasti. Mutta ennen kaikkea meillä voidaan hyvin, viihdytään ja tehdään asioita yhdessä. Sitä on lakeampi työpaikka!

Tehtäviä laidasta laitaan

 

Lakea palvelee laajasti kaikessa asumiseen liittyvässä. Niinpä meillä työskentelee esimerkiksi useampi projekti-insinööri, joiden vastuulla on huolehtia kiinteistö ideasta asumiseen saakka, asuntomyyjä, jotka ovat olleet mukana myymiensä kohteiden suunnittelussa, vuokravälittäjä, jotka järjestävät yhteen asunnon ja asukkaat, isännöitsijä, jotka huolehtivat kiinteistöistämme ja niiden asukkaista, aluepäällikkö, jotka ottavat kokonaisvastuun alueensa asumisen kehittämisestä, taloushallinnon ammattilainen, jotka huolehtivat taloudenpidosta sekä johtaja, jotka mahdollistavat Lakean kehittymisen ja yhteisen töissämme onnistumisen. Meillä työskentelee myös joukko muita ammattilaisia, mutta kaikkia lakealaisia yhdistää yksi asia: yhdessä mahdollistamme osaamisemme ytimen – asumisen monimuotoiset neliöt.

Jos olet kiinnostunut Lakealla työskentelemisestä, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Yhteystiedot

Lakea palvelee asumista

Suunnittelusta rakennuttamiseen, myymisestä ja vuokrauksesta isännöintiin. Lakean laaja näkemys ja leveät hartiat mahdollistavat asumisen monimuotoisen palvelemisen.