Lakealaiseen voi luottaa

Ystävällinen, rehellinen ja luonnollinen oma itsensä – kaikille. Lupausten pitämistä ja avosydämisyyttä. Sellaista on lakealaisuus.

Asumisen neliöt ovat osaamisemme.

Niko
Projektipäällikkö

Tehtäviä laidasta laitaan

 

Lakea palvelee laajasti kaikessa asumiseen liittyvässä. Niinpä meillä työskentelee esimerkiksi useampi projekti-insinööri, joiden vastuulla on huolehtia kiinteistö ideasta asumiseen saakka, asuntomyyjä, jotka ovat olleet mukana myymiensä kohteiden suunnittelussa, vuokravälittäjä, jotka järjestävät yhteen asunnon ja asukkaat, isännöitsijä, jotka huolehtivat kiinteistöistämme ja niiden asukkaista, aluepäällikkö, jotka ottavat kokonaisvastuun alueensa asumisen kehittämisestä, taloushallinnon ammattilainen, jotka huolehtivat taloudenpidosta sekä johtaja, jotka mahdollistavat Lakean kehittymisen ja yhteisen töissämme onnistumisen. Meillä työskentelee myös joukko muita ammattilaisia, mutta kaikkia lakealaisia yhdistää yksi asia: yhdessä mahdollistamme osaamisemme ytimen – asumisen monimuotoiset neliöt.

Jos olet kiinnostunut Lakealla työskentelemisestä, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Yhteystiedot

Lakea palvelee asumista

Suunnittelusta rakennuttamiseen, myymisestä ja vuokrauksesta isännöintiin. Lakean laaja näkemys ja leveät hartiat mahdollistavat asumisen monimuotoisen palvelemisen.