Man kan lita på Lakea

Vi är vänliga, ärliga och oss själva – mot alla. Vi håller våra löften och är öppenhjärtade. Sådan är Lakea.

Olikhet är vår rikedom

Tuula
Distriktschef

Vi älskar mångformighet.

Niko
Projektchef

Boendets kvadratmetrar är vårt kunnande.

Helinä
Byggherre-ombud

Pålitlighet är vår grej.

Jaakko
Ekonomichef

Kom och jobba hos oss!

En arbetsplats hos Lakea är av mänskligt format

Hos oss på Lakea är organisationen till för människan och inte tvärtom. Vi tror på låg hierarki och smidighet i arbetet, så att vi kan jobba när det är dags att jobba. Genom att lyssna på allas röster och ge värde åt allas åsikter, får vi tillgång till all den visdom och kunskap som finns bland oss.

Hos Lakea stöder arbetsplatsen din tillväxt

Vår verksamhet bygger på förtroende. Därför är det viktigt att alla hos Lakea känner till hur allt fungerar inom sitt område och är ordentligt insatta i sina arbetsuppgifter innan man kräver resultat! Vi tror på kontinuerligt lärande, utveckling och utbildning – när du växer för nya arbetsuppgifter stöder vid dig på vägen och belönar dig när du nått målet.

Hos Lakea utformar du arbetsplatsen

Ingen kan arbetet bättre än de som utför det. Därför kan du utveckla din arbetsbeskrivning så att den är lämplig för dig – och se resultatet i ditt lönekuvert. Istället för strikthet är det viktigt för oss att allas frågor avtalas flexibelt. Men hos oss mår man framförallt bra, trivs och gör saker tillsammans. Så här är Lakea som arbetsplats!

Många olika slags arbetsuppgifter

 

Lakea står till tjänst i allt som har med boende att göra. Hos oss arbetar till exempel flera projektingenjörer som ansvarar för att ta hand om fastigheten från idé till bostad, bostadsförsäljare som varit med och planerat fastigheterna de säljer, hyresförmedlare som sammanför bostad och invånare, disponenter som tar hand om våra fastigheter och deras invånare, distriktschefer som tar övergripande ansvar för utvecklingen av boendet i sitt område, experter inom ekonomiförvaltning som har hand om ekonomin, samt en direktör som gör det möjligt för Lakea att utvecklas och lyckas i vårt gemensamma arbete. Hos arbetar också många andra yrkespersoner, men alla hos Lakea förenas av en sak: tillsammans möjliggör vi kärnan i vårt kunnande – boendets mångformiga kvadratmeter.

Kontakta oss gärna om du är intresserad av att jobba hos Lakea!

Kontakta oss

Lakea serves housing

From design to construction, from sales and leasing to building management. Lakea’s extensive insight and broad shoulders facilitate versatile services for housing.