Koteja elämistä varten

Den bästa platsen i hela världen. Hemma. Hos oss hittar du hem.

Hitta ditt eget hem här!

Livet i all sin mångfald kräver att vi kan betjäna dig i växlande förändringar. Lakea Living är en servicehelhet som för alla viktiga uppgifter och tjänster närmare dig – oavsett hur ditt liv tangerar Lakea. Det är en fröjd att hålla ihop!

Asiointi

Yhteystiedot

Asioi helposti verkossa ja tutustu asukkaan ohjeisiin.

Personligt boende

Det finns inget rätt eller fel sätt att bo och äga, det finns enbart ett personligt sätt. Med hjälp av Lakea lyckas det.

Nyproduktion
För oss är det viktigt att hemmet är en plats där den boende får leva och bo på sitt eget unika sätt. Därför har vi ett stort och mångsidigt bostadsutbud – vi skapar hem att leva i.
Läs mer
Omaksi-hem
Lakeas finansieringsmodell Omaksi är ett förmånligt finansieringsalternativ som ger mer rörelsefrihet när du söker bostad.
Läs mer
Hyresbostäder
Söker du en hyresbostad? När du hittar rätt, är det enkelt och smidigt att hyra hemmet av Lakea – våra experter guidar dig genom hela processen.
Läs mer
För bostadsinvesterade
Alla kan investera i bostäder. Lakea erbjuder sina kunder förvaltnings- och uthyrningstjänster som gör det ännu enklare att investera.
Läs mer

Lakea står till tjänst för boendet

Från planering till uppförande av byggnader, från försäljning och uthyrning till disponenttjänster – Lakeas omfattande vision och vida kontakter möjliggör mångsidiga boendetjänster.

Lakea i sociala medier