Asunto

Kerrostalo

70 079 € / 27.5m2 / 1h+kt

Boijenkatu 3 C90, Tampere

Boijenkatu 3 C90

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA

Viisikerroksisen As Oy Hatanpään Rosariitan ympäristöön sointuvan tiilijulkisivun takana on 36 asuntoa, yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Suurista ikkunoista ja parvekkeilta tulvii valoa ja ympäröivän luonnon tuntua. Suojaisa sisäpiha leikkialueineen sekä autojen keskittäminen korttelin yhteiseen parkkitaloon lisäävät rauhaisaa leppoisuutta tontille.

As Oy Hatanpään Rosariitan ehdoton ykkösvaltti on sen sijainti. Aluetta ympäröivät kaunis Arboretum ja muut Hatanpään ja Pyhäjärven rannan idylliset puistoalueet. Toisaalta kaikki tärkeimmät palvelut ovat entistä lähempänä, sillä Tampereen keskusta on laajentunut Ratinan ostoskeskuksen ja Nokia Areenan johdolla kohti etelää. Naapurissa sijaitsee myös Hatanpään terveysasema. Rosariitta tarjoaa siis rauhallista asumista puistoalueen kupeessa, mutta palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Täällä asuminen on helppoa. Kaunis rantareitti vie keskustaan hetkessä joko kävellen tai pyöräillen, ja julkinen liikenne kulkee erinomaisesti. Naapurustossa on myös koko korttelin yhteinen pysäköintitalo, joten omalla autollakin liikkuminen onnistuu. Tontilla asuintalot reunustavat rauhallista, viihtyisää ja autotonta sisäpihaa leikki- ja oleskelualueineen. Pihassa on yhteisöllinen piharakennus, jossa sijaitsevat sauna- ja kerhotilat sekä pyykkitupa korttelin asukkaiden yhteiskäyttöön.

Asuntojenkin suunnittelussa on vastattu nykyaikaisen, helpon ja huolettoman asumisen vaatimuksiin. Kaluste- ja materiaalivalinnat ovat tätä päivää ja maalämpö tukee ekologisuutta. Laajat ikkunapinta-alat takaavat valoisan ja avaran viihtyvyyden. Eri kokoiset asunnot sopivat monenlaisille ihmisille eri elämäntilanteissa. Rosariitassa viihtyvät helpompaa kaupunkiasumista etsivät niin aikuiset pariskunnat kuin ensiasunnon ostajat. Lapsiperheet arvostavat sisäpihan turvallista ja rauhallista miljöötä leikkialueineen sekä aivan naapurissa sijaitsevia päiväkoti-, neuvola- ja koulupalveluita.

Rosariitta on Hatanpään puistoalueiden levollista henkeä kunnioittava asuintalo, jonka sisäpihan suojissa ja valoisissa asunnoissa on helppo unohtaa hetkeksi suurkaupungin vauhti ja nauttia nurkan takana pelaavista palveluista.

Katso kaikki vapaana olevat asunnot ja tee varaus Sinulle sopivaan kotiin osoitteesta www.lakea.fi tai ota yhteyttä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää! Emme peri varausmaksua ja varauksen peruminenkin tapahtuu veloituksetta, mikäli suunnitelmasi muuttuisivatkin ennen kaupantekoa. Kaikki hyvissä ajoin mukana olevat asiakkaat pääsevät vaikuttamaan oman asuntonsa pintamateriaaleihin ja asiakkailla on mahdollisuus teettää sovitusti myös lisä- ja muutostöitä.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Asuntomyynti

010 207 4180

myynti@lakea.fi

Huom. visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemys kohteesta, Lakea Oy pidättää oikeuden suunnitelmamuutoksiin.

Perustiedot

Sijainti: Tampere, 33900
Osoite: Boijenkatu 3 C90
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2024
Vapautuminen: Arviolta 12/2025
Huoneistoselitelmä 1h+kt
Huoneiden lukumäärä: 1
Asuinpinta-ala: 27.5
Kohdenumero: TA2795

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 174 982,00
Myyntihinta: 70 079,00
Velkaosuus: 104 903,00
Yhtiövastike: 538,00
Rahoitusvastike: 0,00
Hoitovastike: 188,00
Vesimaksu: 22,00
Lisätietoja maksuista:
22.00 EUR/kk. Vesitasauslaskutus kerran vuodessa.
Muut maksut:
Lyhennys tasalyhenteisenä. Laina on mahdollista maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana. Autohallipaikat 14 kpl sijaitsevat erillisessä pysäköintilaitoksessa. Hinnaston mukainen hoitovastike on 6,85 eur/m2, sisältäen tontin vuokran 3,35 eur/m2. Huomioithan, että vastikkeet tarkistetaan asuntojen valmistumisen yhteydessä ja vuosittain yhtiökokouksissa. Yhtiölaina kilpailutetaan. Arvioitu kokonaislaina-aika on 25 vuotta, josta rakentamisaika ja 1. asumisvuosi lyhennysvapaita. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 22 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Hinnaston mukainen arvioitu rahoitusvastike on laskettu 4,0 %:n kokonaiskorolla (marginaali 1,0 % + viitekorko 3,0 %). Huom! Lainan todellinen kokonaiskorko määräytyy valmistumishetken viitekoron korkonoteerauksen mukaan lisättynä marginaalilla. Viitekoron muutos lasketusta tasosta vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Hinnaston mukainen hoitovastike on 6,85 eur/m2, sisältäen tontin vuokran 3,35 eur/m2. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 22 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Huomioithan, että vastikkeet tarkistetaan asuntojen valmistumisen yhteydessä ja vuosittain yhtiökokouksissa.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Ei
Parveke: Kyllä
Asunnon kunto: Erinomainen
Lämmitysjärjestelmä:
Maalämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Electrolux-kodinkoneet, vakioväri valkoinen. Kodinkoneisiin kuuluu induktioliesitaso, erillisuuni ja astianpesukone. Sekä pohjapiirustusten mukaisesti osassa asuntoja (pienet asunnot) jää-pakastinkaappi ja osassa asuntoja (isot asunnot) on erilliset jääkaappi ja pakastin. Pesualtaat ja allastasot RST tai komposiittialtaita vakiovarustein sekä työtasot laminaattia. Kaapinovet ja laatikostojen etulevyt ovat maalattuja MDF ovia (4 värivaihtoehtoa) kalustevalmistajan mallistosta.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kalusteet ovat tehdasvalmisteiset kylpyhuonekalusteet. Allaskaappi, peilikaappi ja osassa asuntoja pyykkikomero vakiomallistoa. Kääntyvä suihkuseinä, kirkasta lasia. Tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle sekä pyykinpesu-koneliitännät. Vesijohtokalusteiden hanat ovat yksiotesekoittajia.
Saunan kuvaus:
Isommissa asunnoissa on perinteinen sauna, osassa saunoja on yksi kirkas lasiseinä.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: Asuinhuoneissa, eteisessä sekä keittiötilassa on kovapuulattia. Lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle. Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa sekä saunassa on keraaminen laatta. Asuinhuoneiden sisäseinät ovat pääosin maalattuja, erillisissä wc-tiloissa osa seinistä laatoitettu. Kylpyhuoneissa on keraaminen laatta. Keittiön kalustevälitilassa on kalustelaminaatti levy. Saunan seinissä on puupaneeli ja osassa saunoja yksi kirkas lasiseinä. Asuinhuoneiden sisäkatot ovat pääosin ruiskutasoitettua ontelolaattaa tai alaslaskettu maalattu kipsilevykatto. Kylpyhuoneissa ja saunoissa on puupaneelikatot sekä erillisissä wc-tiloissa valkoinen levykatto. Ikkunat ja ovet: Huoneiston osastoivat kerrostaso-ovet ovat viilupintaisia vakio-ovia. Väliovet maalattuja laakaovia ja saunojen ovet kokolasiovia. Parvekeovet ovat lasiaukollisia ulosaukeavia puualumiiniovia. Huoneistojen ikkunat ovat 3-lasisia puu-alumiini MSEA-ikkunoita ja parvekeoven viereiset kapeat (6M-8M) ikkunat kiinteitä tyyppiä MEK. Ikkunoissa ja ovissa valmistajan vakioheloitus. Ulkoikkunoissa ja parvekeovissa sälekaihtimet. Porrashuoneen ulko-ovessa on sähköinen oven aukaisukoneisto, avaus kulkutunnisteella.
Energiatodistus: On
Energia Luokka: Energialuokka: A2018

Taloyhtiö Asunto Oy Hatanpään Rosariitta


Yleisesti

Rakennettu: 2024
Tontin omistus: Vuokra
Isännöinti: Lakea Oy
Huolto: Huoltoyhtiö

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
Yhtiölle on osoitettu 14 autopaikkaa.
Sauna:
Isommissa asunnoissa on perinteinen sauna, osassa saunoja on yksi kirkas lasiseinä.
Hissi: Kyllä
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla