Asunto

Kerrostalo

38 190 € / 27.5m2 / 1h+kt+mt

Falanderinkatu 7 A11, Kokkola

Falanderinkatu 7 A11

Ennakkomarkkinointi on alkanut, Tervetuloa varaajaksi!

Ennakkomarkkinointivaiheessa voit tehdä sitoumuksetta varauksen asunnosta ilman ennakkovarausmaksua.

Kun teet päätökset uuden kodin varauksesta varhaisessa vaiheessa, Sinulla on parhaat mahdollisuudet saada haluamasi asunto ja vaikuttaa tulevan kotisi pintamateriaaleihin ja varusteisiin sekä hyödyntää ennakkovaraajan etu.

As Oy Kustaankruunu nousee aivan Kokkolan intiimin keskustan kupeeseen. Rauhalliset kävely- ja pyöräilyreitit vievät kuitenkin hetkessä pois pääkadun vilinästä Neristanin idylliseen vanhaan kaupunkiin tai Suntinrantaan. Erilaisten ulkoilu-, liikunta- ja harrastusmahdollisuuksien ansiosta Kustaankruunu onkin loistava vaihtoehto myös toiminnallisempaa elämää viettäville.

Monipuolinen asuntojakauma ulottuu kompakteista yksiöistä ylempien kerrosten isompiin huoneistoihin, joissa ikkunapintaa avautuu kolmeen suuntaan. Kulmien hyödyntämisen sekä parvekkeiden sijoittelun ansioista huoneistoihin onkin saatu näkymät useampiin ilmansuuntiin.

Klassisen suunnittelun ansiosta Kustaankruunun kodit tarjoavat myös yksityisyyttä ja rauhaa niille, jotka arvostavat omaa tilaa. Ympäröivä rauhallinen pientaloympäristö tuntuu varmasti kotoisalta omakotitalosta kerrostalokotiin muuttaville, ja mahtavan sijainnin ansiosta luontoon tai keskustaan pääsee käden käänteessä. Toisaalta taas perheillekin on tarjolla helpompaa arkea toimivien pohjaratkaisujen, selkeiden makuuhuoneiden, kodinhoitohuoneiden ja useampien WC-tilojen ansiosta.

Pysäköintipaikoitukset on sijoitettu aivan rakennuksen välittömään läheisyyteen, ja tarjolla on sekä pistoke- että katospaikkoja. Lisäpanostuksena paikoitukseen on myös kolme autotallia.

Maltillisen kokoisessa pihapiirissä on myös leikkialue sekä sopivasti vehreyttä.

Uskomme, että Kustaankruunusta tulee aiemmin Kokkolaan rakentamamme suuren suosion saaneen Niemenkulman tavoin kaikkien paikallisten tuntema tulevaisuuden maamerkki. Voimme siis jälleen tarjota uusia unelmien koteja elämän monimuotoisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin kerromme tästä hienosta kohteesta lisää. Suunnitellaan juuri Sinulle sopiva koti yhdessä!

Lakea asuntomyynti:

Puh. 010 207 4180

myynti@lakea.fi

*Puhelu asuntomyynnin palvelunumeroon maksaa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.

Huom. visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemys kohteesta, Lakea Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Perustiedot

Sijainti: Kokkola, 67200
Osoite: Falanderinkatu 7 A11
Tyyppi: Kerrostalo
Rakennusvuosi: 2023
Vapautuminen: Arviolta 12/2025
Huoneistoselitelmä 1h+kt+mt
Huoneiden lukumäärä: 1
Asuinpinta-ala: 27.5
Kohdenumero: TA2902

Hinta & Kustannukset

Velaton hinta: 127 300,00
Myyntihinta: 38 190,00
Velkaosuus: 89 110,00
Yhtiövastike: 439,00
Rahoitusvastike: 0,00
Hoitovastike: 105,00
Muut maksut:
Myös autopaikkoihin on tarkoitus ottaa yhtiölainaa n. 60 % em. kokonaishinnoista. Yhtiölaina kilpailutetaan. Lainan arvioitu kokonaislaina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika noin 1 vuosi ja asumisajasta 1. vuosi lyhennysvapaita. Lyhennys tasalyhenteisenä. Laina on mahdollista maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana. Hinnaston mukainen rahoitusvastike on laskettu 4,5 % kokonaiskorolla (arvioituna > marginaali 1,0 % + Euribor 12 kk 3,50 %). Hinnaston mukainen asuntojen hoitovastike on 3,80 eur/m2. Autopaikkojen hoitovastike on laskettu vastikekertoimella 0,3, autokatosten 0,4 ja autotallien 0,5. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 20 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Tarkastamme rahoitusvastikkeeseen sisältyvän koron osuuden valmistumishetken kynnyksellä.

Asunnon lisätiedot

Sauna: Kyllä
Parveke: Ei
Asunnon kunto: Erinomainen
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus:
Kalusteet ovat kalustesuunnitelman mukaan. Kaapinovet ovat maalattuja mdf -ovia tai mikrolaminaattiovia materiaali- ja tuotevalintaoppaan mukaan. Kalusterungot valkoista melamiinia. Työpöytätasot ovat suorareunaisia laminaattitasoja. Pesuallas on työtasoon upotettava malli
Kylpyhuoneen kuvaus:
Allaskaappi, peilikaappi, pyykkikaappi. Huom. osassa asunnoista pyykkikaappi sijoitettu eteiseen. Suihkuseinäke. Pyykinpesukoneliitäntä mahdollista pesukonetta varten ja tilavaraus pesutornille. Sekoittajat ovat yksiote sekoittajia.
Saunan kuvaus:
Osassa asuntoja on huoneistokohtainen sauna. Saunojen lattia on keraamista laattaa, seinät ja katto ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Saunan ja kylpyhuoneen seinä ovineen on lasia. Lattialla seisova pyöreä kivikorillinen kiuas.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Muuta lisätietoa

Lisätietoja:
Pintamateriaalit: Lattiapinnat: Asuinhuoneissa, eteisessä sekä keittotilassa on vinyylilankkua. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Seinäpinnat: Asuinhuoneiden sisäseinät ovat pääosin maalattuja, kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiöiden kalustevälitilassa on välitilalevy. Kattopinnat: Asuinhuoneiden sisäkatot ovat pääosin ruiskutasoitettua ontelolaattaa tai maalattua kipsilevyä. Saunallisissa kylpyhuoneissa kattomateriaali lämpökäsitelty haapapaneeli. Saunattomissa kylpyhuoneissa valkokuultolakattu mäntypaneeli. Erillis- WC: tilat valkokuultolakattu mäntypaneeli. Ikkunat ja ovet: Huoneiston kerrostaso-ovet huulletut, yksilehtiset, lakatut viilupintaiset osastoivat ovet. Väliovet ovat maalattuja laakaovia. Parvekeovet ovat lasiaukollisia ulosaukeavia puualumiiniovia. Huoneistojen ikkunat ovat 3-lasisia puualumiini MSE- tai MEK ikkunoita. Ikkunoissa ja ovissa valmistajan vakioheloitus. Ikkunoissa ja parvekeovissa sälekaihtimet.
Energiatodistus: Ei ole

Taloyhtiö Asunto Oy Kokkolan Kustaankruunu


Yleisesti

Rakennettu: 2023
Tontin omistus: Oma

Taloyhtiöön kuuluu

Autopaikat:
Katospaikkoja on 16 kpl. Piha-alueella on 25 sähkölämmityspistokkeella varustettua pysäköintiruutua. Autopaikat myydään erikseen omina osakkeinaan.
Sauna:
Osassa asuntoja on huoneistokohtainen sauna. Saunojen lattia on keraamista laattaa, seinät ja katto ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Saunan ja kylpyhuoneen seinä ovineen on lasia. Lattialla seisova pyöreä kivikorillinen kiuas.
Hissi: Ei
Antenni: Kaapeli-tv

Kohde kartalla