Residence

Liiketila

59 000 € / 17.0m2 / liiketila

Amiraalistonkatu 11 A13, Turku

Amiraalistonkatu 11 A13

VIELÄ KAKSI LIIKETILAA MYYTÄVÄNÄ!

Uuden ajan puukaupunkialueelle Linnanfälttiin valmistunut Turun Amiraali 2 on ihastuttava moderni pienkerrostalo. Talon lämminhenkinen yleisilme muodostuu luonnollisesta ja terveellisestä puusta rakennusmateriaalina. Yhdessä aiemmin valmistuneen Amiraali 1:n kanssa se muodostaa viehättävän puutalokokonaisuuden, joka erottuu ympäristön kauniista vanhoista puutaloista edustaen tämän päivän arkkitehtuuria. Puusta rakennetussa pienkerrostalossa asut terveellisesti ja turvallisesti arjesta nauttien.

Taloyhtiön sijainti on rauhallisella Amiraalistonkadulla historiallisessa keskustamiljöössä. Läheltä löytyvät Turun linna ja Suomen Joutsen Aurajoen rannasta. Linnanfältti kehittyy hyvää vauhtia viehättäväksi ja persoonalliseksi asuinalueeksi kuten vaikkapa naapuritkin Portsa tai Kakolanmäki.

Ota yhteyttä ja kysy tästä lisää! Puh. 050 563 7779 Pirjo Heide

Basic information

Sijainti: Turku, 20100
Osoite: Amiraalistonkatu 11 A13
Tyyppi: Liiketila
Rakennusvuosi: 2021
Vapautuminen: Arviolta 6/2021
Huoneistoselitelmä liiketila
Huoneiden lukumäärä: 1
Asuinpinta-ala: 17.0
Kohdenumero: TA1071

Price and costs

Velaton hinta: 59 000,00
Myyntihinta: 59 000,00
Yhtiövastike: 115,50
Rahoitusvastike: 0,00
Hoitovastike: 115,50
Vesimaksu: 20,00
Lisätietoja maksuista: 20.00 EUR/kk.
Muut maksut:
Liiketilat myydään ilman velkaosuutta. Liiketiloista perittävä hoitovastike on 6,60 EUR/m2/kk, hoitovastike lasketaan vastikekertoimella 1,2. Liiketilojen hoitovastike ei sisällä asuntoihin kohdistuvaa Omaksi-järjestelmän hallintokulukorvausta.

Residence additional information

Sauna: Kyllä
Parveke: Ei
Lämmitysjärjestelmä:
kaukolämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Residence rooms and materials

Keittiön kuvaus:
Kalusteet: Kalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiomallisia kalusteita. Ovet ovat maalattuja ja kalusterungot ovat väriltään valkoisia. Keittiön työtasot ovat taive- tai suorareunaista laminaattia. SEINÄT: Keittiöiden välitilassa on laatoitus.

Services and transportation

Palvelut:
Turun Linna 500m, Forum Marinum 400m, Lähikauppa 1km, kauppatori 2,3km, Koulut: Topeliuksen koulu 800m, Klassinen lukio 2km
Yhteydet:
paikallisliikenteen pysäkki 200m, Turun satama 800m, Turun rautatieasema 2km.

Other information

Lisätietoja:
LIIKETILOJEN MATERIAALIT JA TEKNISET TIEDOT: IKKUNAT JA OVET: Ikkunat ovat pääosin sisäänaukeavia puu-alumiini-ikkunoita. Ikkunat varustetaan sälekaihtimilla. Ulko-ovet ovat tehdasvalmisteisia teräsovia. SEINÄT: Huoneistojen väliset seinät ovat puurakenteisia. Huoneistojen sisäiset väliseinät ovat rankarakenteisia kipsilevyseiniä. Märkätilojen seinät ovat kauttaaltaan vesieristettyjä. Seinät maalataan. Keittiöiden välitilassa on laatoitus. Pesuhuoneiden ja wc-tilojen seinissä on keraamiset laatat. VÄLIOVET: väliovet ovat valkoisia, tehdasmaalattuja laakaovia. LATTIAT: lattioiden pintamateriaali vinyylilankku. Jalkalistat ovat valkoisia. Märkätilojen lattioissa on keraamiset laatat. KATOT: katot ovat pääosin maalattua kipsilevyä. Märkätilojen katot paneloidaan. KALUSTEET: kalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiomallisia kalusteita. Ovet ovat maalattuja ja kalusterungot ovat väriltään valkoisia. Keittiön työtasot ovat taive- tai suorareunaista laminaattia. Kylpyhuoneiden kalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiomallisia kalusteita. Ovet ovat maalattuja ja väriltään valkoisia. VARUSTEET: ikkunaseinät varustetaan kattoasenteisilla, valkoiseksi maalatuilla alumiiniverhokiskoilla. Kylpyhuoneissa on pyyhekoukut sekä wc-paperiteline. TALOTEKNIIKKA, LÄMMITYS: rakennus liitetään kaukolämpöverkostoon. Liiketilat ja VSS patterilämmityksellä, liiketilat varustetaan myös oviverhokojeilla/-varauksella. ILMANVAIHTO: liiketiloissa on tilakohtaiset IV-koneet, jotka on varustettu lämmöntalteenotolla. Puhaltimien käyntiä ohjataan erillisellä säätimellä, josta voidaan valita kolme eri tehoaluetta. IV-koneen sijainti wc-tiloissa. SÄHKÖ: liiketilat varustetaan sähköverkkoon liitettävillä palovaroittimilla.
Energiatodistus: On
Energia Luokka: Energialuokka: B2018

Housing company Asunto Oy Turun Amiraali 2


Generally

Rakennettu: 2021
Tontin omistus: Vuokra
Tontin pinta-ala: 2 219,00
Isännöinti: Lakea Oy

Housing company contains

Autopaikat:
Yhteensä 20 autopaikkaa, joista 10 autohallissa kannen alapuolella ja 10 autohallin kannella. Myydään erikseen Omaksi -rahoituksella.
Hissi: Ei
Antenni: Kaapeli-tv

On map