Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra valmistui Mannisenmäelle järvimaisemiin

Uutiset

Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra valmistui Mannisenmäelle järvimaisemiin

Lakea Oy:n rakennuttama Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherra on valmistunut Jyväskylään osoitteeseen Mannisenrinne 5. Mannisenmäelle nousseessa 6-kerroksisessa talossa on yhteensä 41 omistusasuntoa, useat niistä järvinäkymin. Asuntojen avaimet luovutettiin asukkaille perjantaina 26.6.

”Kartanonherra on mielenkiintoinen kohde, sillä sen pienin asunto on kooltaan 26,5 m2 ja isoin 97 m2. Tuohon haitariin mahtuu positiivisella tavalla laaja skaala monenlaisia asukkaita”, kertoo Lakean asuntomyyjä Nina Huovinen

Talo sijoittuu lähellä Palokan palveluita ja esimerkiksi Palokan kauppakeskus sijaitsee vain kilometrin päässä. 

”Kartanonherra on osoittanut, että kaikki nuoretkaan eivät halua keskustan sykkeeseen. Mannisenmäellä on enemmän tilaa hengittää, kun talot eivät ole kiinni toisissaan ja lähellä on metsiä ja järvimaisemaa”, Nina toteaa.


Kartanonherran 65,5 m2 saunallinen kolmio

Kartanonherran parvekkeille johtavat lasiliukuovet ja asuntojen pohjaratkaisut ovat saaneet positiivista palautetta.

”Kartanonherran pienetkin asunnot ovat neliöihinsä nähden näppärän oloisia ja toimivia. Asuntojen isot, useaan suuntaan avautuvat ikkunat tekevät kodeista valoisat”, Nina kertoo.

Hän mainitsee myös talon äänieristystä kehutun.

”Asunnoissa käyneet ovat todenneet, että parvekkeen ovien kiinni ollessa asunnot ovat yllättävän hiljaisia. Liikenteen äänet eivät juurikaan kuulu sisälle.”

Kartanonherran asunnot on varustettu huoneistokohtaisella ilmanvaihtotekniikalla ja myös kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys lisää omalta osaltaan asumismukavuutta.

”Talo sijaitsee hienolla paikalla”, toteaa myös avaintenluovutustilaisuudessa paikalla ollut Lakean isännöitsijä Anne Mäkinen.

”Kartanonoherra tulee olemaan Lakealla omassa isännöinnissä. Huoltoyhtiö on valittu ja sen kanssa tehdään paljon yhteistyötä heti alusta asti”, hän kertoo. 

Asunto Oy Jyväskylän Kartanonherrassa on vielä vapaana joitakin asuntoja järvinäköalalla, kuten esimerkiksi ylimmän kerroksen 97,0 m2 perheasunto suurella parvekkeella.


Lisätietoa:

Nina Huovinen
asuntomyyjä, LKV, Lakea Oy
puh. 050 471 7029
nina.huovinen@lakea.fi