Lakealla seurataan kotiunelmien toteutumista – mainosyhteistyö Grand Designs Suomi -ohjelman kanssa jatkuu

Uutiset

Lakealla seurataan kotiunelmien toteutumista – mainosyhteistyö Grand Designs Suomi -ohjelman kanssa jatkuu

Grand Designs -ohjelman suomalaisen version toinen kausi on alkanut MTV3:lla. Lakean tekemä mainosyhteistyösopimus jatkuu monen kokoisten ja näköisten unelmakotien valmistumista seuraavan ohjeman kanssa myös tänä vuonna.

Grand Designs Suomi -ohjelmassa seurataan eri puolella Suomea sijaitsevien persoonallisten rakennusprojektien etenemistä suunnittelupöydältä aina valmiiksi kodeiksi. Ohjelma tarjoaa inspiraatiota, vinkkejä ja jakaa kokemuksia hyvin toisistaan poikkeavista hankkeista.

Ohjelman uudet jaksot julkaistaan MTV3-kanavalla keskiviikkoisin ja julkaistut ohjelmat ovat nähtävillä myös MTV Katsomossa.

 

Unelmia omasta kodista on niin monenlaisia kuin asujiakin. Meille Lakealla onkin tärkeää, että koti auttaa asukastaan elämään omannäköistään elämää. Siksi asuntovalikoimamme on laaja ja monipuolinen – luomme koteja elämistä varten.

Olemme luotettava ja turvallinen asumisen ammattilainen – suunnittelusta rakennuttamiseen, asuntojen myynnistä ja vuokrauksesta isännöintiin. Panostamme kestävien asumismuotojen ja asumista helpottavien palvelujen kehittämiseen, josta esimerkkinä Lakea Omaksi ® -kodit. Olemme myös puukerrostalorakentamisen edelläkävijä Suomessa.

Haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa, sillä asumisen monimuotoiset neliöt ovat osaamisemme ydin.