Helsingin Verkkosaaren kerrostalo on valmistunut

Uutiset

Helsingin Verkkosaaren kerrostalo on valmistunut

Helsingin Verkkosaareen uudelle merelliselle asuinalueelle on valmistunut 7-kerroksinen Hitas-kerrostalo. Avaimet luovutettiin asukkaille 25.6.

 

Ajanmukaista asuinmukavuutta

Asunto Oy Helsingin Verkkosaaren asunnot valmistuivat muuttokuntoon 26.6.2024. Hankkeen pääurakoitsijana on toiminut Jatke Uusimaa Oy, joka on Lakealle tuttu aiemman yhteisen rakennushankkeen ajalta.

Nämä ajanmukaiset kerrostalokodit ovat Hitas-asuntoja, valoisista yksiöistä aina ylimmän kerroksen näyttävään 103 m2 kattoterassilliseen viiden huoneen asuntoon. Talon ensimmäisessä kerroksessa on myös kaksi liiketilaa.

Asunnoissa on miellyttävä kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihdon säätömahdollisuus. Rakennuksessa on keskitetty viilennysjärjestelmä. Keittiöissä on vakiovarustuksena myös astianpesukone, induktioliesitaso sekä kalusteeseen integroitu uuni ja liesituuletin. Aurinkopaneelit toimivat osana rakennuksen energiajärjestelmää.

Kaunis sisäpiha ja ylimmässä kerroksessa sijaitseva asukkaiden yhteiskäytössä oleva saunaosasto sekä monikäyttötila tukevat hyvää yhteisöllistä asumista. Pihan alla sijaitsevassa pysäköintitilassa on mahdollisuus myös sähköautojen lataukseen.

Asunnot sijaitsevat vajaan viiden kilometrin päässä Helsingin keskustan sykkeestä. Täällä asutaan laadukkaasti meren äärellä aivan palveluiden vieressä ja tehokkaan julkisen liikenteen reittien varrella.

 

Löytyisikö tuleva kotisi merellisestä Verkkosaaresta?

Enää muutama asunto vapaana kokoluokassa 65,5m2 – 94,5m2.

Sovi asuntoesittely ja tule käymään paikan päällä!

Lisätietoa:

Asuntomyynti, Lakea Oy
Puh. 010 207 4180
(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä)
myynti@lakea.fi

Vapaat asunnot