Haaveiden ja neliöiden monimuotoisuutta – Lakea aloittaa mainosyhteistyön Grand Designs Suomi -ohjelman kanssa

Uutiset

Haaveiden ja neliöiden monimuotoisuutta – Lakea aloittaa mainosyhteistyön Grand Designs Suomi -ohjelman kanssa

Nyt saa ihan luvalla irrottaa jalat maasta ja leijailla kohti suuria ja vähän arkisempiakin unelmia. Lakea lähtee pian julkaistavan Grand Designs Suomi -ohjelman matkaan selvittämään, millaista asumista ja millaisia koteja juuri nyt etsitään – eikä mielikuvitukselle aseteta turhia rajoja.

Oma sauna, takapiha täynnä kukkapenkkejä ja yrttejä, näköala järvelle kerrostalon korkeuksista, hulppeat ikkunat lattiasta kattoon asti.

Unelmia omasta kodista ja siinä asumisesta on yhtä moneen makuun kuin on asujiakin, ja se on meidän mielestämme työmme hienoimpia asioita.

Pohdimme erilaisia haaveita ja niiden saavuttamista uudesta näkökulmasta aloittamalla mainosyhteistyön uuden Grand Designs Suomi -ohjelman kanssa. Monille jo maailmalta ennestään tuttu ohjelma esittelee katsojilleen mitä hulppeinta nähtävää asumisen maailmassa – on linnoja, upeita design-asuntoja ja ideoita, joita ei ihan äkkiseltään osaisi odottaa.

Niitä on luvassa myös ohjelman suomalaisessa versiossa. Mutta entäs ne vähän pienemmät unelmat sitten – onko niillekin tilaa?

 

Koteja elämistä varten

Meidän tehtävänämme Lakealla on varmistaa, että kuka tahansa voi löytää kodistaan ja arjestaan juuri täydellistä ylellisyyttä.

Me olemme asumisen unelmien asialla, ja siksi tuemme mainosyhteistyösopimuksella unelmia kaikkein näyttävimmin esittelevää Grand Designs Suomi -ohjelmaa.

Yhteistyön ohella keskitymme itse myös vähän erilaiseen haaveiluun. Kaiken keskiössä on intohimo modernia, kestävää ja tyylikästä asumista ja varsinkin asumisen monimuotoisuutta kohtaan. Ne unelmat, joilla on lopulta eniten merkitystä, saattavat löytyä yllättävistäkin asioista ja tilanteista.

Tutustu nyt Lakeampiin unelmiin ja kotisi uusiin mahdollisuuksiin.

 

Grand Designs Suomi -ohjelma alkaa torstaina 22.9. klo 21 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.