Hyvinkään Hangonsillalle valmistui uunituoreita koteja

Uutiset

Hyvinkään Hangonsillalle valmistui uunituoreita koteja

Aivan keskustan viereen osoitteeseen Astreankatu 23d valmistuneen Hyvinkään Valtterin kotien avaimet luovutettiin asukkaille 13.12. Kuusikerroksinen talo sijaitsee historiaa huokuvalla ja nyt uuden suunnan saaneella Hangonsillan asuinalueella.

”Valtterin asunnot ovat kompakteja yksiöitä, kaksioita ja kolmioita,” kertoo talon isännöitsijä, Lakean Juha Tornberg. ”Kaikissa asunnoissa on tilava lasitettu parveke ja pohjaratkaisut ovat tosi toimivia.”

Neliömääriltään talon 40 kotia liikkuvat 28,5 m2 ja 60,0 m2 välillä.Erinomainen sijainti keskustan kainalossa

Tornberg toteaa vastavalmistuneen talon olevan sijainniltaan erinomainen. Keskustan palvelut ja kulttuurimenot ovat tavoitettavissa Valtterista käsin helposti myös kävellen tai pyöräillen nopeaa kevyenliikenteenraittia, Hankopaanaa pitkin.

”Myös esimerkiksi terveyskeskus ja sairaala löytyvät Valtterin läheltä”, Juha kertoo. ”Lisäksi muita kunnallisia palveluita, kuten päiväkoteja ja kouluja löytyy vajaan kilometrin päästä.”

Monipuolinen kauppakeskus Willa sijaitsee pääradan toisella puolella ja rautatieasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Valtterista. 

”Moni Hyvinkäällä asuva käy töissä jossain kauempana ja junayhteydet ovat hyvät niin pääkaupunkiseudulle kuin myös Hämeenlinnan suuntaan”, Juha toteaa.

Junamatka Hyvinkäältä Helsinkiin taittuu mukavasti 45 minuutissa,  Hämeenlinnaan hieman sitäkin nopeammin.  

Hangonsillan sydämeksi on suunniteltu kaupungin monitoimitalo Kipinä, jossa tulee sijaitsemaan niin keskuslukio, liikuntatiloja kuin Hyvinkään Opiston toimintaa. Kipinän rakennustyöt ovat jo hyvässä vauhdissa ja rakennuksen on määrä valmistua loppuvuodesta 2020.Rauhallista kortteliasumista luonnon läheisyydessä

Yksirappuinen Hyvinkään Valtteri sijaitsee kahden talon muodostamassa korttelissa. Talojen välissä on yhteinen oleskelualue, josta löytyy myös lasten leikkipaikkoja, kuten hiekkalaatikko ja keinut.

”Talojen kesken on yhteisjärjestelysopimuksia niin pysäköinnistä, yhteisalueesta kuin jätehuollosta”, Juha kertoo. ”Se yhdessä talon yksirappuisuuden kanssa tuo tehokkuutta Valtterin hoitotoimintaan”, hän kuvailee taloa isännöitsijän näkökulmasta.

Niin luonnossa liikkumisesta nauttivalle kuin urheilua harrastavalle löytyy hyviä vaihtoehtoja aivan lähialueilta. Puistot ja viheralueet sekä erilaiset liikuntapalvelut alkaen aina Sveitsin hiihtokeskuksesta, löytyvät kaikkki muutaman kilometrin säteelllä Valtterista.


Jussi Savander kertoo olevansa hyvin tyytyväinen sijoituksena ostamaansa As Oy Hyvinkään Valtterin yksiöön.

Muuttaisitko Hangonsillalle?

As Oy Hyvinkään Valtterista löyty vapaana vielä kauniita yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Löydät lisätietoa sekä asuntojen pohjapiirustukset talon esitteestä tai ottamalla suoraan yhteyttä asuntomyyjään.Tiedustelut ja myynti:

Oona Mäki-Rajala
asuntomyyjä, Lakea Oy
puh. 050 476 1160
oona.maki-rajala@lakea.fi