Inspiraatio omaan unelmakotiin voi löytyä yllättävistä paikoista

Uutiset

Inspiraatio omaan unelmakotiin voi löytyä yllättävistä paikoista

Kotiin liittyvät unelmat voivat koskea paljon muutakin kuin vain asunnon kokoa ja sisustuksen tyyliä. Joskus inspiraatio löytyy yllättävistäkin asioista. Grand Designs Suomi -ohjelman uudessa jaksossa tutustutaan kotiin, jonka tyylin ovat muovanneet ulkomaanmatkojen varrella syntyneet haaveet.

Saisiko makuuhuone olla hiukan suurempi? Tai pitäisikö yksi väliseinä ottaa kokonaan suunnitelmista pois, jotta keittiöstä näkisi ihan asunnon toiselle puolelle asti?

Lakean asuntomyynnille tämänkaltaiset keskustelut ovat hyvin tuttuja. Asuntokohteista tahdotaan saada monenlaista ja yksityiskohtaista tietoa jo ennakkomarkkinointivaiheessa. Lakean toiminnan tärkeä kulmakivi onkin uusien asukkaiden kuunteleminen. Asuntojen viimeistely pienillä ja isommillakin ratkaisuilla on juuri niitä asioita, jotka tekevät seinistä ja lattioista koteja.

Ne ovat kaikkein tärkeimpiä unelmien palasia, ja juuri asumisen unelmia täyttääkseen Lakea on mukana viime viikolla päivänvalon ensimmäistä kertaa nähneessä Grand Designs Suomi -ohjelmassa.

Mainosyhteistyösopimuksen myötä olemme päässeet ohjelman matkaan tutkailemaan tarkemmin, mitä kaikkea kodin valintojen kustomointi omaan makuun sopivaksi voikaan tarkoittaa. Lakean rakennuttamisen liiketoimintajohtaja Anssi Mäkelä kiinnitti sarjan kakkosjaksossa huomionsa huolellisen suunnittelun merkitykseen.

”Kuten tv-sarjastakin näkee, niin muutostöiden ja yksityiskohtien laadukas suunnittelu on tärkeää. Muutokset täytyy toteuttaa projektisuunnitelmien ja aikataulujen sallimissa rajoissa. Siksi Lakea pyrkiikin tekemään jo valmiiksi niin hyviä koteja, että isoille muutoksille ei olisi tarvetta”, Anssi avaa. ”Me kuuntelemme ja analysoimme jatkuvasti asiakkaidemme ja myyjiemme palautteita sekä kehitämme toimintaamme niiden mukaisesti. ”

 

Unelmia ulkomaanreissuilta

Tänä torstaina ilmestyvässä Grand Designs Suomi -ohjelman jaksossa kurkistetaan juuri valmistuneeseen kotiin, johon on haettu tunnelmaa hotellien hulppeudesta.

Kodin asukkaat ovat saaneet ideoita unelmakotiinsa ulkomaanmatkoiltaan ja niiden hotellivierailuista. Kaikkein eniten perhettä kiehtoo tuoda kotiinsa kauniiden hotellien nautinnollista helppoutta ja ylpeyttä. Sellaisten unelmien tavoittelu tuntui omalta, ja se onkin kaikkein tärkein kriteeri. Me Lakeallakin kannustamme etsimään inspiraatiota omaan unelmien kotiin itselle tärkeistä paikoista. Anssi muistuttaa, että asunnon ostaminen tai rakentaminen on elämän isoimpia investointeja. Siihen kannattaa käyttää aikaa ja miettiä, mikä on itselle oikeasti tärkeää.

Toiset kaipaavat pientä ja käytännöllistä asuntoa, toisille tila on kaikki kaikessa. Joillekin oma sauna on ehdoton, toisten mielestä parhaat löylyt odottavat yhteisessä lenkkisaunassa.

 

Tutustu tarkemmin Lakeampiin unelmiin ja löydä uutta inspiraatiota Grand Designs Suomi -ohjelman tuoreesta jaksosta.

Grand Designs Suomi -ohjelman jaksot näet MTV3-kanavalla torstaisin klo 21 sekä MTV Katsomosta.