Järvenpään ensimmäiset Omaksi-kodit valmistuivat Pajalaan

Uutiset

Järvenpään ensimmäiset Omaksi-kodit valmistuivat Pajalaan

Järvenpäähän osoitteeseen Pajalantie 23 D on valmistunut 40 Lakean Omaksi-kotia, seitsemänkerroksisen talon asuntojen avaimet luovutettiin asukkaille 28.7. Omaksi-koti mahdollistaa oman asunnon hankinnan kevyemmin pienellä alkupääomalla.

Lakean projektipäällikkö Juuso Koskela toteaa Pajalantie 23 D:n asuntojen ja yhteistilojen olleen laadukkaasti viimeisteltyjä ja valmiilta jo 1,5 kuukautta ennen kohteen sovittua valmistumispäivämäärää.

– Työmaa eteni koko ajan hyvässä yhteistyössä ja -hengessä urakoitsija Astora Rakennus Oy:n kanssa, hän kiittelee.

Lakean asuntomyyjä Pirjo Heide korostaa talon asumismukavuutta.

– Nämä kodit ovat neliömääriltään tilavampia kuin asunnot yleisesti tällä hetkellä. Omaksi-asunnon talosta hankkineet ovat olleet siihen hyvin tyytyväisiä, hän kertoo.

Asuntojen koon ja hyvän laadun lisäksi myös talon sijainti on saanut positiivista palautetta.

– Pajalantie 23 D sijaitsee Järvenpään keskustan läheisyydessä mutta kuitenkin rauhallisella alueella. Parvekkeilta avautuvat näkymät pientaloalueelle – vähän kuin maalla asuisi viihtyisässä ja vehreässä ympäristössä, Heide kuvaa.

Järvenpään keskustaan talolta on matkaa vain noin kilometri ja esimerkiksi lähin ruokatavarakauppa sijaitsee aivan naapuritontilla. Heide tuo esiin myös talon yhteisien tilojen toimivuuden.

–  Esimerkiksi pesutuvan yhteydessä on sähköinen taulu pyykkivuorojen varausta varten. Varauksen voi tehdä myös etänä omalta tietokoneeltaan tai puhelinsovelluksen kautta. Pesutuvan lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä on kuivaushuone sekä vierekkäin sijaitsevat kerho- ja saunatilat, hän kertoo.
 

Valoisa olohuone, jonka ikkunoista aukeavat avarat näkymät.
Pajalantie 23 D:n malliasunnoksi sisustettu 7. kerroksen 48,5 m² kaksio.

Pajalantie 23 D:n asunnot ovat Lakean kehittämiä Omaksi-koteja, joissa vastavalmistuneeseen asuntoon muutettaessa maksetaan vain 7% sen kokonaishinnasta. Tämän jälkeen Omaksi-asukas maksaa kuukausivuokraa, johon sisältyy myös asuntoa vähitellen omaksi kerryttävä lyhennyserä. Sopimuksessa määritellyn ajan jälkeen asunnon voi lunastaa kokonaan itselleen maksamalla loppumaksun. Tämän jälkeen asunto on tavallinen omistusasunto.

Omaksi-asunnon hankkinut ei menetä ensiasunnon ostajan veroetua ennen asuntonsa omaksi lunastamista. Omaksi-kotiin on mahdollista hakea myös asumistukea.

Asunto Oy Järvenpään Pajalantie 23 D:ssä on vapaana vielä koteja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin.
 

Lisätietoa:

Asuntomyynti, Lakea Oy
Puh. 010 207 4180
(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä)
myynti@lakea.fi