Järvenpään Omaksi-asuntojen urakoitsija vaihtuu

Uutiset

Järvenpään Omaksi-asuntojen urakoitsija vaihtuu

Lakea Oy rakennuttaa Järvenpään Pajalaan seitsemänkerroksisen Omaksi-asuinkerrostalon.

Keskustan läheisyyteen rakennettavan Asunto Oy Järvenpään Pajalantie 23 D:n Omaksi-asunnot ovat saaneet paljon kiinnostusta.

Hankkeen KVR-urakoitsijaksi alun perin valitun Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy:n taloudellinen tilanne on valitettavasti huonontunut siten, että se on jättänyt 4.1.2021 konkurssihakemuksen.

Lakea Oy on aloittanut työmaan haltuunottomenettelyn ja etsimme ripeästi uuden urakoitsijan hankkeen toteutukseen, kertoo Lakean toimitusjohtaja Timo Mantila.

– Tapahtunut ei vaikuta Pajalantie 23 D:n asuntoihin tai niiden Omaksi-sopimuksiin millään muulla tavoin kuin mahdollisesti jonkin verran aikataulullisesti. Talon rakennustöiden aloitus ja asuntojen valmistumisen aikataulu riippuvat uudesta urakoitsijasta, mutta Lakea tekee parhaansa käynnistääkseen hankkeen tontilla mahdollisimman pian.

Heti, kun aikataulusta on saatavilla lisätietoa, kerrotaan siitä Asunto Oy Järvenpään Pajalantie 23 D:stä Omaksi-sopimuksen tehneille, asunnon varanneille ja niistä kiinnostuneille asiakkaille.

– Lakealla on alallaan yli 40-vuoden historia ja huolehdimme siitä, että rakennukset ja asunnot valmistuvat, vaikka niiden urakoitsija menisi konkurssiin. Luotettavuus on tärkeä osa yrityksemme arvoja, Mantila toteaa.

Lakea pahoittelee aikatauluviivettä ja siitä mahdollisesti aiheutuvaa harmia!


Lisätietoa:

Timo Mantila
toimitusjohtaja, Lakea Oy
puh. 050 581 8097
timo.mantila@lakea.fi