Jätkäsaaren Lakeanpuisto valmistui yhdelle Helsingin kiinnostavimmista kehittyvistä alueista

Uutiset

Jätkäsaaren Lakeanpuisto valmistui yhdelle Helsingin kiinnostavimmista kehittyvistä alueista

Avomeren ja Jätkäsaaren sataman sykkeen läheisyyteen osoitteeseen Kanariankuja 4 on valmistunut Lakean ensimmäinen talo Helsingissä ja järjestyksessään toinen talo pääkaupunkiseudulla.

Vihreänä kaistaleena Jätkäsaaren läpi kulkevan Hyväntoivonpuiston reunalle nousseen talon kaikki asunnot varattiin heti Hitas-arvonnan suorittamisen jälkeen.

“As Oy Jätkäsaaren Lakeanpuisto Helsinki ei ole mitään tavallista Hitas-tuotantoa”, toteaa Lakean myyntipäällikkö Jaana Mäki-Maunus. “Sen kattotiilet on muun muassa tuotu Tanskasta ja ne ovat lasitettuja. Samoin julkisivussa on lasitettua tiiltä. Kyseessä on todella hieno ja erilainen kohde.”Jätkäsaaren Lakeanpuistossa on 70 asuntoa, jotka pitävät sisällään monipuolisia koteja aina 31,5 m2 yksiöistä 109,5 m2 neliöihin.  Osassa asunnoista on parvi ja talosta löytyy myös koteja, joissa on oma kattoterassi. Alimman kerroksen asunnoissa on terassimaisia lasitettuja parvekkeita, jotka avautuvat valoisaksi huonetilan jatkeeksi.

Rakennus porrastuu 4-6 kerrokseen. Nelikerroksisen osan katolla on asukkaiden yhteiskäytössä oleva kattoterassi, jonka yhteydessä myös saunaosasto sijaitsee. Asukkailla on käytössään myös kerhotila sekä yhteiskäyttöauto.Alueen valmistuesssa Jätkäsaari tulee olemaan koti yli 20.000 asukkaalle. Jätkäsaaren Lakeanpuiston asukkaat muodostavat osan tämän voimakkaasti muuttuvan, Helsingin keskustan läheisyydessä sijaitsevan alueen monipuolista historiaa.


Lisätietoa:

Jaana Mäki-Maunus
myyntipäällikkö, LKV, YKV, Lakea Oy
puh. 050 301 2011
jaana.maki-maunus@lakea.fi


Juha Tornberg
isännöitsijä, IAT, Lakea Oy
puh. 050 336 4506
juha.tornberg@lakea.fi


Me Lakealla hallitsemme rakennuttamisen, asuntomyynnin, vuokrauksen ja isännöinnin eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille kunnia-asioita. Tule tutustumaan meihin osoitteessa www.lakea.fi.