Koe itse puukerrostalon tunnelma!

Uutiset

Koe itse puukerrostalon tunnelma!

Järjestämme perjantaina 4.10.2019 retken Vaasasta Seinäjoen Pruukinrantaan tutustumaan puukerrostaloasumiseen. Ilmainen retki sisältää kuljetuksen, kiertokäynnit puukerrostalokohteisiin Tuohi ja Mäihä sekä esimerkkiasuntoon ja kahvihetken Lakean Seinäjoen toimistolla.

Yhteiskuljetus Seinäjoelle lähtee Vaasasta klo 12. Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 30.9.2019 suoraan Katariina Heinualle osoitteeseen katariina.heinua@lakea.fi.

Tervetuloa mukaan!

Luonnonläheistä asumista puukerrostalossa

Puukerrostalo on terveellinen ja miellyttävä asumisvaihtoehto. Puun hengittävyys ja puhtaus luo kotiin hyvän, raikkaan sisäilman. Puutalon akustiikka on miellyttävä ja materiaalina puu luo kotiin ja koko taloon ainutlaatuisen lämpimän tunnelman. Puukerrostalo on osa suomalaisen asumisen jatkumoa – moderni ja helppo vaihtoehto perinteiselle puurakentamiselle.

Lakean kehittämä Sydänpuu-konsepti on uudenlainen tapa rakentaa laadukas ja toimiva puukerrostalo tilaelementeistä. Sydänpuu-talojen runko on erittäin vahvaa massiivipuuta. Kosteat tilat rakennetaan betonisiin kylpyhuonemoduuleihin, jotka muodostavat rakennukselle ryhdikkään selkärangan. Talon rakenne on kestävä ja kosteusvarma.

Puukerrostalo nousee Vaasaan

As Oy Vaasan Viherlehto on jo yhdeksäs Lakean rakentama puukerrostalo ja kolmas Sydänpuu-konseptin mukaan rakennettava talo.

Kuusikerroksinen puukerrostalo nousee Melaniemeen osaksi ympäröivää luontoa. Luonteikkaalla alueella kasvaa eri ikäisiä puita – isot metsät ja ulkoilureitit alkavat käytännössä suoraan tontilta. Muistona jääkaudelta Melaniemestä löytyy siirtokiviä ja -lohkareita.

– Kun asukas kävelee Viherlehdon taloon ja siellä asuntoonsa, pitäisi olla sellainen olo, että metsä on jatkunut sisälle asti, kuvailee talon suunnitellut arkkitehti Marco Casagrande. – Ympäristön ja asuntojen välillä ei tulisi olla jyrkkää eroa.

Tule Seinäjoelle tutustumaan puukerrostaloasumiseen!

Lakean messupuukerrostalo Mäihä valmistui Seinäjoelle asuntomessuille 2016 ja ensimmäinen Sydänpuu-talo Tuohi nousi sen viereen maaliskuussa 2018.

Tervetuloa tutustumaan molempiin puukerrostaloihin! Retken yhteydessä tarjoamme myös kahvit Lakean Seinäjoen toimistollamme ja kerromme Vaasaan nousevasta puukerrostalosta As Oy Vaasan Viherlehdosta.

Tervetuloa!

Lähtö:                         
perjantaina 4.10. klo 12

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:          
katariina.heinua@lakea.fi