Kokkolaan Leenalan alueelle syntyy uusia asuntoja

Uutiset

Kokkolaan Leenalan alueelle syntyy uusia asuntoja

Kokkolaan valmistuu vuoden 2020 alussa uusia ja uudenveroisia omistus- ja vuokra-asuntoja, kun Leenalaan osoitteeseen Herman Renlundinkatu 30 rakennetaan ja saneerataan yhteensä 56 asuntoa.

Samalla tontilla sijaitsevat kaksi taloa muodostavat vehreälle alueelle uuden asuintalokokonaisuuden, josta löytyy koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin ja –tarpeisiin.

Hermannintorni tarjoaa täysin remontoituja vuokra-asuntoja sekä mahdollisuuden myös ostaa asunnon itselleen.

Talossa on 28,5 m2 yksiöiden lisäksi myös isompia, 50,5 m2 kaksioita ja 65 m2 kolmioita. Kaikissa talon huoneistoissa on lasitetut parvekkeet ja 7-kerroksisen talon ylimpien kerrosten asunnoista avautuvat avarat näkymät Kokkolan kattojen yli, osasta aina merelle asti.

Neljäkerroksisesta Hermanninkullasta löytyy puolestaan napakan tehokkain asuinneliöin suunniteltuja  omistusasuntoja sekä niin ikään mahdollisuus myös vuokrata koti.  

Hermanninkullan 21 asuntoa ovat 26 m2 – 28 m2 yksiöitä sekä 31,5 m2 ja 42,5 m2 kaksioita.


“Arkkitehtitoimisto tavoitti erinomaisesti Hermanninkullalle asetetut tavoitteet: tehokkaat asuntopohjat ja kauniit kompaktit kodit puhuttelevat monenlaisia asujia”,  Lakean asuntomyyjä Katariina Heinua toteaa.

Tontilla sijaitsee autotalli, -katos ja parkkipaikkoja sekä tilava piha-alue leikkialueineen ja nurmikenttineen.Alueena Leenala on rauhallinen ja puistomainen, kaikkien keskustan palveluiden sijaitessa kuitenkin vain kilometrin päässä. Korttelin päässä talosta sijaitsee Kokkolan keskussairaala, jonka vieressä toimii sosiaali- ja terveysalanoppilaitos, Hyvinvointikampus Kokkola. Talojen läheisyydestä löytyy myös päiväkoteja ja peruskoulut.

Hermannintornin vuokra-asuntojen muuttopäivä sijoittuu tammikuulle 2020. Asunnot tulevat syksyllä hakuun Lakean kotisivujen sekä Lakean Kokkolan toimiston kautta.

Myös Hermanninkullan omistusasuntojen arvioitu valmistumisajankohta on tammikuun 2020 lopulla ja asuntovarauksia voi jo tehdä.


Lisätietoa:

Vuokra-asunnot
Vuokravälittäjä Enni Jaaksi
puh. 050 599 8846 tai enni.jaaksi@lakea.fi.

Omistusasunnot
Asuntomyyjä, LKV, Katariina Heinua
puh. 040 826 3635 tai katariina.heinua@lakea.fi