Lakea on mukana Kaupunkielämää Jätkäsaaressa –tapahtumassa

Uutiset

Lakea on mukana Kaupunkielämää Jätkäsaaressa –tapahtumassa

Tervetuloa Lakean osastolle ensimmäistä kertaa järjestettävässä Kaupunkielämää Jätkäsaaressa –tapahtumassa 1. – 9.9.2018!

Tule tapaamaan meitä telttaosastollemme samalla, kun pääset tutustumaan kovaa vauhtia kehittyvään Jätkäsaareen ja jätkäsaarelaisten elämään, saat silmäyksen kaupunkiasumisen innovaatioihin ja tulevaisuuteen sekä voit nauttia muusta monipuolisesta ohjelmasta.

Suomen Asuntomessujen yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa järjestämä tapahtuma on suunnattu kaikille kaupunkiasumisesta ja -elämästä kiinnostuneille sekä asumisen asiantuntijoille. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lakean osasto sijaitsee tapahtuman pääpaikalla Jätkäsaaren keskelle rakentuvassa Hyväntoivonpuistossa. Osastollamme voit kuulla toiminnastamme, tavata lakealaisia sekä osallistua ohjelmaamme. Arvomme myös yhteensä 10 kpl 50 € arvoisia sisustuslahjakortteja!


Lakea messuilla

Lauantai 1.9. – sunnuntai 9.9.2018
Lakean osasto tapahtuman pääpaikalla Hyväntoivonpuistossa

Lauantai 1.9. klo 1120
Plehat Oy esittelee osastollamme virtuaalista asuntomarkkinointia


Maanantai 3.9.2018 klo 17
18
Toimitusjohtajamme Timo Mantila osallistuu puhujana Jätkä Talks! – Elämä palveluna – living as a service – kaupunkikeskusteluun
Paikka: Jätkäsaari-paviljonki Hyväntoivonpuistossa

Keskiviikko 5.9.2018 klo 12–16
Yhteisöt ja yhteisöasuminenseminaari
Toimitusjohtajamme Timo Mantila on mukana Miten rakentaa toisin -paneelissa ja keskustelussa klo 15-16 Ilmoittautuminen seminaariin
Paikka: Clarion Hotel, Tyynenmerenkatu 2

Sunnuntai 9.9. 2018 klo 1118
Helsingin Seudun Kennelpiiri ja ystäväkoiratoiminta on mukana osastollamme

 

Lakea rakentaa HITAS-taloa Helsingin Jätkäsaareen osoitteeseen Kanariankuja 4.
Talon kaikki asunnot on jo varattu.


Lakea Oy pähkinänkuoressa

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme vuokra-, omistus ja Omaksi-asuntoja. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Seinäjoelta ollahan lähäretty ja koko Suomea tavootellahan. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla.

 

Nähdään Jätkäsaaressa!