Lakea selvittää Helsingin Jätkäsaaren uudiskohteen puutteet perusteellisesti

Uutiset

Lakea selvittää Helsingin Jätkäsaaren uudiskohteen puutteet perusteellisesti

Marraskuussa Helsinkiin valmistuneessa As Oy Jätkäsaaren Lakeanpuistossa on havaittu poikkeuksellisen paljon puutteita. Kohteidemme laatu on meille äärimmäisen tärkeä asia, ja suhtaudumme puutteisiin hyvin vakavasti. Olemme tilanteesta erittäin pahoillamme.

Jätkäsaaressa on käytössä niin sanottu laajennettu takuu. Se tarkoittaa, että lakisääteisen vuositarkastuksen lisäksi järjestämme ylimääräisen takuutarkastuksen kaksi vuotta rakennuksen käyttöönotosta. Laajennetulla takuulla varmistamme, että jokainen puute on varmasti korjattu. Tämä on käytäntömme monissa kohteissa.

Myyjänä vastaamme luonnollisesti siitä, että kaikki virheet korjataan takuuajan puitteissa.

Olemme pahoillamme, että tähän mennessä havaittujen vikojen korjaaminen on vienyt paljon aikaa ja aiheuttanut haittaa asukkaille. Olemme keränneet palautteet jokaiselta asukkaalta, ja korjausten aikataulu sovitaan aina henkilökohtaisesti. Pahoittelemme, että emme ole kyenneet vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin riittävän nopeasti.

Taloyhtiön hallinnonluovutuskokousta on valitettavasti jouduttu lykkäämään koronarajoitusten vuoksi. Kokous on suunniteltu pidettäväksi kesäkuussa, kun kokoontumisrajoitukset höllentyvät.

Jatkamme asian selvittämistä urakoitsijan kanssa. Parannamme entisestään rakentamisen ohjausta ja valvontaa sekä viestintää kaikkien osapuolten kesken.

Lisätietoja
Timo Mantila
toimitusjohtaja, Lakea Oy
050 581 8097
timo.mantila@lakea.fi