Lakean ensimmäinen talo Espooseen rakentuu Kilon maalaismiljööseen

Uutiset

Lakean ensimmäinen talo Espooseen rakentuu Kilon maalaismiljööseen

Lakea Oy on aloittanut viisikerroksisen kerrostalon rakennustyöt Espoon Kilossa. Osoitteeseen Kilonportti 2 nouseva Asunto Oy Espoon Banketti tuo Kilon Kartanon läheisyyteen 41 uutta omistusasuntoa 28,5 m2 yksiöistä 77,5 m2 neliöihin.

Banketti on Lakean ensimmäinen Espooseen rakennuttama talo. Jo valmistuneita Lakean taloja on Etelä-Suomen alueella muun muassa Helsingissä, Vantaalla, Turussa ja Hyvinkäällä.

”Banketilla on ihanteellinen sijainti, jos haluaa asua enemmän maalaismaisemissa mutta vain 20 minuutin junamatkan päässä Helsingistä sekä kaikkien palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä”, Lakean asuntomyyjä Pirjo Heide toteaa.

Kilon juna-asema sijaitsee kävelyetäisyydellä, vajaan puolen kilometrin päässä Banketista ja Sellon kauppakeskukseen talolta on matkaa vajaat kolme kilometriä.

”Osa asiakkaistamme on kertonut haluavansa hieman kauemmas Leppävaaran vilkkaudesta, mutta asua kuitenkin niin lähellä, että siellä on helppo käydä asioilla”, Lakean Etelä-Suomen aluepäällikkö Urpo Koivusaari kuvailee.

Havainnekuva Espoon Banketin 48 m2 kaksiosta

Banketin asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys. Parvekkeille johtavat suuret lasiset liukuovet tekevät olohuoneista valoisat.

Talon ensimmäiseen kerrokseen kerhotilan yhteyteen tuleva Postin automaatti mahdollistaa postipakettien noutamisen ja lähettämisen kotitalosta poistumatta.

Hyvissä ajoin rakennustöiden aikana Banketista asunnon ostaneilla on mahdollisuus vaikuttaa tulevan asuntonsa pintamateriaaleihin valiten neljästä sävy- ja materiaalikokonaisuudesta. Valittavana on Banketin kohdalla tuttujen ja turvallisten vaalean puun ja harmaan sävyjen lisäksi vahvoja värejä, kuten esimerkiksi mustaa, taitettua harmaanvihreää sekä lämmintä oranssia.

”Banketin kylpyhuoneet tehdään betonirakenteisina elementtikylpyhuoneina”, Lakean projektipäällikkö Irmeli Mäkelä kertoo.

”Ne toimitetaan työmaalle täysin valmiiksi varustettuina kaikilla kylpyhuonekalusteilla ja varusteilla. Elementin kosteuseristäminen, laatoitus ja muu sisustaminen tapahtuvat kuivissa tehdastiloissa”, Mäkelä jatkaa.

Asunto Oy Espoon Banketin tontilla on aloitettu maanrakennustyöt ja asuntojen arvioitu valmistumisajankohta sijoittuu lokakuun 2021 loppuun. Hankkeen pääurakoitsijana toimii SSA Project Oy.

Talossa on vielä vapaana kaksioita ja kolmioita.


Lisätietoa:

Pirjo Heide
asuntomyyjä YKV, LKV, KiAT, Lakea Oy
puh. 050 563 7779
pirjo.heide@lakea.fi